Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Gerçekten çok güzel anlatmışsın .benimm eşim de çok iyi bir insan , hiç bu konuda üzerime gelmedi bunsuz yaşarım Dedi.ama bunlar beni asla rahatlatmadı.kendini hep suçlu mahçup hissettim .her sorunun sebebi ben hissettim.adamın suratı asık benden mi diye düşündüm.yanlız kaldığını hissetim .bu inin yükümlülüğünü sadece kendim aldım o unuttu gitti .ciddi denemelerde olmuyor diye canı sıkıldı bıraktı .üzüldü ben üzüldüm .en son artık onunla konuştum bir senedi sadece ben ugrsşıyorum bunalıyorum yablız bıraktın beni diye.çok yalnızım dedim .hisşetimi anlattım artık .dayanacak takatim kalmamıştı.kimseye degil sana ihtiyacım var dedim ,senin yüreklendirmeye ihtiyacım var dedim ama sen yoksun dedim.kendim kaldıramıyorum bu yükü dedim .inanın bunları konuşmak çok iyi geldi .bu benim degil bizim sorunumuz sorumluluğu tek başımıza almak çık yıpratıcı gerçekten .yendim mi hayır aöa kendimi çok daha iyi hissediyorum.bitecek artık çok inanıyorum

Genel tablo bu zaten. Anlatdığın gibi...etliye sütlüye dokunmayan erkek! Kendileri için olmadı diye düşünüp, olmazsa olmasın, huzurumuz bozulmasın davranışına giriyorlar. Ama kendilerinden çok eşleri için bu durumun üstdesinden gelmeliler. Kendileri her şekilde cinselliği yaşayabilir, 65 yaşında da baba olabilirler. Oysa zaman bizim aleyhimize işliyor. Vajinismusla mücadele etmek için bize borçlular. Çünkü asla yerine koyamayacakları şeyleri onların ihmali yüzünden elimizden kaçırabiliriz. Bunun telafisi yok! Bunu kendileri için değil, çaresiz hisseden eşleri için yapmalılar.

Meraba vemcaine sprey aldim en kisa zamanda denicem coook heycanliyim deneyen arkadaslarimiz deneyimlerinden bahsedebikir mi yada bilgisi olanlar lutfen acil cevapp

Ben denemedim, ama kullanacaksan tavsiyelerim var. Spreyle yapacak olsan bile ön sevişmeyi atlamayın. İstekli olmalısın ki vajinan birleşmek için gerekli pozisyonda olabilsin. Vajina dokusu kanlanır, ıslanır. Birde öncesinde perine masajı yapıp perine bölgeninbelastikşyetini artırabilirsin. Perine vajina ve anüs arasındaki bölgedir. Hem içerden u şeklinde hemde dıştan o bölgeye badem yağıyla masaj yapnalısın. Kayganlaştırıcı da kullan. Ve vajinanın girişine, içine ulaşabildiğin yere kadar sık. Eşin uyuşmaması için prezervatif giysin. Eşin gitgel yaparken çok dikkatli olsun. Yavaş olsun.
Şu pozisyonda yapabilirsin. Yan yat. Belinin aktına bir yastık koy. Altdaki bacağını uzat. Üstde kalan bacağını karnına çek. Benim önerilerim bu kadar. Başaramasan üzülme.. o zaman demek ki bu yöntem sana uygun değil. İlaç herkesi aynı derecede uyuşturmuyor. Kolsy gelsin.

cok teşekkür ederim tavsiyelerine uyacagim

Cok tesekkur ederim tavsiyelerine uyacagim

Yani zevk sorunu vaji.li kişilerde sık rastlanan bir şey öyle mi? Benim bir anda kesiliyor özellikle penis tam o aradan geçeceği anda. Değer değmez gidiyor her şey.

Yani zevk sorunu vaji.li kişilerde sık rastlanan bir şey öyle mi? Benim bir anda kesiliyor özellikle penis tam o aradan geçeceği anda. Değer değmez gidiyor her şey.
Çok normal. Kaygıdan kaynaklanıyor.. korku herşeyi bozuyor..inşallah kurtulursunuz bu hastalıktan. Her gün egzersiz yapın. Gün atlamadan. Kendi kendine geçmiyor.

Çok normal. Kaygıdan kaynaklanıyor.. korku herşeyi bozuyor..inşallah kurtulursunuz bu hastalıktan. Her gün egzersiz yapın. Gün atlamadan. Kendi kendine geçmiyor.
Çok teşekkür ederim moralim düzeldi vallahi :)
Ara vermeden devam ediyoruz yakında atlatacagız inşallah

