Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Canim öncelikle yazdiklarini okuyunca dehşete kapildim sinirlendim o aciyi hissettim sabki o sekilde vahsice davranmalarina hala inanamiyorum ama hepsini sil at kafandan önce ve inan bana yenebilmek icin en dogru yere geldin egzersize bile baslamissin yeniceksin inaniyorum ben 13cm alabiliyorum yenmis degilim ama henüz 13cm den sonra eşimle denemedik hic umudum var insallah bukez olcak ve sen en büyük adımı atmissin sakin ol korkuya kapilma moralin bozuldugunda kafan bisey takildinda bizlere mesaj ya yorum atabilirsin herseyi sorabilirsn biz burda birbirimizin doktoruyuz bizi kardesimiz annemiz eşimiz bile anlayamazken biz birbirimizin kader arkadaşı kader ortağıyız.. Sen en zor adimi attin daha orasina bakamayanlar bile var sen ilk adimi atmissin Egzersizlerin icin rahat olman lazim bunu hergun eglence haline getirmelisin hergun izledgin bisey vardir mutlaka onun karsisinda al aparatini bebe yagini temizlige dikkat et tv karsisinda yavas yavas yap egzersizi olmuyosa cikar bidaha dene hergun yarim saat mesela nefes önemli derin nefes al ama aparatini nefesini yavasca verirken sok nefesini muma üfler gibi verceksin o arada delik aciliyo az az aparatini kalinlastirarak pecete sarip ustune strec sar o sekilde calia sormak istedigin ne varsa sorabilirsn

Kizlar naberr hepinizi çok özledim yine yeni yeniden sorularınızı bekliyorum yardım isteyenlere her daim yardım etmeye hazırım eskisi kadar forumu takip edemesemde her yazılan özel mesaja itinayla cevap veriyorum. Her ne kadar vaktim kısıtlı olsada hepinizi çok önemsiyor yardım etmek için can atıyorum.
Her zaman ki gibi söyleyeceklerim var.

Hırslı olmak bazen çok iyidir bazense çok kötü. Eğer yaptığınız hırs size iyilik getirip size ve bir başkasına zarar vermeyecekse bu hırs iyi bir hırstır. Yok ama hem size hem başkalarına zarar verecekse o hırstan uzak durun. Kendinizi frenleyin. Simdi konumuzla ne alakası var. Biz cevremizdeki insanlarla yarış yapmıyoruz. Biz kendimizle yarışıyoruz zamanla yarışıyoruz. Bu hastalıktan kurtulmak için hırs yapıp kendi kendimie zarar verecek durumlara girmeyelim. Evet hırslı olalım azimli olalım yenmek için zamanla yarışalım hemen pes etmeyelim ama keskin sirke küpüne zarar dedikleri gibi kendimizi parçalamayalım.
Bu hastalıktan kurtuluş caremiz
Sakin kalmak
Her denilene kulak asmamak
Kendimizi karamsarlıga sürüklemek yerine umuda sürüklemek
Düşünsenize yenerseniz cok güzel zamanlarınız olacak eşinizle sex hayatınız düzene girecek.
Bol bol müzik dinleyin. (Arabesk degil ama)
Duş alıp rahatlayın gevşeyin.
Kendinizi bulutların üzerine çıkarın.
Hayal kurun.
Olumlu düşünün olumlu cevaplar verin.
Kendinizi geliştirin.
Kendinize evde bile olsa makyaj yapıp özgüven kontrolü oluşturun.
Bi cikolatayla bi Öpücükle bi dansla mutlu olabilmenin yollarını arayın.
Az sikayet edin cok memnun kalın.
Az nefret edin cok ama cok sevin.
Mesela yarına gülerek baslayın.
Bu haftanız güzel olsun. Zaten sizden güzeli yok. Baktığınız dokunduğunuz duydugunuz her şey çok güzel olsun. :)

Nefes almadan okudum yazdıklarını nkayar tek bir soru sorcam sana. Kocanı seviyor musun? Düşünmeden cevap vermeni istemiyorum biraz düşün yarın da yazarsın. artıları eksileri değerledir bakalım. Ve hiçbir şey ve hiç kimse için hayatını çok affedersin boka çevirme. Sadece kendini düşün. Bu hayatta kendimizi en fazla yine kendimiz düşünüyoruz unutma

