- 10 Ağustos 2016
- 267
- 352
- 103
Merhaba canim ben oncelikle kulak cubuguyla basladim inan bende egzersiz yapabilcek gucu kendimde bulamiyodum ben egzersiz yapsam zaten bu isi yaparim diyodum ama tek carenin bu oldugunu anladim ve baslamak zorundayim bunun otesi yok dedim kulak cubugu ardindan serce parmak isaret parmagi derken iki parmak zaten girdigini gorunce yenmis kadar mutlu oluyosun daha sonra git gide alisiyosun ve ben parmagimla emlayi icine surerek en son ben bu isi yenicem dedim. daha oncesindede penis denemeleri olmustu ama bu sekilde degildi emlasiz yada disina surerekti ve olmadi ama basaracagimi hissetmistim olmali mutlaka olmali diyosum aci diye bisey yok sadece kasilma diye bisey var ve onu parmakla yendigimiz icin penistede cok rahat oluyor inan bana dogru nefes alip vermek ve dogru pozisyonu sana rahat gelen ne varsa onu sec yapabilirsin herkes yapabilir...Merhaba bende 1 senelik evliyim ve halaa vajiliyimm bu güne kadar herseyi denedim ama bir türlü yapamadim siz egzersizleri nasil yaptiniz
Cnm kusura bakma seni uzmek istemem ama bu olayi sadece kafaya takmakla olmuyo..ustune gidip gercekci adimlar atman lazim bence kendini toparla psikolijin bozulmus biraz...kac gundur napacaz biz yaa keske yensek diyosun ama egzersize basladinmi herhangi bir adim attin mi ne bileyim okumak icin bir kitap aldin mi...bi adim atmak lazim...ikincisi..hamilemuyim diye soruyosun karnim cikti falan diyosun gercekten ciddimisin bu soruda..hamile kalanlarin 3 veya 4.ayda karinlari cikiyo 4 aydir hamile olsan bunu kesin anlardin heralde adet olmadigindan..yani durup sadece hamilelik istemekle olmaz artik harekete gec hangi yontemi izleyecegine bi karar ver..ve sana naçizane tavsiyem daha 3 aylik evliymissin sakin ertelemeye yenik dusme..ve yenene kadar da esini consellikten sogutma mutlaka duzenli biseyler yapin yani iliskiden kacma..iyi haberlerini bekliyoruzHerkes hamileymssn hemde ikiznis diolsro kadr cok wseviniyirumki ama yok diyorum dsha erken diyorum kilo almssn ama fkn diolar kendimden bile supheleniyorum acaba mi die keske olsa ya
Stresten şişkinlik ve hazımsızlık yaşıyor olabilirsin. Karın şişer o zaman.Gmszy herhlde ben kendimi avutuyorum coik Isdiyorum anne olmayı :-( ben normalde 45 46 kiloyum göbek dir birsey yokdu bu aralar çok çıktı anlamadim öyle avutuyorum sanırım kendimi regl olduğumda çok üzülürüm bunuda biliyorum ama işte gelde anlat :-( cokk kararlı ve azimliyim inşallah yendim die kısa bi sürede buraya yazıcam allah nasip ederse
Ben yaptırmıştım. Pek bir faydası yok.Kızlar vajinaya botox hakkinda bilgi sahibi olan varmı?
Seni seviyorum diyor ya, bunu hayat boyu söylemeyenler var. Bence biraz umudu kırılmış. O sebepten böyle davrandığını düşünüyorum. İş sana düşüyor gibi. Ne yapacaksın. Böyleler işle. Erkeklerimiz, değerli! Tripli! Nazlı! ....hassas!Kizlar hergun bu aksam denicem diye umitleniyorum ve esim her aksam mazeret cikariyo acaba benden mi sogudu anlayamiyorum vee bide bnmle eskisi gibi ilgilenmiyoo sadece yanima geldignde seni seviyorum diyo ama ilgi istek yok cook kotuyum belli de edemiyorum icime atiyorum hep
maalesef bunu anlatmaya çalışıyoruz ama dediğin gibi kimse önemsemiyor...Kızlar ne durumdasınız? Eskiden buraya egzersiz yapanlar ev ödevi yapmış öğrenciler gibi yazardık heyecanla. Sanırım artık hiç kimse egzersizi önemsemiyor... Ama egzersizle yenebileceksiniz bu sorunu tamamen....
Suan sanirim regl zamanini bekliyosun insallah gelmez..seni anliyorum ben de yendim ama daha bebek olmadi istiyorum.Gmszy herhlde ben kendimi avutuyorum coik Isdiyorum anne olmayı :-( ben normalde 45 46 kiloyum göbek dir birsey yokdu bu aralar çok çıktı anlamadim öyle avutuyorum sanırım kendimi regl olduğumda çok üzülürüm bunuda biliyorum ama işte gelde anlat :-( cokk kararlı ve azimliyim inşallah yendim die kısa bi sürede buraya yazıcam allah nasip ederse
Sen birseyler için cabalio musun.Rüyamda yenmisim o kadar çok mutlydum ki uyandgmda ruyaymis dedim malesef
Zaten birazcık alabilmişsin. Eski mesajını hatırladım. Az kalmış..belki bugün tamamen çözersin. İnşallah diyelim.Cabaliyorum akşam inşallah olacak kesin baska yolu yok rekabet içine girdim benle evlenenler hamile hırs yaptım
Siz nasil yaptirdiniz fiyati nekadardi hicmi ise yaramadiBen yaptırmıştım. Pek bir faydası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?