- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
Cok sagolun yeni okudum mesajii gene deneyemedik bnde bu sefer kararliyim o iliski anini hic dusunmucem akisina birakcam bakalim insallah herkes kurtulurgullusahin Rahat ol canım o kadar rahat ve emin ol ki özgüvenin tavan yapsın. Sanki bu gece olacakmıs gibi tamamen haz almaya bak gülümse ve simdi olacak diye kendini sürekli telkin et. Stresli bi şekilde değil ama. Hayal et gözlerini kaPa ve hayalindeki gibi düşün her şeyi. Bunaldıgın yerde derin derin nefes al ver. Kendini böyle yazın sıcağında serinlemek için denize giriyormuşsunda acayip rahatlıyormuşsun gibi hisset. Bol şans dualarım seninle.
her seferinde küçükle başla kendini hazır hissedince büyüğe geç. Heyecan panik yapman normal. Sürekli yaptıkca alışacaksın. Düşe kalka başaracaksın inşallah. Herkes farklı yapıda ben bakarak daha rahatdım. Sen bakmadan daha rahatsın. Nasıl rahat hissediyorsan öyle yap..ama merak etme egzersiz yaptıkca duyarlılığın azalacak. Daha rahat olacaksın.Tesekkur ederim , evet aynayla baktim ilk gun ama sorun o ki ben aynayla bakarak yapamadim baka baka salamadim cubugu heyecanladim ne kadar nefes aldim vererken sokmaya calisdim yine olmadi ,ayaga kalkip bakmadan yapdim ,ama benim en cok sorun yasadigim sey bu ki ilk cubugu aldimmi cok kotu heycan geliyor bilmiyorum sevincdenmi ya neden kalbim hizli hizli carpmaya basliyor ne kadar nefesle calissam da o andan sonra sakinlesemiyorum ki birazcik buyuyune geceyim ,ertesi gun yine kucukle basliyorum buyuye boyle oluyor gecemiyorum acaba ertesi gun buyuyundemmi baslasam? Bir de parmagomla hic yapamadim yine cubukla oluyor ne olsa...
İşaret parmağınla yapmayı denedin mi canım. Birde aynaya bakıp yapmayı denesen . Ikınınca açıldığını görüyorsun ya..belki daha rahat olur. Yapamadım diye bırakma sakın. Bol kayganlaştırıcı sürüp tekrar tekrar dene. Girişe, kremlediğin parmağınla dairesel masaj yap, ve parmağını bir boğum içine kaydır. Beklet. biraz sonra ıkınarak çıkar parmağını. Tekrar dairesel masaj ve parmağını bir boğumcuk içine kaydır beklet. Parmağını orda bekletirken ıkınsan orasının açıldığını hissedeceksin. Biraz daha itdirebilirsin o zaman. Yapamadım diye bırakma. Yanlış yaptığın için olmuyor. Çünkü panikten bocalıyorsun. Egzersizin bu kısmını geçmiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki. Egzersiz yaparken hissetdiğin olumsuzluk sadece beyninin yaratdığı panik duygusu. Başka bir şey yok. Acı yok, ama başlarda bende senin gibiydim. Sonra deneye deneye rahatladım.Ya lütfen bana yardım edin çok hırs yaptım bu iş bu hafta bitsin 29yasindaym geçen yıl ağustosta evlenmistm çocuk istiyorm hayırlısıyla eşim aradı smdi kardeşi hamileymis kız bizle resmen yarış ediyo bizm düğünmz olmadan nisan yaptırdı kendine daha yeni tansmsti çocukla yaa cook Üzgünüm suan kimse kimsenin kaderne cocuguna etkileyemez ama çok etkilendim suan olumsuz anlamda çok cesaretli biriymdr normalde ama bu işi basaramadm kulak cubugnu çok rahat almstm kalemde takildm
