Dediginiz gibi ikinma cok onemli bnde onceden parmagimi bile alamiyodum ama ikinarak alabildim suan iki parmagimi aliyorum ama esimle yapamiyorum ne kadar da ikinsam bi ucu giriyo devami gelmiyo
Saolun canlarim evet hanya haklisin durumumu ne kadar karamsar oldugumu hep pes ettigimi biliyodun sen de.... Ama iste zamani varmis demek ki bitti sonunda buarada bana özelden yazan herkese yaziyorum tek tek güllüsahin sana da yazarm istersen ben de senin durumundaydim aylarca o sekilde ilerleyemedm hep agladm uzuldm seni cok iyi anlyorm ama iste yaptigim hatalar varms mesela eger olmuyosa bunun tek bi anlami var üzülmeyi brakip daha fazla egzersz yapman ve nefes kontrolunden daha cok ıkınmaya odaklanman... Eger yine olmuyosa yine egzersz yapmalisin ben her defasnda aparatimi kalinlastrarak gttim 7 9 10 12 cmlern hepsnde esli deneme yaptm ve hcbirnde yarisindan fazla girmiyodu oysa daha cok egzersz yapmaliymisn kasılmamı o sekilde önledim... Özelden daha ayrintili yazabilrmpatisga yendigine çok sevindim şu an bunları okumak çok güzel. bu sayfadaki herkes için cok cok dua ediyordum ama benimle aynı dönemden olan bazı arkadaşlarım var ki bunlardan biri de sendin. Rabbim herkese bu gücü kuvveti versin ve herkesin güzel haberlerini alalım inşallah. Cok sevindim yaa..
Canim ilk giriste yanma gibi olur normal bence ama sadece giriste bi kere ıkınarak alsan devaminda gerek kalmiyo zaten bi de sen hala kasiyo musun acaba farkinda olmadan cunku kasınca yanma olur kasmamak icin de ıkındiktan sonra kendini tamamen bayilmis gibi halsiz bi sekilde bıraksan bi de oyle dene istersenSelam arkdslar. bende de hala yenemedigim bi sorun var ki sudur. Iliskiden sonra yanma oluyo nedenini anlamadim bazen krem suruorm kaygan olsun diye ama sursemde surmesemde iliski bitiminde acayip bi yanma oluyo 15 dk sonra geciyor. boyle hisseden var mi. acaba bi sorun mu ya doktora mi gitsem korkar oldum herseyden. cok uzun sure ara verioruz ondan olabilir mi. ilk yendigim zaman boyle bi sorun yoktu o zmn da krem suruodk ama haftada 3 kere yapmaya calisioduk simdi 10 gunde 1 belki oluo. acaba uzun sure ar verince mi olan bi agri bilemedm ya .s
Bn sadece parmak alabiliyorum baska cisim alamiyorum zarari olur diye korkuyorum parmakla surekli egzersz yapsam yenebilirmiyim acaba kasilmayi onleyemiyorum bi turlu o yuzden de iceri giremiyorSaolun canlarim evet hanya haklisin durumumu ne kadar karamsar oldugumu hep pes ettigimi biliyodun sen de.... Ama iste zamani varmis demek ki bitti sonunda buarada bana özelden yazan herkese yaziyorum tek tek güllüsahin sana da yazarm istersen ben de senin durumundaydim aylarca o sekilde ilerleyemedm hep agladm uzuldm seni cok iyi anlyorm ama iste yaptigim hatalar varms mesela eger olmuyosa bunun tek bi anlami var üzülmeyi brakip daha fazla egzersz yapman ve nefes kontrolunden daha cok ıkınmaya odaklanman... Eger yine olmuyosa yine egzersz yapmalisin ben her defasnda aparatimi kalinlastrarak gttim 7 9 10 12 cmlern hepsnde esli deneme yaptm ve hcbirnde yarisindan fazla girmiyodu oysa daha cok egzersz yapmaliymisn kasılmamı o sekilde önledim... Özelden daha ayrintili yazabilrm
Cok dogru yazmissiniz gercekten Allah razi olsun hepinizden sizin sayenizde insallah herkes biran once bu dertten kurtulur.Arkadaşlar en bastaki yazıyı tekrar tekrar okuyun kaçırdığınız noktalar olabilir. Gerçekten başarmak istiyorsanız gün gün kendinizi hırslandırın. Bugün ne yapmalıyım bugün hangi aşamayı geçmeliyim diye kendinizi gaza getirin. Burada 3 5 kişi bir olup aynı egzersizleri yapın ve deneyimlerinizi paylaşın. Umudunuzu kaybetmeyin. Umutsuzluklarinizı yazmayın. Güzel olan herşeyi paylaşın ki kalıcı olsun. bu aşamalardan geçmiş tüm arkadaşlardan yardım isteyin. herkes size yardım etmek için elinden geleni yapacaktır. doktora gitseniz sizi kendi eliyle iliskiye sokmayacak. sizi sadece yonlendirecek. burada doktora gidip gelen doktora gitmeden daha çok tecrübe edinen arkadaşlar var. Bırakın sizi onlar yönlendirsin. size ödevler versin. sizlerde sorumluluklarınızın üstüne düşerek bu ödevleri yerine getirin. birlikten kuvvet doğar. hepiniz ama hepiniz azmettiginiz kararlı oldugunuz gün yeneceksiniz. Umarım o gün güzel yıllarınız boşa gitmiş olmaz. bu yuzden ertleemeden hemen şimdi başlayın. hepinizin allah yardımcısı olsun. sağlıcakla kalın.
