Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Egzersize baslicam da kimildamaya halimyok regl oldum bbitince başlarım dedim şimdide grip geldi nabcam korkmuyorum artık herseyi göze alarak baslicam egzersize iyiki sizler varsınız

Neden herkes dırek penisi alırken biz bu kadar zorlu yollardan gecıyoruz acaba ılıskıde basarılı olanlar nasıl hemen basarılı olabılıyor

Neden herkes dırek penisi alırken biz bu kadar zorlu yollardan gecıyoruz acaba ılıskıde basarılı olanlar nasıl hemen basarılı olabılıyor
Emin ol onların da hemen yaptığı söylenemez. Bir tanıdığım söylemişti çünkü. Kendisi bir yıllık evliydi ve hala ilk girerken rahat olmadığını, kontrollü bi şekilde girdiğini, sonrasında serbest bıraktığını söylemişti. Kimsenin de lap diye yaptığını sanmıyorum. :)
Bizimkisi tamamen psikolojik. Eğer yakınlarınızda bir psikolog varsa gitmenizi öneririm. Ben de penisin tamamını aldım evlendikten 3 ay sonra. Ama şuan bir yılı geçti. Hala hareketli yapamadık. Penisin azıcık bi hareketi beni istemsizce kasıyordu. Psikoloğa gitmeye karar verdim. Şuan devam ediyor terapilerim. Kararlıyım. Güçlüyüm. Umut doluyum. Olacak. Hem sağlıklı hem de zevk alıp zevk verebildiğim ilişki yaşıcam. Allahın da izniyle tabi. Asla ümitsizliğe kapılmayın :)
Biz çok özeliz

Haklısınız belkı dıle gelmesıgı ıcın herkes hemen kolaylıkla yapyor sanıyoruz allah yardımcımı olsun

Kızlar bende Bebe yağı kullanıyorum kayganlastirici olarak. bende bugün 2 parmak aldım hemde 2 boğuma kadar aldım ve kesinlikle baskı acı falan hissetmedim .. peki 2 parmaktan sonra ne yapmamı önerirsiniz ... iyiki bi siteyi bulmuşum ya hepinizden allah razı oldum .. dün kadir gecesiydi hepiniz hepimiz için dua ettim allah im kabul etsin inşallah arkadaslar

Amin canmmm

Canım iki parmağı rahat bi şekilde sıfır tedirgin olana kadar yap. İki parmak vajina içindeyken kaslarını sık bırak sık bırak. Parmağını hisset vajina içinde. Sonra iki parmağını vajina içinde dairesel hareket ettir. Birkaç gün daha bu şekilde iki parmakla egzersize devam et. Sonrasında penise geçersin. Tebrik ederim tatlım.

Yok yapamıyorum parmak egzersizi imkansız icim bayılıyor ya nabcam egzersizde yapamıyorum offfff

Aynanın karşısına geçip incele bakalım dokunmaya çalış korkma birşey olmuyor.ikin ikininca açıldığını göreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…