İşe gir çalış ve kendi paranı kendin kazan. Ben 10. yıla girdim öğretmenlikte. Özellikle bir bayan kendi parasını kazanmalı ve kendini ezdirmemeli. Aylık 500lira da olsa bunu ben kazandım de. Tabi evde keseniz ayrı olmasın senin paran benim param olmasın ama senin de bir katkın olsun. Yarın insanın başına neler geleceği belli olmaz.

Aynen dusunuyorum calismayi ama egitimim 2 yillik oyle cok is olanagi yok cevremde. Ne bilim bakicam basimin caresine

gullusahin Rahat ol canım o kadar rahat ve emin ol ki özgüvenin tavan yapsın. Sanki bu gece olacakmıs gibi tamamen haz almaya bak gülümse ve simdi olacak diye kendini sürekli telkin et. Stresli bi şekilde değil ama. Hayal et gözlerini kaPa ve hayalindeki gibi düşün her şeyi. Bunaldıgın yerde derin derin nefes al ver. Kendini böyle yazın sıcağında serinlemek için denize giriyormuşsunda acayip rahatlıyormuşsun gibi hisset. Bol şans dualarım seninle.

T Tunu hoşgeldin. Doktor muayenesindeki kötü tecrübene çok üzüldüm. Bazan böyle empati yoksunu olabiliyorlar...
Egzersize başlamadan önce aynayla vajinanın dış kısmını inceledin mi? Oranı iyice tanı..ıkınma hareketi yapınca deliğin nasıl genişlediğini izle. Aynaya bakarak kegel egzersizi yap. Sık bırak. Kulak çubuğunu, yada serçe parmağını içine almadan önce girişin etrafına dairesel masaj yap. Sonra hafif ıkın, nefesini üfleyerek verirken aparatı içine al. her zaman diyaframdan nefes almalısın. Aparatın içinde sıkışıp kalması kasıldığın için. O zaman hemen ıkın. Ikınınca orası açılır. Aparat kendiliğinden çıkar. Tekrar ediyorum. ...
Birdaha aparatın içinde sıkıştığını hissedersen. Aparatın kalınlığı hiç önemli değil. Sakince nefes al, ver ve ıkın. Aparat kendiliğinden vajina tarafından dışarı itilecek. Bu hareketi aparat tamamen çıkana kadar tekrarla. Kayganlaştırıcıyı bol ca kullan. Egzersiz sırasında ve gün içinde kegel yapmayı ihmal etme. Egzersiz sırasında çok rahat olmalısın. Üzerinde bir baskıyla yapma. Rahat ol! Aparatını milim milim kalınlaştır. Birden daha büyük alma. İyice alış, sonra diğer boya geç. Emin adımlarla ilerle. Geçte olsa Sürekli aşama kaydetmek iyidir. Acele edip hazır olmadığın bir boy aparat almaya çalışırda başarısız olursan bu senin azmini kırar. Yavaş yavaş olsun..doğru olsun. Ben serçe parmağımla başlamıştım egzersize. Parmak bana daha kolay geldi. Çünkü ordaki boşluğu parmağımla hissedebiliyordum. Ona göre hareket etdiriyordum. tabi sen nasıl rahatsan onu tercih et. Kolay gelsin...

Aynen dusunuyorum calismayi ama egitimim 2 yillik oyle cok is olanagi yok cevremde. Ne bilim bakicam basimin caresine
Emin ol işe girince kocanın sana olan tavrı da olumlu anlamda değilecek. Evdeyken çantada keklik muamelesi görüyorsun. İle gidince sosyal bir ortama girdiğin için biraz korkuyorlar..aman birini falan bulur, biri kapar karımızı diye. Birden kibarlaşıveriyorlar.

Artk ondan pek beklentm yok bi kac gundur cok agir hastaym bana evi supurmekte yardm etti. Btn gun ne zaman kafama kakicak diye bekledm ki yanilmadm. Gece 1de sagolsun vurdu suratima.

