- 22 Kasım 2016
- 79
- 8
- 1
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denemeler sirasinda oldu canim Allah hikmeti işte Rabbim isteyen herkese nasip etsinNasıl oldu çocuk ya bende cokkk Isdiyorum nabacam siz nasıl yapmadan çocuk oldu o kadr cokkk Isdiyorum ki anlatamam bebegimiz olsun allahim yardim et
Amin cnmDenemeler sirasinda oldu canim Allah hikmeti işte Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok az oluyo benim.içe boşalma olduVajinanin uzerine mi bosaldi canm esin
Cok az derken canm kafasini alabiliyoraun ozamanÇok az oluyo benim.içe boşalma oldu
Evet canımCok az derken canm kafasini alabiliyoraun ozaman
Yavas yavas girsin iste canm o kadar oluyorsaEvet canım
Benim KOca yontulmamis odun oldugu icin yonlendirilmeye gelemiyo..yavaş yavaş derken sonuç odakli is bitiyo hemnYavas yavas girsin iste canm o kadar oluyorsa
Nasil yani canimBenim KOca yontulmamis odun oldugu icin yonlendirilmeye gelemiyo..yavaş yavaş derken sonuç odakli is bitiyo hemn
Ewet zeytin yagi dene canm birde sen elinle yerlestir oraya esine yon verAhh ahh bi b yensem allahim şöyle Ikizlerim oluyormuş bide odasini falan ayarlıyor musuzzzz öyle olsun tekde olur allahim aratmasin kimseye şu işi bi biter bn lsem zeytinyağı iyi kaygan hemen hirer anlamazsin diolar onu dncm kendime de esimede surucm inşallah olur
Beni dinlemio dur diorum duruyo sonra bianda kendini ittirio beni yonlendirme ben biliyorum diyo ama bildiği birsey yokNasil yani canim
Canim sen elinle tut ve ittir o zamanBeni dinlemio dur diorum duruyo sonra bianda kendini ittirio beni yonlendirme ben biliyorum diyo ama bildiği birsey yok
Öyle yapiorum zaten ama diorum sonuca odaklanıo bi süre sonra gerisi gelmeden bitiyoCanim sen elinle tut ve ittir o zaman
Ya surtunmeden boslaiyor mu hemenÖyle yapiorum zaten ama diorum sonuca odaklanıo bi süre sonra gerisi gelmeden bitiyo
İşte uğraşırken boşalıyor hemenYa surtunmeden boslaiyor mu hemen