• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Canım Allah yardımcınız olsun gönlüne gore olur umarım her sey ümidini kesme hayat nelere gebedir bilinmez :) evlenmeden once flortunuz olmus muydu o zaman da boyle miydi?
O zaman ben böyle değildim diyeyim. Kısa bir nişanlılık yaşadık. Aslında durumu tam ifade etmem zor. Eşim sanki cinselliğe ilgisizmiş gibi bir algı yaratıyor yazdıklarım. Öyle değil.! Sadece çok yavan....beklentilerim beni esir almış. Ödün veremiyorum. Midem kaldırmıyor...

Psrnsk işini yaparım brn de içine kadr ni sokcam ne kdri girmesi gerek parmak
İlk önce bir boğum, alışınca iki boğum, onada alışınca bütün parmağın. Zaten boşluk orası göreceksin. Sadece kasıp kendini kapama. Ikınırsan ve doğru nefes alırsan hiç bir sorun yaşamazsın.

Arkadaslar haftalar sonra esimle tekrardan denicez cok heycanliyim nolur dua edin bu sefer olsun cunku esim bikmisti artik denemektende vazgecmisti ama annesi cocuk istiyorum deyince gene deneme karari aldi insallah bu seferde hevesi gursaginda kalmaz da yapariz :(

Canim yaparken nefes al ve r insa
Arkadaslar haftalar sonra esimle tekrardan denicez cok heycanliyim nolur dua edin bu sefer olsun cunku esim bikmisti artik denemektende vazgecmisti ama annesi cocuk istiyorum deyince gene deneme karari aldi insallah bu seferde hevesi gursaginda kalmaz da yapariz :KK43:
aLlah olur canm

Canim yaparken nefes al ve r insa

aLlah olur canm
Insallah bn bi defasinda sanki parmagimi yapiyorum gibi yavas yavas denemistim ve bayagasi olmustu ama bidaha yapamadim snrada birakmistik bu sefer icimde umut var insallah olur Rabbim butun herkeze yardim etsin insallah hepimiz biran once kurtuluruz

Insallah bn bi defasinda sanki parmagimi yapiyorum gibi yavas yavas denemistim ve bayagasi olmustu ama bidaha yapamadim snrada birakmistik bu sefer icimde umut var insallah olur Rabbim butun herkeze yardim etsin insallah hepimiz biran once kurtuluruz
Bn kurtuldum canm insaallah sende kurtulursun

Güllü Şahin inşallah bende bu aksam kendimden fazlsdiyla eminim olacak inşallah dualarim sejinle yazariz yarın buraya oldu oleeey die

Amin
Güllü Şahin inşallah bende bu aksam kendimden fazlsdiyla eminim olacak inşallah dualarim sejinle yazariz yarın buraya oldu oleeey die
Amin insallahh bugun bnm esim ewde yok yarin denicem insallah sen bu gece kurtulursun bu dertten bnde yarin gece insallah

Amin

Amin insallahh bugun bnm esim ewde yok yarin denicem insallah sen bu gece kurtulursun bu dertten bnde yarin gece insallah
Eşin gelene kadar parmağınla alıştırma yap..kendini bu işe odakla. Seksi giyin. Güzel kokulu sabunlarla duş keyfi yap. Şımart kendini biraz.

Back