Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kızlar spreyi sıktım biraz yaktı geçti tekrardan içine sıktım iki üç kez uyuşması nieki

Kızlar bende fazla yanma olmadı geçti hemen uyuştu tekrardan sıktım ama ilk girişte cok sikinti çekiyorum onu nasil çözücem

Selam kizlar vajinismus icin gecen sene kendi kadin dogum doktoruma gitmstm aile doktoru oldugu icin bana ufak not kagidina bir psikolog ismi yazmisti doktorun soyledigini hala hatirliyorum kulaklarimda. nerde nasil ne yapiyor hic bir fikrim yok ama gorebilecegin en iyi vajinismus psikologu en kisada sorununu cozer demisti. belki size yarar ben kurtuldum arşaluys kayir internetten bakmstm ben cok iyi bi doktor fln diolardi ama o zmn ben kendim yenerim die gitmemistim isteyen olursa bi bakar. aklima simdi geldi cunku kagidi cuzdanimin bi kosesine sikistirmisim oyle denk geldmde yazaym dedm. arşaluys kayir doktorun adi ama gittiniz mi derseniz hayir gitmedm bilmiyorum ama aile doktorumda bi cikari olmadigi icin gorebilecegin en iyisi diyince yazmak istedim sadece

Gecen sene bugün nisanmiz.oldu benim eşim hatırladı ve 5 taş almis bana ama ben daha yapamadım üzülüyorum gerçekten eşim düşünceli ama bende hep ayniyim deliriceem

Sanırım evet istemsiz kasıyorum galiba inşallah geçer. ben penis denemesine geçicem ama hala beynimi ikna edemiyorum.nasil olcak
Cnm bende ilk giriste sıkıntı yasiyordum sana tavsiyem bol bol nefes egzersizi yapman ve ıkınman gercekten ıkınmanın cok faydası var cünkü ıkınınca orası acılıyo ve yolunu rahatlikla bulabiliyorsun ilk girisi yaptinmi gerisi bosluk zaten.

Bayanlar bende yenmek istiyorum artik egzersizin fikri bile korkunc geliyor bana nasil baslayacam bilmiyorum..bir de ilk deneme icin ustte m altta mi daha rahat edilir?esimle denemek istiyorum..resmen artik denemeleride biraktik biyerden baslamam gerek..

Gecen sene bugün nisanmiz.oldu benim eşim hatırladı ve 5 taş almis bana ama ben daha yapamadım üzülüyorum gerçekten eşim düşünceli ama bende hep ayniyim deliriceem
Burdaki kimseyi dinlemiyosun. Tavsiyeleri takmıyorsun bile. O zaman buraya yazmandaki amacın ne? Mucize bekliyosun heralde. Beklemeye devam et.

Egzersiz yapmadan yapıcam kafaya koydum eşimle bi araya gelemiyoruz bu aralar:-( burda ds yoktum ama allah nasip ederse inşallah bende yazarım buraya herkes gbi

Peki neden egzersiz yapmadan yapacagim diye inat ediyorsun? Ben korktugum icin 7 bucuk ay egzersizden kactim mecburen doktorla yendim asla yapamam diyordum ama buyuk konusmamak lazimmis. Istemedigimden degildi yani korktugumdandi. Sen inada bindirmis gibisin kendine yazik gunlerin aylarin bosuna gecer ben bile yaptiysam herkes yapabilir oyle korkuyordum cunku

Burdaki kimseyi dinlemiyosun. Tavsiyeleri takmıyorsun bile. O zaman buraya yazmandaki amacın ne? Mucize bekliyosun heralde. Beklemeye devam et.
Öncelikle ( MEVLİT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN )
Cnm suan 4 aylik evli oldugu icin böyle düsünüyo cünkü bende onun giiydim hep kendim yapcm egzersize gerek yok diye düsünüyordum bende herkez gibi normal yoldan yapicm diyordum taaki 1 senem bitinceye kadar ama cookta pisman oldum o kadar zamanim bosa gitmis keske bende 4 aylikken baslasaydim egzersizime ama yinde cok sükür yendim sen ve senin gibi arkadaslar sayesinde cok tesekkür ederim bu mevlit kandilinde bu mübarek günde rabbim gönlünüzden ne geciyorsa hayırlisyla size nasip etsin allah hepinizden razı olsun.

