• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Canim burda yenen arkadaşlar sana yardimci olur..bende parmak egzersizi yapamıorum azcık oluyo denemeler vee sprey var onu dene istersen konuyu baştan okursan yenen arkadaşlar nasıl başarmış fikir alirsin...Özellikle M monalazo yardım eder sana :):)

ilk sayfaları okudum aslında ama bazı olumsuz yorumları okumak kötü etkiliyor beni. Yenen arkadaslar yardımcı olun ne olur . Lyyyss sende yendin sanırım , 7ay çok uzun süre mi ? yani ben bunu hiç yenemeyecek miyim ? Konusacak kımsem yok. Ailem bile bilmiyor. Hangi sprey ? Birde ben defalarca vajinal mantar sorunu yasadım , zaman zaman da tekrarlamakta bu spreyler ters etki yapmaz mı ?

ilk sayfaları okudum aslında ama bazı olumsuz yorumları okumak kötü etkiliyor beni. Yenen arkadaslar yardımcı olun ne olur . Lyyyss sende yendin sanırım , 7ay çok uzun süre mi ? yani ben bunu hiç yenemeyecek miyim ? Konusacak kımsem yok. Ailem bile bilmiyor. Hangi sprey ? Birde ben defalarca vajinal mantar sorunu yasadım , zaman zaman da tekrarlamakta bu spreyler ters etki yapmaz mı ?
Yok canim yenemedim henüz.benim 10 sene oldu .. mantar enfeksiyonu gecirdiysen bilmiorum kii canım spreyin bi zarari olur mu...

Bana da yardım edin neolur. Okadar çaresizimki. 7 aydır evliyim hiç yapamadık. Eşim artık çok huzursuz. Çok sabretti ama artık o da sabredemiyor. Bana güven diyor ama olmuyor. Ben hiç yaklaştırmıyorum eşimi. o ana gelince itiyorum , bacaklarımı kapatıyorum öncesinde sorun yok. Parmak egzersizi de yapamam. Kadın dogum muayanesine gittim fiziksel bir sorununm olmadıgını pskologa gitmemi söyledi. EŞli gitmem lazım ama eşim gelmek istemiyor. Rahat bıraksan olacak diyor ama bırakamıyorum . Atarax , anestol vb ilaçlar kullansam olur mu ? Neolur yardımcı olun. Evliliğim bitecek , ve ben eşimi ço kseviyorum
Egzersiz yapman gerek. Yapabilirsin....bir adım atmalısın. Bu ilaçlar hafif gerginlik durumlarında işe yarayabilir.
Egzersiz düşündüğün gibi zor değil. Zaten kendini alıştıra alıştıra ilerleyeceksin.

ilk sayfaları okudum aslında ama bazı olumsuz yorumları okumak kötü etkiliyor beni. Yenen arkadaslar yardımcı olun ne olur . Lyyyss sende yendin sanırım , 7ay çok uzun süre mi ? yani ben bunu hiç yenemeyecek miyim ? Konusacak kımsem yok. Ailem bile bilmiyor. Hangi sprey ? Birde ben defalarca vajinal mantar sorunu yasadım , zaman zaman da tekrarlamakta bu spreyler ters etki yapmaz mı ?[/QUOTE
Herkese hayrli sabahlar hayrli haberler insaallah canlarim

Bana da yardım edin neolur. Okadar çaresizimki. 7 aydır evliyim hiç yapamadık. Eşim artık çok huzursuz. Çok sabretti ama artık o da sabredemiyor. Bana güven diyor ama olmuyor. Ben hiç yaklaştırmıyorum eşimi. o ana gelince itiyorum , bacaklarımı kapatıyorum öncesinde sorun yok. Parmak egzersizi de yapamam. Kadın dogum muayanesine gittim fiziksel bir sorununm olmadıgını pskologa gitmemi söyledi. EŞli gitmem lazım ama eşim gelmek istemiyor. Rahat bıraksan olacak diyor ama bırakamıyorum . Atarax , anestol vb ilaçlar kullansam olur mu ? Neolur yardımcı olun. Evliliğim bitecek , ve ben eşimi ço kseviyorum
canım bende 2.5 yıllık evliyim bende senin gibiyim hiç bir sekilde birleşme olmadı.egzersiz yapmak ise cok uzak geliyordu bana neyse dokktora gittim egzersiz yapmam gerektıgını soyledi yapamadım tabi sonunda buraya yazdım ve burdan bı bi arkadası kulak çöpünü dene dedi denedim ve inan o kadar rahat olduki 1 den basşadım 3 e kadar cıkardım kulak çöpünü sonundada serce parmagımın basını alabıldım inan hayatta yapamam demiştim ama oldu .... ama malesef hasta oldum ve yarım kaldı hemen bitsede devam etsem die beklıyorum sende dene canım kulak çöpü gerçekten işe yarıyor

