Tamam.siki canım tavsiyelerine uyucam cok sagaolunsüperaynen devam et. tıkandığın yerde parmağını çıkarmadan bekle. diyafram nefesi al ver ve rahatla. sonrasında yine devam et. tebrik ederim canım
Önce işaret parmağımın üzerine orta parmağımı koydum makas işareti gibi yaptım bi bogum alabildim ikininca açılıyor ilk zorlandım sonra cesaret ederek aldım azcık. inşallah sende yaparsın.Tebrik ederim canım .. iki parmak mi alabildin nasıl yaptın ben yapamıyorum onu hadi bakalım inş en kisa zamanda yenersin
Onu ben bilmiyorum nasil.rica ederim. :)
çok araştırdım şu ditafram nefesini. inanılmaz bişey :)
diyafram nefesi demek istedim canım.Onu ben bilmiyorum nasil.
Hm tamamen canım öyle yaparım zaten ikininca baya açılıyor aslında biraz girişte sıkıntı oluyor içerisi boşluk bayadiyafram nefesi demek istedim canım.
nefesi burnundan alıyorsun, ağzından veriyorsun. ve nefes aldığında göğsün değil, karnın şişecek.
Bende yarın iki parmak denicem bakalım inş olur ... Bu arada doktor oturarak değil de biraz yatar pozisyonda egzersiz yapmamı söyledi başını geriye yaSLA vücudunu da eğimli hale getir dedi yani arkaya yaslanarak yapılması gerekiyormuş ben biraz daha oturur vaziyette yapıyordum .. aklıma geldi de paylaşmak istedim sizinle kızlar benim gibi yanlış yapan arkadaşımız varsa düzeltsin diyeÖnce işaret parmağımın üzerine orta parmağımı koydum makas işareti gibi yaptım bi bogum alabildim ikininca açılıyor ilk zorlandım sonra cesaret ederek aldım azcık. inşallah sende yaparsın.
Canim çok şükür hiç acı ağrı yok artık ilişki sonrasıda aynı öyle. Yardımcı olurum sanadaişte bu çok doğru !
moral çok önemli. sizi de tebrik ederim. hiçbir sorun yaşamıyor musunuz? kıskanırım ama :)
Hatırladığım kadarıyla egzersiz yapmadan yenmek istiyorsun ama uzun zamandır öyle söylüyorsun erteleme durumuna yakalanmışsın denerken yapamıyoruz sonrasında bu kez yapıcam acımıyor ki diye düşünüp bekliyoruz yine deniyoruz olmuyo aaa hazır değildim şunu yanlış yaptım bi dahakine şöyle yapıcam olacak yine hüsran bu süreç kendini tekrar ediyor o kadar deneyip olmuyorsa çözüm aparat egzersizi yada parmak kendini kandırma biran önce başla bende senin gibiydim derken Zaman geçtikçe geçti ve sonuç başladım egzersizlere kaçış yok sonra niye o kadar Zaman kaybettim kendimi evliliğimi yıprattım diye üzülüyoruz hiç gerek yok en doğru Zaman yapamadığınız ilk 3 denemeden sonra hemen başlamakInşallah yenerimmm canım evliliği odun gibi yaşıyorum herşey boş nefes alıp verrken bile aklımda acisada ölçek değilim diyorum ama nerde 3 hfda dir neredeyse yakinlasamadik eşimle bi hfda geçeci gitti bi Hafda cenazemiz vardi hastane islerimiz vardi şimdide hastayım umarım 3 haftanin acısı çıkar ve biter kurtulurum
Egzersizi ilk denemede cesaret edemeyenler var bence başlarda sprey kullanılabilir zaten birkaç denemeden sonra beyin alışıyor spreye gerek kalmıyo o ilk korkunun aşılması açısından spreyi destekliyorum ki benim öyle oldu vajinaya parmak aparat vs asla deneyemezdim sprey sayesinde yapabildim artık uyuşturmadan egzersiz yapıyorum.psikayatrınıza katılmıyorum sonuçta bunun Nasıl bişey olduğunu yaşayıp çözüm bulanlar daha iyi anlar.öncelikle uyuşturmadan egzersizi deneyin ama yapamıyorsanız Vajiyi yenmek yolunda spreyi çok abartmadan kesinlikle deneyin.Merhaba! arkadaşlar.
sprey hakkında soru soranlar olmuş. ben de sprey kullandım. vemcaine. bi zararı yok. sadece ilk sıktığınızda bi yanma oluyor o kdar. o da hemencik geçiyor.
ben psikiyatr bi doktora gittiğimde sprey kullanmama bişey dememişti. ancak şuan bi psikoloğa gidiyorum ve sprey kullanmaya çok karşı.!
sebebi de şu: hee demek bi acı olacak ve ben acı duymamak için sprey sıkmalıyım.