Bugün 1 saat oturdum yatakda önce kegel egzersizlerini yaptım sonra nefes çalıştım daha sonra apartlari almaya çalıştım bugün mumlada denemeye çalıştım ya çok az ucu giriyo sonrası duvar aynadanda bakiyorm ama orası küçük bi delik açıldığını görmüyorum ben yanlış yeremi yapiyorm diye dsnyrm ama anüs deliğinden ayrı bir delik var nerde hata yapiyorm anlamadm egzerszlerde mi yanlış açaba belim agrimaya başladı bnnla alakası varmıdır yoksa temzlk yaptım ondan olduİşaret parmağınla yapmayı denedin mi canım. Birde aynaya bakıp yapmayı denesen . Ikınınca açıldığını görüyorsun ya..belki daha rahat olur. Yapamadım diye bırakma sakın. Bol kayganlaştırıcı sürüp tekrar tekrar dene. Girişe, kremlediğin parmağınla dairesel masaj yap, ve parmağını bir boğum içine kaydır. Beklet. biraz sonra ıkınarak çıkar parmağını. Tekrar dairesel masaj ve parmağını bir boğumcuk içine kaydır beklet. Parmağını orda bekletirken ıkınsan orasının açıldığını hissedeceksin. Biraz daha itdirebilirsin o zaman. Yapamadım diye bırakma. Yanlış yaptığın için olmuyor. Çünkü panikten bocalıyorsun. Egzersizin bu kısmını geçmiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki. Egzersiz yaparken hissetdiğin olumsuzluk sadece beyninin yaratdığı panik duygusu. Başka bir şey yok. Acı yok, ama başlarda bende senin gibiydim. Sonra deneye deneye rahatladım.
Bak canım doktora gitdiğimde beni şöyle muayene etmişti. Sonra gelip evde kendim denedim. Bu bile cesaretimi kat kat artdırmıştı.Bugün 1 saat oturdum yatakda önce kegel egzersizlerini yaptım sonra nefes çalıştım daha sonra apartlari almaya çalıştım bugün mumlada denemeye çalıştım ya çok az ucu giriyo sonrası duvar aynadanda bakiyorm ama orası küçük bi delik açıldığını görmüyorum ben yanlış yeremi yapiyorm diye dsnyrm ama anüs deliğinden ayrı bir delik var nerde hata yapiyorm anlamadm egzerszlerde mi yanlış açaba belim agrimaya başladı bnnla alakası varmıdır yoksa temzlk yaptım ondan oldu
Ama idrar deliği bi cikintinn üzerinde küçücük bi delik değilmi oraya girmesi imkansız değil mi ben ni yanlış biliyrm dediğini yapcam ama ne dersen yaparım çok ihtiyacım var önerilereBak canım doktora gitdiğimde beni şöyle muayene etmişti. Sonra gelip evde kendim denedim. Bu bile cesaretimi kat kat artdırmıştı.
Aynayı bir yere, kukunu ( vajina demek ayıp değilde kuku muku deyince neden ayıp olsun ki. Aha diyorum kuku...kuku..bundan sonra lafı eğip bükmeyeceğim.. yok cinsel organ yok dış üreme organı vs. Oranın adı kuuuuuuku!) görebileceğin şekilde sabitle. Kukunun orda dudaklar var ya dış taraftakiler. onları sıkıca tutup öne doğru çek. Yanlara açmıyorsun yanlış yapma! Öne doğru uzatıyorsun. Uzatabildiğin kadar uzat. Acımaz korkma. O zaman vajina deliğini kuşkuya yer bırakmayacak şekilde görürsün. Çinli bir karı koca idrar deliğini vajina zannetmiş. Adam oraya sokmaya çalışmış. Allah korusun. Yerini bilmek lazım.