Bana serçe parmağımla yapacağım egzersizi anlatırken, doktora, acaba aklını peynir ekmeklemi yemiş diye şaşkın şaşkın bakmıştım. :KK70:beni anlamadı diye düşünmüştüm. İnanınki sizden hiç bir farkım yoktu. Korku ve endişe olarak. Farkım egzersizden kaçınmayıp uygulamak oldu. doktorun haklı olduğunu, bunu başarabildiğimi görünce cesaretim yerine gelmişti.
Bu siteden de başka tiyolar öğrendim. Nefes egzersizi, kegel, ıkınma... bunların da ilerlememde büyük faydası oldu. Sizde bu bilgileri lütfen değerlendirin. Aslında ben, en büyük ilerlemeyi, bir kitap sayesinde, cinselliğe bakış açımın tümden değişmesi ile yaşadım. İş beyinde bitiyor aslında.
Lütfen egzersiz yapamam demeyin. Hele bir deneyin, yapıp yapamayacağınıza öyle karar verin.

Bana serçe parmağımla yapacağım egzersizi anlatırken, doktora, acaba aklını peynir ekmeklemi yemiş diye şaşkın şaşkın bakmıştım. :KK70:beni anlamadı diye düşünmüştüm. İnanınki sizden hiç bir farkım yoktu. Korku ve endişe olarak. Farkım egzersizden kaçınmayıp uygulamak oldu. doktorun haklı olduğunu, bunu başarabildiğimi görünce cesaretim yerine gelmişti.
Bu siteden de başka tiyolar öğrendim. Nefes egzersizi, kegel, ıkınma... bunların da ilerlememde büyük faydası oldu. Sizde bu bilgileri lütfen değerlendirin. Aslında ben, en büyük ilerlemeyi, bir kitap sayesinde, cinselliğe bakış açımın tümden değişmesi ile yaşadım. İş beyinde bitiyor aslında.
Lütfen egzersiz yapamam demeyin. Hele bir deneyin, yapıp yapamayacağınıza öyle karar verin.
ne kdr sürede yendin peki ?

ne kdr sürede yendin peki ?
Egzersizlerde sorun yaşamıyorum. Bu yüzden egzersiz konusunda yardım etmek istiyorum.. vajinismusu yendiğimi düşünüyorum, ama eşli deneme yapmadık. Çünkü eşimle cinsel anlamda bir paylaşımımız kalmadı. Senelerdir ayrı yatıyoruz. Ama sorunumuz vajinismus değil.
Yenme süresi değişir. Önemli de değil. Ben üç günde yenerim , başkası üç haftada, bir başkası üç ayda. Bu bir ölçü değil. Önemli olan daha fazla zaman kaybetmemek.

Egzersizlerde sorun yaşamıyorum. Bu yüzden egzersiz konusunda yardım etmek istiyorum.. vajinismusu yendiğimi düşünüyorum, ama eşli deneme yapmadık. Çünkü eşimle cinsel anlamda bir paylaşımımız kalmadı. Senelerdir ayrı yatıyoruz. Ama sorunumuz vajinismus değil.
Yenme süresi değişir. Önemli de değil. Ben üç günde yenerim , başkası üç haftada, bir başkası üç ayda. Bu bir ölçü değil. Önemli olan daha fazla zaman kaybetmemek.

Canım sen hala yontamadın mı o adamı... Neden bu hayatı yaşamak varken hala onun yanındasın...

