Düzenli kegel egzersizi yapıyormusun?Aynen ben de oenisin başını aşabiliyorum aöa sonrasında deli gibi bir acı .ıkınma nefes alıp verme Yok olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzenli kegel egzersizi yapıyormusun?Aynen ben de oenisin başını aşabiliyorum aöa sonrasında deli gibi bir acı .ıkınma nefes alıp verme Yok olmuyor
Anlamıyorlar gerçekten. Bizim apartmanda da kaynana. Geline sormadan kışlık erzağını izinsiz, üst katda oturan gelinin buzdolabına koymuş. Kıza yer bırakmamış. Gelin söylenincede " E n olcak beraber yemiycek miyiz" falan demiş. Bekar görümce de "sizede iyilik yaramıyor" diye çıkışmış geline. İyiliği kendisi evlenince görecek artık! Valla bende böyle şeylere müthiş sinir oluyorum. Tansiyonum yükseliyor!Evet monalazo oyle istediler,her gelen misafirlerine bizimde onlra gelmemizi benim hizmet etmemi surekli,bekar gorumceme benim bakmami hatta kendileri gezsin kiz bende kalsin vs vs vs neler neler olmayinca da biz seni sevdik sen anlamadin dediler sevgiye bak
Yemin ederim aynini yasadim,benim kaynanamda benim dolabima koydu al ben kislik koyacam dedigimdede aman karisik koy seni beni yok ikimizde yeriz seninkndende benimkidende demisti :) ben kabul etmedim yok sen al dolabimi bosalt dedim bendeAnlamıyorlar gerçekten. Bizim apartmanda da kaynana. Geline sormadan kışlık erzağını izinsiz, üst katda oturan gelinin buzdolabına koymuş. Kıza yer bırakmamış. Gelin söylenincede " E n olcak beraber yemiycek miyiz" falan demiş. Bekar görümce de "sizede iyilik yaramıyor" diye çıkışmış geline. İyiliği kendisi evlenince görecek artık! Valla bende böyle şeylere müthiş sinir oluyorum. Tansiyonum yükseliyor!
Bence kegeli daha çok önemsemelisin. Pelvik kasların güçlenirse, istemsiz kasılmalar da yaşamasın. Perine masajını da yap. Zararı yok faydası çok..keşke daha çok yardım edebilsem. Sadece bildiğin bir şeyi hatırlatdım. biliyoruz ama yapmaya üşeniyoruz işte. İnşallah geçecek bu sıkıntılı zamanlar...Düzenli olduğu söylenemezÇok ilgilisin teşekkür ederim
İyi yapmışsın? Bu kaynanalar da haddini bilsin....Yemin ederim aynini yasadim,benim kaynanamda benim dolabima koydu al ben kislik koyacam dedigimdede aman karisik koy seni beni yok ikimizde yeriz seninkndende benimkidende demisti :) ben kabul etmedim yok sen al dolabimi bosalt dedim bende
Ah ah bilseler ne kara duzendir bu bilmem..surekli cektiren kaynanalar cogu evlilikde ayni dert,buna bi dur diyelimm gelinlerrr biz kaynanalarin kabusu olalimİyi yapmışsın? Bu kaynanalar da haddini bilsin....
Evet 4 yillik evliyiz canim ve evet kaynanam bizi cok etkiledi esimi ayri kocasini ayri doldurdu.esime babasi hergun bisuru laf benle ilgili,yok gelmiyor yok gitmiyor yok bizi istemiyor,halbuki ayni binadayiz diye hergun gorusmemiz gerekmiyordu ama onlara gore yatmadan yatmaya eve cikmaliydim.oo iki gun gitmesem olaylar kusmeler.esim eve gelir sanki mecburmusum gibi anneme gittinmi falan filan.halada yanyana oturuyoruz simdi hic ama hic gitmiyorm esim giderse kendi gidiyor ben gitmyrum.