Dediğim gibi bak! Yerini öğrenmenden ziyade o şekilde bayağı açılıyor, oranın düşündüğünden daha geniş bir yer olduğunu görüyorsun. Dudakları çekerken delik daha çok meydana çıkıyor . Kızlık zarını da böyle muayene ediyorlar. Kukunu tanıdıkca kaygıların azalacak. Diğerleri gibi işlevi olan bir organ işte diyeceksin.Ama idrar deliği bi cikintinn üzerinde küçücük bi delik değilmi oraya girmesi imkansız değil mi ben ni yanlış biliyrm dediğini yapcam ama ne dersen yaparım çok ihtiyacım var önerilere
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun senden yarın deneyecegim dediğini artık günde 2kez yapcam egzersizleride..Dediğim gibi bak! Yerini öğrenmenden ziyade o şekilde bayağı açılıyor, oranın düşündüğünden daha geniş bir yer olduğunu görüyorsun. Dudakları çekerken delik daha çok meydana çıkıyor . Kızlık zarını da böyle muayene ediyorlar. Kukunu tanıdıkca kaygıların azalacak. Diğerleri gibi işlevi olan bir organ işte diyeceksin.
Oraya dokunuldu diye hemen zevk alacak değiliz zaten. orası her an zevke odaklı değil. Bazı koşulların sağlanması lazım. iştahla yemek yiyebilmek için acıkmış olmak, zevk hissetmek içinde öncesinde arzulu olmamız gerekir. Orası otomatik değil. Egzersizi ödev gibi yapmayıp. Öpüşüp koklaşıp bir fantaziye çevirirseniz eşinin her dokunuşundan zevk alırsın.merhaba arkadaşlar :)
topiği sürekli takip edenler bilir en son eşimin beni reddetmesiyle tedavimi yarım bırakmıştım. sonra tekrardan başladım. 2 parmak 2 boğum egzersizlerime devam ediyorum. doktorun isteğiyle egzersizlerime eşim de katılmaya başladı artık o da bir parmak bir boğum egzersiz yapıyor bana :) doktor ilk anlattığında ben bunu yapamam kendi parmağımı kontrol edebiliyorum ama eşiminkini nasıl kontrol edicem kesin kasılırım diye düşünmüştüm. hiç düşündüğüm gibi olmadı yine kayganlaştırıcı jel ile eşimin parmağını rahatlıkla içeri alabildim hatta o kadar ki hiçbir şey hissetmedim resmen hissizleştim ikimizde şoka girdik bugün yine randevumuz var bakalım doktor ne diyecek. size sorum şu ki bu kadar bişey hissetmemem normal mi kendi egzersizlerimden de zevk almıyorum bunlar bir ödev olduğu için olabilir mi?
Oraya dokunuldu diye hemen zevk alacak değiliz zaten. orası her an zevke odaklı değil. Bazı koşulların sağlanması lazım. iştahla yemek yiyebilmek için acıkmış olmak, zevk hissetmek içinde öncesinde arzulu olmamız gerekir. Orası otomatik değil. Egzersizi ödev gibi yapmayıp. Öpüşüp koklaşıp bir fantaziye çevirirseniz eşinin her dokunuşundan zevk alırsın.
Eşinle doktora gitmiş olman, eşinin sana destek oluyor olması çok güzel bir gelişme. eşinin parmağını içinde tutabilmen güvenle alakalı bir sorununun olmadığını gösteriyor. Ben eşimin parmağını alamıyordum, kendimi boğulacak gibi hissediyordum. Bu tamamen onun odunsu davranışı ile ilgili...siz epey yol katetmişsiniz. İnşallah çok sürmeyecek gibi..üstdesinden geleceksiniz.
Tedirginlikten kaynaklanıyor zevk almaman. Yalnız vajina ritmik hareketlere ve titreşimlere tepki verir. eşin parmağıyla bu yönde uyarıcı hareketler yapabilir. Hafiften tabi. Vajinaın ön duvarında, üç dört cm lik içerde pütürlü bir bölge var. Orası g noktası. Eşin o bölgeye parmağının ucuyla minik dairesel masajlar yapabilir. Yada aslında en doğrusu gel gel işareti gibi küçük küçük hareketler yapabilir. O bölge çok duyarlıdır..bir deneyin....ama hiç bulamayabilir de. Her kadında g noktası belirgin olamayabiliyor. İyi keşifler diyeyim size.inşallah monalazo bende öyle umuyorum. eşimle yaptığım parmak egzersizlerini sevişirken yapıyoruz fakat parmak oraya girdiği zaman bütün zevkim arzum bir anda yok oluyor hissizleşiyorum resmen umarım ileride bunun içinde ayrı bir tedavi görmem gerekmez.
