Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dra gidip öğrenebilirsin canimBizim sorunumuz çocuğun olacakmi olmayacak mı onuda bilmiyoruz ki
Kendini iyice gevşek bırakabilsen, duvar kalkacak. Eşin girdiği kadarla yetinip, küçük küçük git gel yapsa uyarılırsın, devamı da kendiliğinden gelir. Duvar kalkar.Monalazo bugün eşimin p.nn ucunu alabildm şükürler olsun giriş çıkışta hiç zorluk yasamadik 2 3 kere yaptık bunu kolaylıkla ama biyerde tıkandı cok azi girdi snra kapı duvar hissi yine bundan sonra neypalm sence sanki yolunu bulamıyor tikaniyor girdikten sonra hersekilde gitmesi gerekmiyor mu buz birde arkadan denedik kolay doğru bir pozisyon mu acaba
Vajinismusta arkadan zor bence. Ya eşin ya sen üstte olmanız daha rahatMonalazo bugün eşimin p.nn ucunu alabildm şükürler olsun giriş çıkışta hiç zorluk yasamadik 2 3 kere yaptık bunu kolaylıkla ama biyerde tıkandı cok azi girdi snra kapı duvar hissi yine bundan sonra neypalm sence sanki yolunu bulamıyor tikaniyor girdikten sonra hersekilde gitmesi gerekmiyor mu buz birde arkadan denedik kolay doğru bir pozisyon mu acaba
yatağın uç tarafına gidip bacaklarını eşinin beline dola. o ayakta dursun. kendini rhat bırak daha kolay olur biz öyle yenmiştikMonalazo bugün eşimin p.nn ucunu alabildm şükürler olsun giriş çıkışta hiç zorluk yasamadik 2 3 kere yaptık bunu kolaylıkla ama biyerde tıkandı cok azi girdi snra kapı duvar hissi yine bundan sonra neypalm sence sanki yolunu bulamıyor tikaniyor girdikten sonra hersekilde gitmesi gerekmiyor mu buz birde arkadan denedik kolay doğru bir pozisyon mu acaba
Ben oyle cok ugrastim ama her defasinda kendimi kastimyatağın uç tarafına gidip bacaklarını eşinin beline dola. o ayakta dursun. kendini rhat bırak daha kolay olur biz öyle yenmiştik
Atarax ne ise yarıyor bende de aynı sorun var evde de mevcutken kullansam mı?hayirli olsun yeni sayfamiz.bende atarax kullanmistim.kafa hapı :) :)
Ne zaman bozlmstu kizligin yani ne kdr sure sonra aparatla denedin esliden
Atarax sakinleştirici galiba. Ben kullanmadım. İşe yarar mı bilmem. Eğer heyecan yaptığından olmuyorsa seni sakinleştirdiğinden işe yarayabilir. Ama vajinismusda çok işe yarayacağını sanmıyorum. Vajinismusun kesin çözümü, parmak yada aparatlarla egzersiz yapmak.Atarax ne ise yarıyor bende de aynı sorun var evde de mevcutken kullansam mı?
2 ay oldu. İkinciyi denedik olmadı. Spreyle denemeyi düşündük sonra dedim öyle de yenmiş olmıyorum sonuçta hissetmediğim için oluyor, sonra da egzersize başlamaya karar verdim. 2 haftadır yapıyorum. Dün de işte öyle kanama oldu. Bütün akşam da yavaşça azalan devam etti. En son gece baktığımda adetin son günü kahverengimsi bi kan-leke arası bişey gelir ya, o şekildeydi
Allah yardımcımız olsun cook zor bi durum ben de cekiyorum hala bunu malesef insallah olur canım guzel haberlerle gelirsinKızlar yarin pazar eşim evde denemeyi düşünüyorum. dua edin neolur
Adetin yaklasmis olabilir mi yada zorlamis olabilirsin bende de soylle olmustu bende kizligimi spreyle bozdurdum bayagi kan gelmsti ertesi gun aparatla yine denedim kan geldi 2 gun ara verdm tekrar denedm aparatla yine kan gelmsti . Demek ki sen aparatla esinin penisle ulasamadigi son noktayada ulasmis olabilirsin 2 gun ara ver tekrar dene aparatla yine kan gelirse doktora git bana doktor olabilir kan gelir tam yirtilma saglandigi icin artk tamamen kizlk gitmis biraz bekle dene bi daha kan gelmez demsti 1 hafta beklemstm tekrar aparatla denedim kan falan gelmemisti...
Aslında eşimin ulaşamadığı noktaya ulaşabildiğimi zannetmiyorum çünkü eşim baya ileri gitmişti. Ama aparatla 4-5 cm anca girebilmişken kanadı