hepinize merhaba arkadaşlar..
epeydir yazmıyordum buraya son zamanlarda ruhsal açıdan büyük çöküntü içerisindeyim ne yapacağımı bilemedim yazma ihtiyacı hissettim. 6 aylık evliyim son 2 aydır vaji tedavisi için doktora gidiyoruz eşimle önceleri deliliğe vuruyordum durumumu kafama takmamaya moralimi yüksek tutmaya çalışıyordum ama artık olmuyo yapamıyorum en basitinden televizyonda hamile bir kadın görünce ağlama krizlerine giriyorum ben hiçbir zaman anne olamayacağım bu duyguları yaşayamayacağım diye. psikolojik olarak bu denli çöküşümün sebebi de eşim.
tedavim çok iyi gidiyo 2 parmak 2 boğum egzersizimi her gün rahatlıkla yapabiliyorum ne bir kasılma yaşıyorum ne de acı. en son egzersizimden sonra artık kendimden çok emindim kendime yüzde yüz güveniyordum ben bu yaparım diyodum. o gün eşime kendimi hazır hissettiğimi ve denemek istediğimi söyledim ancak eşim doktorun ben söyleyene kadar denemek yasak dediğini hatırlattı ve ben reddetti. ona resmen yalvardım denemek için ancak bana dönüp şimdi denersek ve yapamazsak en başına dönücem benim de psikolojim bozuluyo denemek istemiyorum o yüzden dedi. ama haberi yok bu lafıyla beni reddedişiyle esas ben en başa dönmüş durumdayım egzersizlerimi yapamıyorum bırakın parmağımı kulak çöpü bile sokamıyorum doktora gitmek istemiyorum ne yapacağımı bilemez durumdayım çok doldum. eşimin umrunda bile değil. artık bu şekilde evli kalmamızın bi anlamı olmayacağını düşünüyorum.

Merhabalar
Bizde 2 yıllık evliyiz ve bende vajinismusum artık herkes gibi yenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum
Hastalığı Yenmek için yapay pe...s aldım onu rahat bir şekilde alabiliyorum bir yere kadar tabi bir yerde sanki bir duvar var engelliyor beni
Emla krem sürüp eşim ile denedik fakat ucunu bile alamadım
Banada yardımcı olabilir misiniz
Ne yapmam gerekiyor

Bayağı ilerlemişken, kendi kendini strese sokmuşsun canım ya! Eşin çok haksız davranmamış, tam tersi tedavinin aksamaması, sekteye uğramaması için doktorun isteği doğrultusunda davranmış. Eşin seninle doktora gelmiş, uğraşmış, bence ona kızmamalusın. Ona öfke duyduğundan vajinan da kendini kapatarak bir tür ceza uyguluyor. Eşine olan öfkeden kurtulmalısın. Durumunu ona anlat. Desteğine ihtiyaç duyduğunu söyle. Kaldığınbyerden egzersizlerine devam et. Çok iyi gidiyordun.

Canim bu konuda esin cok mantikli hareket etmis. Bak 2 parmak 2 bogum henuz yolun cok basi. Doktora gidip tedaviye baslamssnz ne guzel. Aksatma erkekleride anlamak lazm 6 aydir beklems seninle doktora gelms bunlari gozardi etme. Burda cogu arkdsmzin esi ben dahil doktora gitmeyi reddetti. Zor bi donem evt annelik cok kutsal bende agliodum hep ama 6 ay cok erken bisey vaji icinde annelik icinde. Senin yerinde olsam bu kdr yolun yarisina gelmssn ve vajinin cok basindasin en yenme odakli olurdum. Sonucta burda parmagini vajiye degdiremeyenler var sen ileridesin aksatma kendini vazgecmede. Esinde hakli bence doktor yasak koymus sen daha hazir degilsin hazir olsaydin eger bak dedigin gibi kulak cubugu bile sokamayacak kdr basa donmezdin. Simdi sirkelen kendine gel basa donmeden yoluna devam et

patate , tam içimden seni anıyordum. Geldin!

Ozledim hepinizi. Su 3 haftadir 7 dugune katldm kina dugun midem bulandi gercekten .d bugunde dugun var yarinda kina var pazar dugun tekrar sinirlerim bozuldu .d buraya fazla gelemedm kendimle bile ilglenemedim kac gundur ama bitsin dugunler hep burda olucaaam :)

Ben de birazdan doğum günü kutlamasına gideceğim. Arkadaşıma, ben de çok sevmiyorum kutlamaları, toplantıları ama mecbur...
Bende, burda görmeye alıştığım üyeleri yokluklarında özlüyorum.

"Ben de"yi üç defa kullanmışım, yazımda. İçimizde Türkce öğretmeni varsa çok çok özür diliyorum. Nasıl geçtim derslerden bilmiyorum valla!!

Ben de birazdan doğum günü kutlamasına gideceğim. Arkadaşıma, ben de çok sevmiyorum kutlamaları, toplantıları ama mecbur...
Bende, burda görmeye alıştığım üyeleri yokluklarında özlüyorum.

Aynen canim sevmiyorum ama mecbur yani. Bitsin sunlar bol bol konusuruzz olsun ben turkce ogretmeni olucaktm okumadm :) ogretmenlik zor meslek gercekten .

Hatunlar! Egzersiz yaparken öyle vücudunuzu katlayarak oturmayın. Mümkün olduğu kadar bedeninizi düz tutmaya çalışın. Rahim de tuhaf şekillere girmesin. Ne bileyim ultrasonla bakmadım ama, sanki vajina, rahim egzersiz yapmak için öyle virgül gibi eğilirsek rahat bir konumda olmayacak gibi geliyor. Acıtabiliriz bir yerlerimizi . En güzeli arkamızı yastıkla destekleyip mümkün olduğu kadar bedenimizi dik tutmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…