How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Peki emla kullandin mı? Ben biraz tedirginim iç kısma sürme konusunda zararı olur mu
vemcaine sprey al canım. Daha etkili, emladan da ucuz. Sıkabildiğin kadar içine sıkacaksın ve de girişe. Bir şey olmaz, çok çok yakar, o da geçiyor zaten. Sen dokundurttabiliyorsun. Bence spreyle başarırsın gibi geliyor. Ama eşin çok yavaş olsun. Dikkat etsin.

Vajnamı ayna karşısına inceledigimde giriş kısmının 2 cm sonrasında et parçası gibo bişey var doktora gorunmekte istemiyorum acaba o mu engel bilemiyorum. Spreyi deneyeceğim inşallah artık olur çünkü çok takiyorum

Merhaba arkadaşlar
Bende denemeler yapıyorum sürekli olmuyor tabi yapma penisi rahatlıkla alabiliyorum 13 cm falan girebiliyor ama bi yer de takılıyor duvar var sanki eşim ile denedik emla krem sürdüm ama sanırım içeri tarafa sürmedim ucunu bile sokamadım eşli denemeler de yapamıyorum
Ne yapmam gerekiyor sizce

Alabilmstm şimdi kalinlastirdigim aparatta takıldım ucu giriyor hatta 2 3 cm aliyorm ama ilerleyemiyorm sanki onun yolu var ama onu bulamiyorm esimlede aynı sadece ucunu alablyrm ilerletemiyorz

Kızlar bu sayfa da bunca yaşanan şeyden sonra bunu paylaşmalıyım dedim. 5 haftalık hamileymişim. Bugün hem testte hem de ultrasonda gördük. Dileyen herkese allahım en doğru zamanda veee şu vaji illetini yenip nasip etsin inşallah...:halay::halay:

Son düzenleme:
Kızlar bu sayfa da bunca yaşanan şeyden sonra bunu paylaşmalıyım dedim. 5 haftalık hamileymişim. Bugün hem testte hem de ultrasonda gördük. Dileyen herkese allahım en doğru zamanda şu vaji illetini yenip nasip etsin inşallah...:halay::halay:
Hayrli olsun canım darısı bizim basimiza artık

Kızlar bu sayfa da bunca yaşanan şeyden sonra bunu paylaşmalıyım dedim. 5 haftalık hamileymişim. Bugün hem testte hem de ultrasonda gördük. Dileyen herkese allahım en doğru zamanda şu vaji illetini yenip nasip etsin inşallah...:halay::halay:
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşaallah

Bu akşam eşim artık bu hastalığı yenelim dedi bitsin dedi şu an mesajla konusuyoruz yalvariyo adam ya bu vajiyi yenip çocuk sahibi olmak allahım sen buyuksun herşeye rağmen olumlu düşün olumlu yaşa

Bu akşam eşim artık bu hastalığı yenelim dedi bitsin dedi şu an mesajla konusuyoruz yalvariyo adam ya bu vajiyi yenip çocuk sahibi olmak allahım sen buyuksun herşeye rağmen olumlu düşün olumlu yaşa
allahım inşallah yardımcınız olsun. yenin ve mutlu haberi verin bekliyoruzz

Kızlar bu sayfa da bunca yaşanan şeyden sonra bunu paylaşmalıyım dedim. 5 haftalık hamileymişim. Bugün hem testte hem de ultrasonda gördük. Dileyen herkese allahım en doğru zamanda veee şu vaji illetini yenip nasip etsin inşallah...:halay::halay:

Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Nasıl başardınız

Bi sure esinizle yaklaşmayin ozleyin arzulayin bazi seyleri cok acik yazamiyorum ama istekli olun ve birazda cesaret olursa inanin yaparsiniz.spreye cok tepki gosteren arkadaslar vardi ben iki defa kullandim kaldirdim attim eşimde zaten onla yapmak istemedi.daha sonrakilerde hic gerek kalmadi..şimdi daha sevisirken pıt diye giriyor anlamiyorum bile.bir iki yaptiktan sonra alişiyo açiliyo sanirim.ertelemeyin gercekten..ben orama dokunamazdim bile vahim bir durumdaydim düşününce tansiyonum duserdi ben yaptiysam herkes yapar

Sprey dışında neler yaptınız
Ben yapay penisi rahatlıkla alabiliyorum ama eşim ile denerken yapamıyorum denerken emla krem sürdüm ama içine sürmedim uyuştu fakat ucunu bile sokamadık

Kizlar bakamadim bayadir ne alemdesiniz yenenler varmi.ilkini ve ikincisini spreyle yaparak yenmiştim ondan sonra birdaha kullanmadim...zevk almak herseyi unutturuyor...bebek dusunmuyorum daha cinsel hayatim iyi gidiyo ve yedi ay nasil yapmadim diye kendime kiziyorum arada :) cesaret ve zevk :) inanin cok guzel bişi :)
Been hala yenemedimm spreyle denicektim ama iki taraflı hep bahaneler uyduruyoruz araya zmn girdikçede uzaklaştık napıcağımı bilemiyorumm artıkk

Sprey dışında neler yaptınız
Ben yapay penisi rahatlıkla alabiliyorum ama eşim ile denerken yapamıyorum denerken emla krem sürdüm ama içine sürmedim uyuştu fakat ucunu bile sokamadık
Hicbise yapmadim canim ben orama herhangi bir cisim sokamam bir iki kulak cubugu denemistim olmadi yapamadim.egzersiz falan hicbise yapmadim

Back