Canim sana oyle geliyo ikinirken daha cok aciliyo aslinda eger gercekten kasiliyosan da bunun ikinmaktan degil braz daha egzersiz yapmanla ilgisi var braz daha egzersiz yapmalisn bak doktora gittiginde önce parmak sonra ince ince mumlar veriyo ama bu süre icinde eslere denemeyi yasakliyo biliyo musun bunun sebebi deneyp olmazsa moraliniz bozuluyo bak ben de senin gibi her asamada esle deniyodum kesin olcak dye ama elimde olmadan kasiyodm kendmi meger daha fazla egzersizle acmam gerekyoms parmaktan sonra kulak copu sonra en ince mum derken zaten aciliyo hem boyutu artiriyosun hem sen bsey hissetmeden iliskiye hazir oluyosn cnku kasmamayi ogreniyosn bak ben 7 9 10 cm lerde hep denedm esimle ve yarisini alabldm kasmsm ama doktorn dedigi gibibson boyu da 12 cm de yaptktan sonrakasmadm artk ve en önemlisi ıkndm parmaktan sonra inan bana kulak copleri ve ince mumlar asla zor gelmycek sana inan bana zare vermycek bak parmagnla oranin kapali biyer olmadgini ve aslinda bi yol oldugunu anladnBn sadece parmak alabiliyorum baska cisim alamiyorum zarari olur diye korkuyorum parmakla surekli egzersz yapsam yenebilirmiyim acaba kasilmayi onleyemiyorum bi turlu o yuzden de iceri giremiyor
Cok dogru yazmissiniz gercekten Allah razi olsun hepinizden sizin sayenizde insallah herkes biran once bu dertten kurtulur.
Kesinlikle hanya tamamen katiliyorum:))Arkadaşlar en bastaki yazıyı tekrar tekrar okuyun kaçırdığınız noktalar olabilir. Gerçekten başarmak istiyorsanız gün gün kendinizi hırslandırın. Bugün ne yapmalıyım bugün hangi aşamayı geçmeliyim diye kendinizi gaza getirin. Burada 3 5 kişi bir olup aynı egzersizleri yapın ve deneyimlerinizi paylaşın. Umudunuzu kaybetmeyin. Umutsuzluklarinizı yazmayın. Güzel olan herşeyi paylaşın ki kalıcı olsun. bu aşamalardan geçmiş tüm arkadaşlardan yardım isteyin. herkes size yardım etmek için elinden geleni yapacaktır. doktora gitseniz sizi kendi eliyle iliskiye sokmayacak. sizi sadece yonlendirecek. burada doktora gidip gelen doktora gitmeden daha çok tecrübe edinen arkadaşlar var. Bırakın sizi onlar yönlendirsin. size ödevler versin. sizlerde sorumluluklarınızın üstüne düşerek bu ödevleri yerine getirin. birlikten kuvvet doğar. hepiniz ama hepiniz azmettiginiz kararlı oldugunuz gün yeneceksiniz. Umarım o gün güzel yıllarınız boşa gitmiş olmaz. bu yuzden ertleemeden hemen şimdi başlayın. hepinizin allah yardımcısı olsun. sağlıcakla kalın.
Neden o kadar ara veriyorsunuz? Daha gençsiniz..tadını çıkarın.
Belki artık alıştığın için eşin, daha hızlı git gel yapıyordur. Ondan olabilir. Normaldir bence. Geçiyor zaten.
patate bazan özletiyorsun kendini.