Yakın oturanlar hep bu sırunu yaşıyor. Ben bu yüzden yakın oturmayı kabul etmedim. Yatmadan yatmaya eve gidin isterler. yeme içme hep bir çatıda olsun.
3 senedir biliyormu kayınvaliden? Keşke yendim iyiyim deseydin. Tabi çok zaman önce.Ben söyledimde anlayışla karşıladı. Çünkü kardeşide yaşamış aynı sorunu ama o hemen yenmiş nasıl olduysa.şimdi zaman geçtikçe artık anlayışlarıda kalmadı bebek istiyorlar sürekli laf çarpıtüyolar.ama artık yenmek istiyorum 3 seneye yaklaştık.
Bence çok ciddi bir şekilde hiç tembellik yapıp ertelemeden egzersizlere başlamalısın. Hergün en önemli işin egzersiz olmalı. İster parmak ister aparat hangisini yapabiliyosan. Hemen başlamalısın. Bende 3yıllık evliydim yendiğimde. Ama kimse bilmiyordu çok şükür.Merhaba güzel bayanlar nasılsınız.yenerler varmı bende yenemedim daha regaldim yeni bitti daha tekrar egzersizleri baslicam
Tamamını alabilmek için uğraşmadık biz. İlkinde Alabildiğim kadar aldım.Git gel 2.den sonra oldu yavaş yavaş. Ve yine tamamını alıp olmadı. Zamanla kasılma azalınca ancak tamamı oluyo.Kızlar yaa aklıma bisey takildi aimdi ben 13cm aliyorum ya diyelim esimle denemede bi sekilde tamamini alabildim iyi de sonra gel git nasil yapcaz sonucta zorla alcam tamamini onu ordan kasilmadan bile cikarmak suan bana imkansiz geliyo tamamini sokmak da imkamsiz da iste kafamda deli sorular yenen arkadaslar nasil normale döndünüz keske yenenler bidaha anlatsa
Kızlar yaa aklıma bisey takildi aimdi ben 13cm aliyorum ya diyelim esimle denemede bi sekilde tamamini alabildim iyi de sonra gel git nasil yapcaz sonucta zorla alcam tamamini onu ordan kasilmadan bile cikarmak suan bana imkansiz geliyo tamamini sokmak da imkamsiz da iste kafamda deli sorular yenen arkadaslar nasil normale döndünüz keske yenenler bidaha anlatsa
Saolun kizlar suanda bunalimim eşigindeyim bu yetmezmis gibi bi de esim sehir disina is icin gtmek zorunda kaldi... İkimiz de aglayarak ayrldk bugun cok zordu.... Simdi napcam blmyorum kendimi vajinismus evresinde ilk kez bukadar caresiz ve yanliz hissediyorum.. Esim hic beni üzmedi bu konuda simdi o gidince eksik kaldim sanki bunu simdi yenebilmem icin hic firsatim kalmadi.. On gunde bi gelip uc gun kalip yine gitcek.. Aglamaktan baska hicbsey yapamyorum...
Çok haklısınız tembellik çok yaptım sanki kabullenmiş gibi oldum öyle nereye kadar giderse DİE ama olmuyo.benim yenmemiz lazimBence çok ciddi bir şekilde hiç tembellik yapıp ertelemeden egzersizlere başlamalısın. Hergün en önemli işin egzersiz olmalı. İster parmak ister aparat hangisini yapabiliyosan. Hemen başlamalısın. Bende 3yıllık evliydim yendiğimde. Ama kimse bilmiyordu çok şükür.
Sprey de işe yaramadı galiba...anestol pek uyuşturmaz zaten. En iyisi parmak egzersizi yapman. Bu biraz zaman alıyor ama en kesin çözüm.Kizlar bugun anestol ile denedim hic uyusturmadii ve haliyle gene yapamadik esimde bikti iyice artik denem8cem diyo coook caresiz kaldim