sprey kullanmak bile, beynimize olumsuz mesajlar gönderiyor. herhangi bir uyuşturucu krem sprey vs kullanmadan egzersiz yapmaya çalışın kızlar. parmak egzersizlerimde kayganlaştırıcdan başka bişey kullanmamıştım. ama penis denemesinde sprey kullanmıştım. evet uyuşturuyo. evet spreyle penisin tamamını alabildim. ama psikolojik anlamda kendime kötülük ettim. hadi kızlar uyuşturucu kullanmadan yapın egzersizlerinizi. bol bol kayganlaştırıcıyla.
bakın araştırın netten. diyafram nefesi inanılmaz rahatlatıyor insanı. bol bol diyafram nefesi alın. burnunuzdan alın, ağzınızdan verin. nefes aldığınızda göğsünüz değil, karnınız şişsin.
ben penisin tamamını alabiliyorum ama gitgel yapamıyordum. psikoloğa gidiyorum bir aydır. olumlu telkin veren dvdler verdi, evde dinleyip gevşiyorum, nefes egzersizleri yapıyorum, düzenli kegel egzersizleri yapıyorum.
çok umutluyum. hem eşimin hem benim zevk alabileceğimiz bi ilişki hayatımız olacak, hem de sağlıklı..
hepinize mutlu günler dilerimmm...
Bunu malesef kimse kabul ettiremiyor arkadaşa. Pek de takmıyor bu cümleleri...Hatırladığım kadarıyla egzersiz yapmadan yenmek istiyorsun ama uzun zamandır öyle söylüyorsun erteleme durumuna yakalanmışsın denerken yapamıyoruz sonrasında bu kez yapıcam acımıyor ki diye düşünüp bekliyoruz yine deniyoruz olmuyo aaa hazır değildim şunu yanlış yaptım bi dahakine şöyle yapıcam olacak yine hüsran bu süreç kendini tekrar ediyor o kadar deneyip olmuyorsa çözüm aparat egzersizi yada parmak kendini kandırma biran önce başla bende senin gibiydim derken Zaman geçtikçe geçti ve sonuç başladım egzersizlere kaçış yok sonra niye o kadar Zaman kaybettim kendimi evliliğimi yıprattım diye üzülüyoruz hiç gerek yok en doğru Zaman yapamadığınız ilk 3 denemeden sonra hemen başlamak
İnşallah canım birazzzz cesaret olunca valla oluyo.bende tek sıkıntı ilk girişte zorlanıyorum içi koca bi boşluk kayıp gidiyoBende yarın iki parmak denicem bakalım inş olur ... Bu arada doktor oturarak değil de biraz yatar pozisyonda egzersiz yapmamı söyledi başını geriye yaSLA vücudunu da eğimli hale getir dedi yani arkaya yaslanarak yapılması gerekiyormuş ben biraz daha oturur vaziyette yapıyordum .. aklıma geldi de paylaşmak istedim sizinle kızlar benim gibi yanlış yapan arkadaşımız varsa düzeltsin diye
Sende sağol canım ya...Sana ne kadar tesekkur etsemm az sevgili M monalazo septali mı diye kafam karışırken senin cesaretlendirmenle doktora gittim. Doktordan kendi teşhisini kendin koymussunn ne güzel dedi ve ufak operasyonla halletti. Ve bu sorunda ustumden kalkmış oldu. Perde yüzünden benimde canım acıyor titriyordum vajiinusmustan farkim yoktu nerdeyse. 10 dakikalık işlemle yendimmseninde katkin var çok sagooll
Bencede iğneye gerek yok. Egzersize devam et yenersin..Veee gittim geldim kızlar doktor demir gibi birsey soktu ilk zorlandım çünkü hep kendim yaptığım için kastım kendimi ama yaptım sonra biraz daha kalanını soktu onuda yaptım sonra 15 fun sonra gel iğne yapıcaz tamamen uyuşturucu bir iğne 2 saat etkisi var o zman tamamen yapacaksın ama bu zamana kadar parmak egzersizine devam et ve nefes egzersizi yap rahatlayarak tap falan dedi öyle işte kızlar ama ben iğne olmayı pek istemiyorum kendim denemek istiyorum ama cesaretim yok
Cnm hic bisey olmuyo ben günde 3. 4 defa kullaniyordum bak tatlım spreyin ucunda ince bir cubuk var onu iceriye dogru ittir ve hızlıca 4. 5 defa sık biraz yanma yapiyo ama hemen geciyo 5 dk sonra uyusuyo orası 15 dklik bir etkisi var bu süre icinde yapabildigini yap gerci spreyi etkisi gectigindede yine yapabilirsin cünkü o an orası aciliyo icine bisey girdigini hissediyorsun ama acı felan yokKızlar hayırlı geceler.ben sabah bu spreyi denicem ilk kendim bide aksam denicem günde iki kez sıksam bu spreyi birşey olmaz demi bana bu egzersizlerle sonra biraz cesaret geldi.
Penisin tamamını alabiliyorum ama hareketli olamıyor. Kasılıyorum.Canim çok şükür hiç acı ağrı yok artık ilişki sonrasıda aynı öyle. Yardımcı olurum sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?