Doktora gitdin mi canım?
patate bazen insanın genlerinden yaşından ya da fiziki durumundan kaynaklı nedenlerden dolayı p..si icimize alırken zorluk çekiyoruz ben yeneli cok uzun zaman oldu biliyorsun ama bugüne kadar hiç vajinam kuruyken iliskiye giremedik. on sevişme esnasında yeterince islanmadigi için mecburen yağ kullanıyorum. zarar vermesin içinde katkı maddesi bulunmasın diye de bugüne kadar hep sıvıyağ kullandım. zamanla oradaki kuruluk gidiyor ve cildim de nemleniyor ve o iliskiden sonraki agrı sızı da olmuyor. istersen sende yağ ile bi dene. bebe yağı falan tahriş ediyor denilmişti o yüzden ozellikle sıvı yağ öneriyorum.
Canim ilk giriste yanma gibi olur normal bence ama sadece giriste bi kere ıkınarak alsan devaminda gerek kalmiyo zaten bi de sen hala kasiyo musun acaba farkinda olmadan cunku kasınca yanma olur kasmamak icin de ıkındiktan sonra kendini tamamen bayilmis gibi halsiz bi sekilde bıraksan bi de oyle dene istersen
Ben de bu konuyu değincektim hanya. Uzun süredir grupta kimse yok maalesef. Monalazo Sağ olsun herkese yetişmeye çalışıyor. Ben de yazmaya çalışıyorum. Ama hiç eskisi gibi değil yardım etmeye çalışan insandan çok yenemeyen arkadaşlar buradalar. Hepiniz bırakıp gittiniz gibi. Anlıyorum çalışıyorsun yoğunsun ama biraz daha bu sayfaya bakmaya çalışalım.Eskiden burdaki herkese güç vermeye çalışırdım fakat işlerim o kadae yoğun ki eskisi kadar fırsat bulamıyorum arada bir bakıp çıkıyorum gleen mesajlara cevap veriyorum. ama burda benim gibi bu aşamalardan geçmiş arkadaşlar var yardım istemekten çekinmeyin. birbirinize destek olup güç verin. moralinizi yüksek tutun. birde birbirinize çok dua edin. başkası için edilen dualar çabuk kabul olurmuş. en kisa zamanda allahın izniyle yeneceksiniz arkadaşlar..
1den 4 e kadar kulak copunu hazirlamistim onlarla d3neyip muma geciyim o zaman insallah bnde yenerim cok sagolun Allah razi olsunCanim sana oyle geliyo ikinirken daha cok aciliyo aslinda eger gercekten kasiliyosan da bunun ikinmaktan degil braz daha egzersiz yapmanla ilgisi var braz daha egzersiz yapmalisn bak doktora gittiginde önce parmak sonra ince ince mumlar veriyo ama bu süre icinde eslere denemeyi yasakliyo biliyo musun bunun sebebi deneyp olmazsa moraliniz bozuluyo bak ben de senin gibi her asamada esle deniyodum kesin olcak dye ama elimde olmadan kasiyodm kendmi meger daha fazla egzersizle acmam gerekyoms parmaktan sonra kulak copu sonra en ince mum derken zaten aciliyo hem boyutu artiriyosun hem sen bsey hissetmeden iliskiye hazir oluyosn cnku kasmamayi ogreniyosn bak ben 7 9 10 cm lerde hep denedm esimle ve yarisini alabldm kasmsm ama doktorn dedigi gibibson boyu da 12 cm de yaptktan sonrakasmadm artk ve en önemlisi ıkndm parmaktan sonra inan bana kulak copleri ve ince mumlar asla zor gelmycek sana inan bana zare vermycek bak parmagnla oranin kapali biyer olmadgini ve aslinda bi yol oldugunu anladn
Tebrikler darısı başımızaKizlaaaarrrrrr bende başardım artık. Ve sadece 2 günde. Yeneli 10 dk oldu çok şükür kurtuldum ve hala soktayim inanamadım. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. 4 aylık evliyim ancak hiç çaba harcamadım bu zamanda kadar ama dün bi cesaret geldi ve parmak egzersizine başladım ve hepsini alabildim. Bugün de denedik sonrasında penis denemesine geçtik ve olduuu. Çok mutluyum. Bu durumu yaşayan herkese Allah yardım edecektir. Bende yardımcı olurum herzaman
Canim inan cok sevindim kendim kadarr:)))Kizlaaaarrrrrr bende başardım artık. Ve sadece 2 günde. Yeneli 10 dk oldu çok şükür kurtuldum ve hala soktayim inanamadım. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. 4 aylık evliyim ancak hiç çaba harcamadım bu zamanda kadar ama dün bi cesaret geldi ve parmak egzersizine başladım ve hepsini alabildim. Bugün de denedik sonrasında penis denemesine geçtik ve olduuu. Çok mutluyum. Bu durumu yaşayan herkese Allah yardım edecektir. Bende yardımcı olurum herzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?