Haklısın canım. Kendi kendine de istek ,arzu olmuyor ama. Karşı tarafın tetiklemesi lazım. Ben eşim için her şekle girdim. Onu etkileyip, heyecanlandırmayı bildim. Aptal aptal baka kalıyordu bana. Ben onca hünerimi sergiliyordum. Ama o, pasif ,öylece, kukla modunda kalmayı tercih ediyordu. Hadi bana bir şeyler söyle diyordum. Gık yok! Küçük dilini yutmuş gibi duruyor. Tamam şuramı okşa diyorum. Gösterdiğim yeri, ben yeter deyinceye kadar elleyip duruyordu. Milim sağa sola elini kaydırmak yok. Kalıyordu aynı noktada. Onu, hissetmeye çalış, elini üzerimde gezdir, zevk alabileceğim yerlerimi tahmin et diye yönlendirmeye çalışıyordum, ama dokunuşlarında ne bir duyarlılık var, ne bir elektrik hiç bir etkilenme hissetmiyordum. Baktım alabikeceğim bir haz yok, her zamanki gibi kandırıkcı bir yöntemle onu rahatlatıp, başımdan savdım. Kendini bu kadar geliştiremeyen erkek yoktur herhalde. Yıllardır ayrı yatıyoruz. Gözgöre göre gençliğim gitdi. Kılını kıpırdatmadı. Bana hiç, hadi şu işi yapalım diye teklif bile etmedi. Cinsellik haricinde bir sorunumuz, olmadı. Zor günlerimde bana destek oldu. Ama ben sevilmek de istemiştim. Ama biraz teknik geliştirmesi lazımdı. Benimde öyle yavan bir cinselliği midem kaldırmıyor.