Artk ondan pek beklentm yok bi kac gundur cok agir hastaym bana evi supurmekte yardm etti. Btn gun ne zaman kafama kakicak diye bekledm ki yanilmadm. Gece 1de sagolsun vurdu suratima.
Evliliğide kim icat etmiş acaba...bir kabile var afrikada.. erkeklerin evin avlusundan içeri girmesi yasak..işlerini el ayak çekilince evin verandasında görüyorlar. Kadınlar çocuklarıyla evde kalıyor. Erkekler topluca ahır gibi bir yerde yaşıyorlar. aile içi şiddet de yaşanmıyor bu durumda. Bence layık oldukları bu.. tabi hoş, kibar kocalar bunun dışında. Onlara evde taht yapmalıyız. Nasıl olsa kraliçemsin deyip o tahta kadını oturtacak kendiside kraliçesinin dizi dibine kıvrılacak. Böyle erkeklere can kurban....onlara laf yok.
Kızlar sanmayın ki bütün erkekler hödük! Çevremde çok iyi mutlu çiftler tanıyorum. Mutsuzlar zaten belli ediyor kendini...

Anlattiklariniz cogunlukla benimde yasadiklarim ya ben mi simarttim boyle bilmiyorum hep kovalayan ustune dusen benim.. yani yaklasik bi senedir adam vaji dye basimin etini yedi hallettik bitti simdiyse bizimde iliskimiz sayili. odun bi kocam var suprizden, asktan, duygusalliktan anlamayan. Eminim bende calissam daha farkli olacak su evdeki konumum, boyle bos insan muamelesi goruyorum cok haklisin monalazo

Ya lütfen bana yardım edin çok hırs yaptım bu iş bu hafta bitsin 29yasindaym geçen yıl ağustosta evlenmistm çocuk istiyorm hayırlısıyla eşim aradı smdi kardeşi hamileymis kız bizle resmen yarış ediyo bizm düğünmz olmadan nisan yaptırdı kendine daha yeni tansmsti çocukla yaa cook Üzgünüm suan kimse kimsenin kaderne cocuguna etkileyemez ama çok etkilendim suan olumsuz anlamda çok cesaretli biriymdr normalde ama bu işi basaramadm kulak cubugnu çok rahat almstm kalemde takildm

Valla bi iyileseyim ben ona neler yapicam gorursunuz burda da anlaticam. :)

Cok tesekkur ederim evet egzersizlere basladim ama tv karsisinda yapma olayini denedim hic yapamadim sorun o ki son alti ay dogru duzgun tv izlediyim devamli izlediyim hic bir sey yok ,o yuzden tv acikken yapamadim sinirlerime dokundu qaliba , tam sessiz yoga muziyi acip yapiyorum o anda da fikrini baska seylere yonlendirmek cok zor oluyor sakinlestiriyorum kendimi birazcik takildimi cok guclu heycanlaniyorum o andan sonra da sakinlesemiyorum ertesi gune kaliyor

kızlar gelin whatsapp grubu kuralım buradan çoğu zaman takip edemiyoruz. oradadaha aktif olacağımızı düşünüyorum. ne derrsiniz ? umarım sakıncası olmaz.

Tesekkur ederim , evet aynayla baktim ilk gun ama sorun o ki ben aynayla bakarak yapamadim baka baka salamadim cubugu heyecanladim ne kadar nefes aldim vererken sokmaya calisdim yine olmadi ,ayaga kalkip bakmadan yapdim ,ama benim en cok sorun yasadigim sey bu ki ilk cubugu aldimmi cok kotu heycan geliyor bilmiyorum sevincdenmi ya neden kalbim hizli hizli carpmaya basliyor ne kadar nefesle calissam da o andan sonra sakinlesemiyorum ki birazcik buyuyune geceyim ,ertesi gun yine kucukle basliyorum buyuye boyle oluyor gecemiyorum acaba ertesi gun buyuyundemmi baslasam? Bir de parmagomla hic yapamadim yine cubukla oluyor ne olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…