Kızlar 6 aylık evliyim vajinusmusu yeneli 3-4 ay oldu... Ben de her biriniz gibi ağlayarak uyuyup ağlayarak uyandığım sabahları, geceleri bilirim. Eksik bir kadın olduğumu hissedip çok sevdiğim eşimi üzmemek adına onu kendimden uzaklaştırmaya çalıştığım zamanlar bile oldu... İnanın beni psikolojik anlamda çok yordu bu durum. Bakımımı yapmayı bıraktım, fönsüz gezer oldum. Kozmetiklerimi bile hiç kullanmadım. Sonra bir gün abdest aldım. Ağlaya ağlaya dua ettim Allah'a. Çünkü eşimi seviyordum. Bu arada da iş sürecim devam ediyordu aynı ruh halini işime de yansıtmaya başlamıştım ki gerçekten işimi de çok seviyorum... Sonra bir karar aldım. Ben bunu yapıcam çünkü yapmak zorundayım, ömrümün sonuna kadar en fazla 5 dk sonra unutacağım anlık bi sancı için eşimin ve kendimin güzel günlerini çalmayacağım. Başladım çare aramaya. Seksle ilgili ne var ne Yok okudum. Tabii bilgi kirliliği olduğunu ve beni daha olumsuza iten şeyleri hemen orada okumayı kestim. D&R a gittim 3 kitap aldım. 90 TL verdim. Oradan çıkıp eczaneye gittim. Gleitgelen jel aldım kayganlaştırıcı. Pasiflora aldım sakinleştirici ve bir de ne olur ne olmaz diye mantar kremi aldım. Eve geldim başladım okumaya sonra daha ilk sayfasında dedim ki bir tane de eşime alıcam. Çünkü kitap yaşanmış bir olayı anlatıyordu. Bir çiftin bu sorunla nasıl başarıya ulaştığını... Seans a geldikleri ilk günden son güne kadar. Dedim ki ben bunu kendim başarıcam, kimseye 3000-5000 para dökmicem. Burada doktor ile yenen de bir çok arkadaş vardır ama bana doktorların bu duruma tam bir tüccar gözüyle bakması samimiyetsizliklerinin göstergesi gibi geldiği için açıkcası para dökmek istemiyorum. Cinsellik hem çok zayıf hem çok pahalı ülkemizde ne yazık ki... Neyse kızlar her şey insanın kendi elinde, rabbim bize bir güç bahşetmiş ki bunun adı da irade... Sonra aynı gün yine üşenmedim gittim D&R a yine aynı kitaptan aldım. Sonra gittim bir bardak kahve içtim. Çünkü dedim ki bu durum sadece benim cinselliğe karşı olan cahilliğimden kaynaklanıyor, hastalık falan değil.!! Eve geldim eşim gelmeden yemek yaptım, hafif de bi makyaj... O da geldiğinde şaşırdı. Sevindi de.. Sonra yemek yedik . Ve dedim ki konuşmak istiyorum seninle. " Ben güçsüz bir kadın değilim, bazı şeyleri yaşamadığım için sadece biraz yabancılık çekiyorum, sen bir erkeksin sana bu tuhaf gelebilir farkındayım ama ben bir bayan olarak cinsellikle ilgili eksiklerimi hayat arkadaşım olan biriyle tamamlamak istedim hep... Şu an zor bir süreç içindeyiz ama ben kendime inanarak çıkıyorum bugün karşına, ve eğer başarırsak kendimize harika bir tatil vaadediyorum çünkü bir doktordan destek almayı isteyerek gelmiyorum bugün karşına, tamamen içimdeki benle başarıcam bunu, bana yardım edersen bu yuvayı şenlendirebiliriz. Ama sıkıldıysan ve yollarımızı ayırmayı istersen bunu da anlayışla karşılarım..." dedim ve bu konuşma hiç de burada yazdığım gibi kolay olmadı :) Sonra bugün bir sürü alışveriş yaptım dedim. Döktüm her şeyi koltuğa, bu kitabı aldım çünkü senin de okumanı istiyorum, çantanda gezdirme her akşam BİRLİKTE 1 sayfa okuyalım yeter, tek ricam var kitaptaki eş erkek Kahramanın yerine koy kendini oradaki karakterler biziz ve doktor orada ne derse aynı şekilde yazıldığı gibi yapmamız lazım! Bir tane de ben de olacak. Eşim benim uğraşım ve mücadelem karşısında ağladı... Ben de tabii.

