- 19 Kasım 2016
- 4.987
- 3.985
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ne güzel :) Allah bağışlasın :) ben de yeneli aylar oldu ama işte hareketlendiremedik. cinsel terapi alıyoruz şimdi :)Ewet canim yendim mayis ayinda su an da 3 aylik hamileyim
Senin elinde artik canmayy ne güzel :) Allah bağışlasın :) ben de yeneli aylar oldu ama işte hareketlendiremedik. cinsel terapi alıyoruz şimdi :)
7 ayIncim nekadrlik evlisin
Güllü Şahin inşallah bende bu aksam kendimden fazlsdiyla eminim olacak inşallah dualarim sejinle yazariz yarın buraya oldu oleeey die
senin elindeyle olmuyor iştee elimde olsa niye bunşları yaşayayımSenin elinde artik canm
Cnm alisinca buymuymus diyecen cnmsenin elindeyle olmuyor iştee elimde olsa niye bunşları yaşayayım
senin kasılman oluyor mu hiç? veya o baskıyı hissediyor musun artık?Cnm alisinca buymuymus diyecen cnm
Yok canm eskiden oluyordu su an zaten iliski yapmiyoruzsenin kasılman oluyor mu hiç? veya o baskıyı hissediyor musun artık?
Hadi cnmBeni taniyanlsr hamile olduğumu duymuslsr keskeee dedim icimden ams.yok dahs düşünmüyoruz diyorum ya offf keskr oksam hamile
Anlarsin cnm ya hamile olsanAynen göbek çıktı herhlde bebek saniyolar belkide vardır ya bilemiyorum
Siz emla ilemi yendiniz