Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kızlar iyi akşamlar yeni üye oldum bu konuda yardım almak için ama iki gün önce bu konuyla ilgilenen dahs doğrusu sahte sanırım hesabı özelden mesaj attı bende yendim vajinismusu hamileyim fln vs neler yaptınız eşinizle anlat diyince yazdım tabi saf saf sonra uykun yoksa yazışalım diyince bi gariplik olduğunu hissettim sonra engelledim güvenemediğim için ama şimdi de taktım gecenin saatinde derdimi anlattım şöle yaptım böle yaptım diye hiç düşünemedim acaba sahte hesapmı gerçekmi çünkü insan o kadar çaresiz hissediyoki bi umut bir fikir alma alışverişi üzüldüm açıkcası çünkü bu sorun dalga geçilecek fantezi yapılacak bir malzeme değil depresyona sürüklüyecek bir psikoloji hastalığı rica ediyorum ya güvenmek ve derdimi paylaşıp yardım morel destek vs almak istiyorum Allah bu sorunla uğraşan arkadaşlarımı tez zamanda kurtarsın

Evet ama ben kesin sahte falan demiyorum ki yanılabilirimde enteresan olabilirde olmayabilirde yeni üye olduğum için güven problemi yaşamış olabilirim!

Evet ama ben kesin sahte falan demiyorum ki yanılabilirimde enteresan olabilirde olmayabilirde yeni üye olduğum için güven problemi yaşamış olabilirim!
Ben de sahte olduğunu düşünüyorum bana da mesaj yazıyordu Allah'ın belası Burda bir çok arkadaşla mesajlaştım ama onun verdiği elektirik çok kötüydü .cevap vermemeye başladım ama o yazmaya devam etti

Evet bende mesajlastim burdan. Sabah mesaj atmıştı özelden ne yaptın diye tövbe tövbe

5 yıl sonra yendim..
Merhaba arkadaslar temmuz 2011 de severek evlendim. Ilk gece denedik olmadi. Esiminde benimde ilk deneyimimizdi. Malesef daha sonra da olmadi. Ben çok korkuyordum. Esimde anlayisli hic üstüme gelmedi cocuk isteyecegimiz zaman olur dedi. Ve bu eylul ayinda cocuk istemeye basladik. Jinekolojik muayene oldum herhangi bir problem var mi diye. Muayenem bile cok zor oldu. Kendimi kasiyor doktora elletmiyordum. Herhangi problem yoktu. Sonra karından ultrasonla baktı. Ve 9 cm lik cikolara kistim oldugunu söyledi. Cok sasirdim ve yıkıldım. Ameliyat olmam gerektigini yoksa çocuğumun olamayacagini soyledi. Henuz iliskiye bile girememissiniz normal yolla nasil olacak dedi. Neyse 1 ay boyunca denedik olmuyor ben hala kendimi kasiyordum. Regl bitimi kistlerim icin kontrole gittim. Doktor alttan muayene edelim dedi canin acimayacak dedi ikna oldum. Hadi kalcani oturt kasma kendini birak kendini diyordu. O alet icime girdi ve inanamadim. Kistlerimi kontrol etti cm leri ölçüldü. Bak iliski de boyle birsey kasma kendini dedi. Cok cesaretlenmistim. Gece olunca kayganlastirici ile denedik ve oldu. Inanamadim esimde bende cok sasirdik bu kadar kolay olmamalı diyordum. Iliskiden sonra agladim gecen 5.5 yilima. Olay tamamen beyinde bitiyor. Kendinizi kesinlikle kasmayın. Idrariniz geldiğinde tutun ve bırakın. Iliski esnasinda da idrariniz varmis gibi ikindiginizda orasi aciliyor. Kesinlikle acimiyor. Inşallah hepiniz bu dertten kurtulursunuz. Kusura bakmayin uzun oldu

İnşallah egzersizsiz olmuyomuş bu iş bide bugün cem keçenin kitabını aldım işe yarıyormuş dediler inşallah dualarınızı eksik etmeyin

Bu arada özelden yazıştığım kişi aynı kişymiş demekki bir tek ben değilmişim garipseyrn hafize vs rumuzu dikkat etmek şart!

Iyi geceler kizlar ben 7 ay once vajinusmusu yendim egzersizlerle ve emla kremle, benim ustte oldugum pozisyonda yendim. 13 aylik evliyim daha oncedende yaziyodum sayfaya, bu illetin ne kadar zor bisey oldugunu bilirim insallah yememeyen herkes yener, ben hala daha ilk ustte oluyorum sonra normale donuyo sanirim hep bu olcak ama aci baski hic hissetmiyorum ve suan hamileyim, daha yeni cok mutluyum isteyen herkese Allah nasip eder insallah. Bi umut olmasi icin yazdim, yeterki isteyin esinizede buyuk is dusuyo bu durumda tabi onunda destegiyle insallah yenersiniz. Egzersizler cok onemli ve ben bayanin ustte oldugu pozisyonda yenebilcegini dusunuyorum cunku o pozisyonda kendinizi kasamiyosunuz ve vajina daha cok aciliyo. Ben bide ultrason jeli kullandim halada kullaniyorum onunla hamilede kaldim ve cok uygun fiyati zararida yok 1000 ml 7 liraydi yani ve emla gercekten o buyuk etken ben once parmak egzersizleri yaptim, sonra emlayi parmagimla icine surdum o sekilde bekledim 10 dakika, ici tamamen uyusmustu burasi onemli bakin disi degil ici, yani zarin oldugu yer ve hic bir aci hissetmedim bi ameliyat gibiydi, tamamen uyusuk ve aci yok 4 iliskimde bunu uyguladim sonrasi cok rahat oldu zaten.

S
Sadece parmak egzersizi mi yaptnz aparat kullanmafnz mi

Kizlar hergun bu aksam denicem diye umitleniyorum ve esim her aksam mazeret cikariyo acaba benden mi sogudu anlayamiyorum vee bide bnmle eskisi gibi ilgilenmiyoo sadece yanima geldignde seni seviyorum diyo ama ilgi istek yok cook kotuyum belli de edemiyorum icime atiyorum hep

S

Sadece parmak egzersizi mi yaptnz aparat kullanmafnz mi
Ya aparati ilk iliskim oldu daha sonra emlasiz deneme yaptim aci hissettim yapamadim oyle mumdan aparat yaptim onunla biraz denedim sonra yine emlayla yapabildim 4 kere emla kullandim sonra ben alt pozisyonda yapamadigim icin tekrar biraz aparatla egzersizler yaptim ama benim suan dahil altta oldugum pozisyonda yapabilmek icin once ya ben ustte olcam ya da boyle aparat veya parmak egzersizi yapicam ilk oyle cok rahat ediyorum huy gibi bisey sonrasi cok rahat oluyor ama hic kasilma olmuyo...

Merhaba bende 1 senelik evliyim ve halaa vajiliyimm bu güne kadar herseyi denedim ama bir türlü yapamadim siz egzersizleri nasil yaptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…