Ve aynı gün burayı da not almışdım. Başladım buradaki arkadaşların yazdıklarını okumaya, millet çatır çutur egzersiz yapıyor. Başladım öbür gün egzersize koydum aynayı karşıma, Açtım bir telkin kendine güven müziği, hiç serçe parmak falan denemedim işaret parmağımla o noktayı buldum, önce tabii tanıdım orayı, inceledim, nefes almayı da bırakmadım, arada dinlendim, oraya sürdüm bebe yağını bolca, parmağıma da aldığım gleitgelen jeli. Parmağım jel içindeydi hafif hafif kendimi zorlamadan kitapta yazdığı gibi başladım noktayı anlamaya. İlla ki yapacaksınız diye bir şey Yok, ilk gün bu kadar yaptım bıraktım mesela. Pes etmedım diğer günlerde de denedim bu arada kitabı okudukça birbirimize karşı daha anlayışlı olduk. Eşim de gün ortasında arayıp ödevlerini yaptın mı diyordu , jeli çok kullanmışım sanırım bana işten gelirken jel almasını söyledim, sonra akşam denerkenn o da ben yapayım mı Dedi... Tedirgin oldum. Yap ama her hareketini lütfen ben söyleyeyim sen çok yavaş yap dedim sonra o denedi başarmıştık çünkü çok yavaştı. Elimle de tutmuştum elini ne olur ne olmaz diye. İlk denemeyi yaptık heyecanla. Sonra hiç aksatmadım egzersizleri. Devam ettik sürekli kitap bittiğinde 1 ay sonunda denemeye koyulduk. O gece başardık. Kızlar diyeceğim şu ki lütfen EGZERSİZLERE BAŞLAYIN. İnşallah herkes güzel haberlerini yazar buraya. Kitap Cem Keçe nin 10 ADIMDA VAJINUSMUS TEDAVİSİ idi...

Canım sen hala yontamadın mı o adamı... Neden bu hayatı yaşamak varken hala onun yanındasın...
Aslında hayatımızda cinsellik yok. Ten uyumu yok. Ayrı odalarda yatıyoruz. Duygusal bir iletişim de yok. Ama yinede iyiki onun yanındayım. Bu gün geldiğim noktada bunu söyleyebiliyorum. Bana başka yönlerden çok emeği var. Benim kurtarıcım.
Ama keşke karı koca gibi de olabilseydik. O tür bir iletişime girmiyor. Cinsellik, duygusallık içeren konularda tutuk. Benim beklentilerim var. Karşılanmayınca bende harekete geçemiyorum. Gerçekten çok tutuk. Filmlerdeki öpüşme sahnelerini bile geçiyor, görmeyeyim diye. Çünkü öpüşmeyi bile beceremiyor..:KK43: ne yapayım ben. Bende çok uğraştım. Kitap okuyalım. Beraber. Hatda cem keçenin kitabı ve ilaveten vajinismus egzersizlerinin gösterildiği bir video var dı. İlgilenmedi bile. Bu olumsuzlukların yanında başka bir eşin yapmayacağı iyilikleride var. Onunla kendimi güvende hissediyorum.

Aslında hayatımızda cinsellik yok. Ten uyumu yok. Ayrı odalarda yatıyoruz. Duygusal bir iletişim de yok. Ama yinede iyiki onun yanındayım. Bu gün geldiğim noktada bunu söyleyebiliyorum. Bana başka yönlerden çok emeği var. Benim kurtarıcım.
Ama keşke karı koca gibi de olabilseydik. O tür bir iletişime girmiyor. Cinsellik, duygusallık içeren konularda tutuk. Benim beklentilerim var. Karşılanmayınca bende harekete geçemiyorum. Gerçekten çok tutuk. Filmlerdeki öpüşme sahnelerini bile geçiyor, görmeyeyim diye. Çünkü öpüşmeyi bile beceremiyor..:KK43: ne yapayım ben. Bende çok uğraştım. Kitap okuyalım. Beraber. Hatda cem keçenin kitabı ve ilaveten vajinismus egzersizlerinin gösterildiği bir video var dı. İlgilenmedi bile. Bu olumsuzlukların yanında başka bir eşin yapmayacağı iyilikleride var. Onunla kendimi güvende hissediyorum.
Canım Allah yardımcınız olsun gönlüne gore olur umarım her sey ümidini kesme hayat nelere gebedir bilinmez :) evlenmeden once flortunuz olmus muydu o zaman da boyle miydi?

Psrnsk işini yaparım brn de içine kadr ni sokcam ne kdri girmesi gerek parmak

Back