- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
Misagfr gelecekmis malesef bugun hep temizlik yemekle ugrastim kendime hic vakit ayiramadim ama aksama erken giderlersee yapcaam dediklerinii aylardir normaldim bugun biraz bakimli gorsun beni insallah olurrEşin gelene kadar parmağınla alıştırma yap..kendini bu işe odakla. Seksi giyin. Güzel kokulu sabunlarla duş keyfi yap. Şımart kendini biraz.
Canım inşallah yenersin.bende bugün denemek istiyorum bi cesaret edebilsemArkadaslar haftalar sonra esimle tekrardan denicez cok heycanliyim nolur dua edin bu sefer olsun cunku esim bikmisti artik denemektende vazgecmisti ama annesi cocuk istiyorum deyince gene deneme karari aldi insallah bu seferde hevesi gursaginda kalmaz da yapariz
Krem falan kullan esinin o aparati kullanmasina izin verebiliyor musunSelam kader arkadaşlarım, benim sorunum aparatları en büyüğüne kadar yapabiliyorum, ama eşli denemeyi cesaret bile edemiyorumNe tavsiye edersiniz ?
Benimki bozulmadı, kızlık zarı esneyebiliyor. Ama ne kadar esnek olduğu kişiye özel bir durum. Yinede parmak egzersiziyle, bozulacağını sanmıyorum. Daha kalın aparatlar için bir şey diyemem.Egzersiz de bozulma olurmu kusura bakmayın bu konularda cahilim :-(
Cnm korkmaaaAnladim canım korkuyorum ya of
burda arkadaslar biolyn kullanın demiş. Biolyn renk degıstırıcı krem yazıyor. Eczaneden anestol almak istedim o da mevcut durumda vajina için uygun değil dedi. herkes farklı birsey soylıyor aklım karıstı
Insaallh cnmselam arkadaşlar. beni bilenler bilir. biz yenmiştik ama hızlandıramamıştık bir türlü. penis az bir hareket edince kasılma oluyordu. psikoloğa gidiyoruzz, cinsel terapi yapıyoruz. şimdilik iyi gidiyor. şuanlık cinsel birleşme askıda. terapi aşamasındayız. çok daha bilgilenerek ve çok daha sağlıklı ilerliyoruz. inşallah yakın zamanda bol zevkli ilişkimiz olacak :) sizleri seviyorum :)
inşallah tatlım :) sen yenisin sanırım :) başardın mı?Insaallh cnm
Ewet canim yendim mayis ayinda su an da 3 aylik hamileyiminşallah tatlım :) sen yenisin sanırım :) başardın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?