How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kizlar bakamadim bayadir ne alemdesiniz yenenler varmi.ilkini ve ikincisini spreyle yaparak yenmiştim ondan sonra birdaha kullanmadim...zevk almak herseyi unutturuyor...bebek dusunmuyorum daha cinsel hayatim iyi gidiyo ve yedi ay nasil yapmadim diye kendime kiziyorum arada :) cesaret ve zevk :) inanin cok guzel bişi :)
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Kizlar bakamadim bayadir ne alemdesiniz yenenler varmi.ilkini ve ikincisini spreyle yaparak yenmiştim ondan sonra birdaha kullanmadim...zevk almak herseyi unutturuyor...bebek dusunmuyorum daha cinsel hayatim iyi gidiyo ve yedi ay nasil yapmadim diye kendime kiziyorum arada :) cesaret ve zevk :) inanin cok guzel bişi :)
Merhaba ne guzel darısı basımıza :) hangi sprey acaba ?

Bi sure esinizle yaklaşmayin ozleyin arzulayin bazi seyleri cok acik yazamiyorum ama istekli olun ve birazda cesaret olursa inanin yaparsiniz.spreye cok tepki gosteren arkadaslar vardi ben iki defa kullandim kaldirdim attim eşimde zaten onla yapmak istemedi.daha sonrakilerde hic gerek kalmadi..şimdi daha sevisirken pıt diye giriyor anlamiyorum bile.bir iki yaptiktan sonra alişiyo açiliyo sanirim.ertelemeyin gercekten..ben orama dokunamazdim bile vahim bir durumdaydim düşününce tansiyonum duserdi ben yaptiysam herkes yapar

Insallh canim en kisa zamanda yenersiniz.wemcaine sprey
İnsallah gercekten cok zor bi durum :( ben de uyusturacak biseyler arıyorum ama baktm da bu spreyin etken maddesi lidokainmiş emlanınki de lidokain ve emla bende cok cok hafif hatta yok denecek kadar etki yaptı emlada %5 bu spreyde %10 mus ise yarar mı acaba. Evde biolyn almıştım o da hic ise yaramadı yanls mı kullanıyorum napyorum aglycam artıkınnn :(( atın beni denizlere

İnsallah gercekten cok zor bi durum :KK43: ben de uyusturacak biseyler arıyorum ama baktm da bu spreyin etken maddesi lidokainmiş emlanınki de lidokain ve emla bende cok cok hafif hatta yok denecek kadar etki yaptı emlada %5 bu spreyde %10 mus ise yarar mı acaba. Evde biolyn almıştım o da hic ise yaramadı yanls mı kullanıyorum napyorum aglycam artıkınnn :KK43:( atın beni denizlere
Canim sprey saniyorum daha iyi.sekiz on fıs sıkıp uç beş dakikaya uyuşuyor..evet yaniyor ufleyin yelleyin :) yatağin ucuna yat eşin yavaş yavaş ilerletsin acı yok baskı var..valla bi cesaret birak kendini ayir bacaklarini eşin yapsin yavaş yavaş bitsin.ikincidede bir iki fis skarsin o heyecani yenmek icin digerlerinde zaten kendi giriyo enn onemlisi zevk almak eşini arzulamak :KK66:

Canim sprey saniyorum daha iyi.sekiz on fıs sıkıp uç beş dakikaya uyuşuyor..evet yaniyor ufleyin yelleyin :) yatağin ucuna yat eşin yavaş yavaş ilerletsin acı yok baskı var..valla bi cesaret birak kendini ayir bacaklarini eşin yapsin yavaş yavaş bitsin.ikincidede bir iki fis skarsin o heyecani yenmek icin digerlerinde zaten kendi giriyo enn onemlisi zevk almak eşini arzulamak :KK66:
Ay ne guzel anlatmışsın valla sagol canım :) zaten bi kere olsa ben gerisini hallederim canıma tak etti gayri :) insallah bende de etkili olur canm da yazarım buralara Heyyooooo Yendiiiiimmmm! :) diye :)

Ben spreyle denedim ama yapamadim iki fis disindan siktimtim sadece yuzeyi uyustu ondan mi acaba

Benden ne zaman kendimi hazır hissetsem büyük sefer yapacak desem eşim istemiyorum bugun bence kendimi hazırlamıştım yapicaz DİE bence yapmak istemiyorum dedi bütün isteğim gitti neden böyle oluyor yoruldum artık üç sene olacak yaa..

Yuzeyiyle ne işin var :) cubugu ice dogru tutup sıkın gidebildigi kadar ice gitsin sıktıktan sonra kalkmayin yada yan yatin.en az alti yedi fıs sıkın
Bide oyle deneyim korktum oyle bayaga uzaktan sikmistim bide icine dogru deneyim insallah kurtulurum bnde sizin gibi

Ben de senin tavsiyenle spreyle yenebilmiştim. Ama malesef ikinci gelmedi :(

Acaba spreyi ilkinde ne kadar ice siktin zar gozukuyor ya onunda mi otesine gitti

Spreyi eşim sıkmıştı. Ama zarın ötesine sıktığını sanmıyorum. Girişten biraz ileri sıkmıştı. Zaten zarı gördüğünü de sanmıyorum sıkarken ☺️
Uyuşunca ilk ilişki gerçekleşmişti işte ama ikincide yine kastım. Sprey kullanmak istemedim. Spreysiz de olmadı. Ben de egzersiz yapmaya karar verdim. 2 ay sora baştan başladım yani şimdi yenme çabalarına..

Allah yardim etsin bnde ilkini spreyle denemk istiyorum insallah olur Allahbhepimize yardim etain zor bi durum herkezin 5 10 dakkada yaptigi isi biz gunlerce aylarca ugrasioruz :(

Allah yardim etsin bnde ilkini spreyle denemk istiyorum insallah olur Allahbhepimize yardim etain zor bi durum herkezin 5 10 dakkada yaptigi isi biz gunlerce aylarca ugrasioruz :KK43:
Aynen öyle valla. Amin, inşallah hepimiz kısa zamanda yener rahatlarız..

Selam arkadaşlar 1 aylık evliyim ve hala ilişkiye giremedik. İlk gece zorladık damla şeklinde peceteye kn bulaştı. Balayinda denedik ama yine başarılı olamadık. Geçen hafta kayganlastici aldım işe yaramadı. Bugunde anestol pomad aldım. Elimin üstüne uyguladım uyuma olacak mı diye. Açıkçası pek işe yaramayacak gibi. Nasıl kullanılacağını anlatabilirmisiniz

Selam arkadaşlar 1 aylık evliyim ve hala ilişkiye giremedik. İlk gece zorladık damla şeklinde peceteye kn bulaştı. Balayinda denedik ama yine başarılı olamadık. Geçen hafta kayganlastici aldım işe yaramadı. Bugunde anestol pomad aldım. Elimin üstüne uyguladım uyuma olacak mı diye. Açıkçası pek işe yaramayacak gibi. Nasıl kullanılacağını anlatabilirmisiniz
Keşke anestol yerine emla krem veya vemcaine sprey alsaydin onların etkisi daha fazla sanırım anestol kullanmadim ben kullanan arkadaşlar yardımcı olsunlar

Peki emla kullandin mı? Ben biraz tedirginim iç kısma sürme konusunda zararı olur mu

Back