Egzersiz yapmadan yenmek isteyisini anlayabiliyorum. Korkutucu geliyor vs. Ben yapmadan yendim. Biliyorsundur belki vajinusmus aşamaları var ve ben rahattim yani buradaki bazi arkadaşlarım gibi itme bacağı hiç açamama, penise dokunamama, vajiye bakamama gibi şeyler yoktu. sadece kasıyordum ve delik yok gibi geliyordu. Kendimi inandırmak kolay oldu ve spreyle ilk denememde başardım. başaramasaydım mecbur egzersiz yapacaktım . Bir yerden denemeye başla lütfen. Cesaretin yoksa kendini telkin et sürekli , bol bol dua et

KIZLAR BU ÇOK ÖNEMLİ OKUYUN MUTLAKA KIZLIK ZARIYLA İLGİLİ Bİ ARKADASA ATTİGİM MESAJİ BURAYA DA ATMAK İSTEDİM.
Canim kızlık zarının yapısını arastirdiginda zannettigin gibi bisey olmadigini anlarsin... Orda oyle patlayan delinen bisey yok... Bizim zarımız zaten delik oyle olmasa adet olmazdk sadece dar bi delik ve yanlardan kas dokulari var ve normalde de ilk gece erkek sert olunca o cevredeki kas dokularina zarar vererek giriyo oraya oyuzden kanama cok oluyo yani aslindapatlayan bisey yok icimizde ve egzersize gelince bana da oyle geliyodu ama bikere aynayla kucuk parmagmla inceledigimde nekdar kolay girdigini orda gizli bi delikoldugunu anladm benm gbi herkes boyle yendi demek kiimkansz yada okdar irenc bsey degl bu senin vucudun unutma nasl tuvalet yapmak normalse ya da hastayken burnunun akmasi bu da vucudunun bi parcasi boyle dusun eldivenle yap zaten basil yapcagini yazmstm bi suru msj attm onlari tekrar oku pozisyon olarak da egzersiz yaparsan zaten kendine güvenin geliyo dedgm gbi tv karssnda flan yap sonra kontrolsende olsn istersen ben oyle istedm üstte yendm ıkınarak ama altta yenenler de var bol yag ıkınmak ve az da olsa egzersz hic olmuyosa sprey demstm ayrica

Kızlar benim özelden bikac arkadasa attigim mesajlar var cok önemli seyler oldugu icin buraya da arka arkaya atiyorum
Canim bak ben senden daha korkak tembel karamsar biriydm doktora gtmeyi de dusunmedn egzerszden ben de cok korkuyodum ana sonra doktora gidenlerle konstm önce parmak sonra ince ince mumlar veriyo ama bu süre icinde eslere denemeyi yasakliyo biliyo musun bunun sebebi deneyp olmazsa moraliniz bozuluyo bak ben de senin gibi her asamada esle deniyodum kesin olcak dye ama elimde olmadankasiyodm kendmi meger daha fazlaegzersizleacmam gerekyoms parmaktan sonra kulak copu sonra en ince mum derkenzaten aciliyo hem boyutu artiriyosunhem sen bsey hissetmeden iliskiye hazir oluyosn cnku kasmamayi ogreniyosn bak ben 7 9 10cm lerde hep denedm esimle ve yarisini alabldm kasmsm ama doktorn dedigi gibi son boyu da 12 cm deyaptktansonrakasmadm artk ve enönemlisi ıkınmak

Yavas yavas artk once orani aynadan incele kucuk bi aynayi koy önüne arkana yaslan uzan bacaklarini kendine cek ve incele sonra parmagini sok en ince mumdan basla mumu yavas yavas genisletceksn az az strecle ve bebe yagi sür sonra nefes alip muma üfler gbi verrken sok yavas yavas sızladigi yerde dur hcbsy ypma sonra devam et yavas yavas birdeikinarak dene bunu kolayca gtcek zaten basta biyer var orayi nefesle yada kinmayla atlatiyosn ve gerisibosluk bombos biyer inan hcbseyhssetmyosn

Canm bak spreyle flan denersen de olur oyle yenenler de var onun kötü yani iste devamli spreyle yapiyolar onu brakamyolar sanki sprey olmazsayapamazlar gbi hssedyolar elde degl o da bilincaltina griyo ve spreye bagimlioluyosn ama egzersizn mucizesi yavas yavas aca aca gttgn icn pskolojik olarak da hazr oluyosn bilincaltndaki orasi kapali yada acycak yada sprey veya baska bsy olmazsa asla yapamamdusuncesi olmuyo iste cunkuegzerszlerle beyne aslinda mesaj veryorz aslinda oramiz degl beynimiz hazrlaniyo buna ve orasi tamamen acilinca beyinartk inaniyo evet hazrsn yapablrsn dyo en dogru yoldasn egzersz en guzelyol

Bak canim egzersz o kadar kolay bsey ki kendini kasma evde yanlzken ac tv yi gec karsisina muzik ac biyandan bianda yapcaksn dye bsey yok yavas yavas tv izleye izleye orani kucuk bi aynadan incele önce parmagina bebe yagi sür arkana yaslanip dizlerini kendine cek önüne kucuk bi ayna koy ve nefes al nefesini verrken de muma üfler gbi tam verrken parmagini popoya egimli bisekilde sok okadar kolay kayip gitcek ki yada ıkın sonra zaten devami gelcek bidahaki sefere iki parmagni sonra kulak cöpü derken ilerlyosn zaten baslamak önemli canim ilk adimi at devami corap sökügü gbi bak ben senden daha cok korkardm ama inan cok kolay hatta eglenceli olcak senin icin artk inan bana bu mesajlarimi tekrartekrar oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…