Merhaba brn de hala yenemedim .misafir var gidince de reglMerhaba güzel bayanlar nasılsınız.yenerler varmı bende yenemedim daha regaldim yeni bitti daha tekrar egzersizleri baslicam
Hay Allah!!Merhaba brn de hala yenemedim .misafir var gidince de reglyine çocuk muhabbetleri folik asitler falanlar filanlar.yine bunalımlar
Cok dusundum yazdiklarini yesilbalon,esimi seviyormuyum seviyorum,esime deli gibi asik olarak evlendimNefes almadan okudum yazdıklarınınkayar tek bir soru sorcam sana. Kocanı seviyor musun? Düşünmeden cevap vermeni istemiyorum biraz düşün yarın da yazarsın. artıları eksileri değerledir bakalım. Ve hiçbir şey ve hiç kimse için hayatını çok affedersin boka çevirme. Sadece kendini düşün. Bu hayatta kendimizi en fazla yine kendimiz düşünüyoruz unutma
Cok dusundum yazdiklarini yesilbalon,esimi seviyormuyum seviyorum,esime deli gibi asik olarak evlendimama iliskiler emek ister,karsilik beklemeden sonsuza kadar surecek tek sevgi bana gore anneme olan sevgim,esime cok kirginim hayal kirikliklarim cok fazla,bu surecte kabullenmek gecer vs vs demek disinda bana hicbir katkisi olmadi,hep bu konuda sustu..ben gurbetteyim esimden baska bu sehirde kimsem yoktu surekli beni annesiyle karsi karsiya getirdi,isteseydi bu sorunu en bastan hallederdi,etmedi..en bastan tepkisini agirligini koymadi surekli onlarin pesini kosan biz olduk esim yuzunden..onlar icin okadar cok hayalimden vazgectimki.en basidi esim bana sinirlenince kufur ediyordu benim bunu hazmetmem o kadar uzun zamanimi aldiki anlatamam,kabulenemedm aylarca,simdi bende ona ediyorum,.ilk zamanlar sinen susan aglayan bendim olaylar karsisinda,suan sinen susan kendisi,kufurse bende ona ediyorum,yikip dokmekse ben daha cok dokuyorum..ve kendimi taniyamiyorum artik..iyi taraflari da var evet ama belki kimine gore ben abartiyorum belki olagan seyler ama bana gore degil ben boyle yetismedim,suan ailesi karisamaz karissa esim susmaz asla bana toz kondurtturmaz,ailesine eski duskunlgde kalmadi ancak benden gecti,icimde kirilip dokulen seyler cok fazla,belki vaji yuzunden bu kadar hassasim.ama ben yamali yarali seyleri hayatimda tutacak kadin degilim azcik cesaretim olsa keske ayakta durabilecek.
Normal canım. Kızlık zarı o!Merhaba kizlar. bende 2 aylik evliyim. ve esimin p.nisini icime alamadim daha. korkum falan hic yoktu benim cesaretli ve arzuliydum. ilk gece canim cok yandi oyizden bu duruma dustugumu dusunuyorum. ilk zamanlardan beri 1 bazen 2 parmagimi alabiliyorum. esiminde 1 parmagini aliyorum 2 parmaginida aciyla zar zor aliyorum. banada yardim edin. ve size sunu sorcam 2 parmagimi alirken iceride ortada duran perde gibi bisey hissedoyorum yani deligin ortasinda bisey var kenarlari bos. 2 burun deligimiz gibi dusunun. bu normalmi 2 oarmagimi alirken mecbur bi parmagimi bi tarafa digerini o perdenin digeri tarafina aliyorum. ve o perde canimi yakiyor bunu anladim bu normalmi beni bi aydinlatirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?