Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Teşekkür ederim cesaretimi toplarsam baslicam egzerszlere
Cesaretini toplamayı bekleme. Bekledikce cesaretin kırılır ve neden bekleyeceksin ki. Bir an önce başla. Daha fazla zaman kaybetmeye gerek yok. Aparatın yoksa hemen bir kalem bul. Etrafına bir kat kağıt havlu sar ve streçle. Bunlar evinde vardır. Dene misafirin falan yoksa.

Çok şükür bende artık parmak egzersizi yapabiliyorumölsem yapamam derdim yaaa hiç bi zorluğu acı vs bişeyi yokmus.benimde tavsiyem tv karşısında sevdiğiniz bi dizi izlerken bol kayganlastrci vb bi şey ile yapın.burda bazı arkadaşlar mum ile yapiyrdu sanırım ben 3 boy siringa ile yapmaya başladım.2lik siringayı tamamen alabiliyrm hiç acı vs yok boşuna vakit kaybetmism.serçe ve işaret parmagimida alabiliyrm bundan sonra 2 parmak ve aynı anda kegel egzersizleri yapacam inşallah.çok mutluyum yaaa☺☺

Teşekkür ederim tavsiyelerini uygulayacağım.iletişim çok zor malesef çok denedim olmadı yardımcı olabilecek biri değil ben tek başıma üstesinden geleceğim.en başta sivri dilli konuşup kestirip attı 2 yıl hiç konuşmadık bu konuyu 1 aydır baskı yapıyor yeterince anlayış gösterdim artık çocuk istiyorum diyo susmayı anlayış zannediyor neyseki güçlü bi kadınım herşeyden önce ben kendime inanıyorum biz kadınların gerçekten istedikten sonra yapamıyacağı hiçbir şey yok vajinusmus süreci uzayanlarda biyerlerde bilinçaltında eşlerinin hak etmediklerini düşündükleri için yapmıyorlar belki kendileri bile gerçeği farkında değillerdir.kendi gücümüzü farkedip vajinusmuslu tek bir kadın kalmamasını diliyorum

Kesinlikle doğru insallah en yakin zamnda buraya olmasini diledigimiz hikayemizi yazariz

Valla ben gerçeğin oldukca farkındayım. Sevişmek ,tutku, şefkat yoksa çocuk da olmasın, ailede olmayalım, ayrı yatalım...hiç bunlar lazım değil. Bana aşk lazım gerisi hikaye.
Seni çok iyi anlıyorum. Keşke cesur olabilsen. Ruhuna uygun biriyle yeni bir hayat kurabilsen. Gençsin daha...

Eşimi çok seviyorum onsuz hayat düşünemiyorum aslında her konuda konuşabiliyoruz sadece vaji konusunda destek olmuyo kızgın kırgın kendince ona göre seven kadın isteyerek yapar yani anlamıyo beni bu zamana kadar konuyu kapattık seviştik güldük eğlendik aşkımızı yaşadık ama çocuk isteği artınca gerilim başladı.her insanın zayıf tarafı vardır bu konu onun zayıf tarafı etkin bir sevişme sonrası olması gerektiğini düşünüyo anlayamıyo vajiyi tamamen yendiğimde sorun ortadan kalkacaktır umuyorum.mutsuz evliliklere karşıyım tabiki ama bu sorun dışında mutluyum

Bu sorun aslında tüm hayatimi etkiliyor ezik biri olup çıktım çocuk özlemi artk dayanilmaz bi hal aldi sabahtan beri Ağlıyorum çıkmazdayim hiç bisey yapmak gelmiyo içimden bitsin artk

Ben de ayni durumdayim. Kolay degil, cocuk istiyoruz biz de ama daha baslangicini bile yapamadik. Dusununce bunun hastalik oldugunu dusunmek bile sacma onca insan yapabiliyorken bizm eksigmz ne

Vajiyi yenmemen için hiç bir sebep yok. egzersizlerin üzerine düşersen yenersin. Hergün yapmalısın, innatla! Başka türlü olmaz. Madem eşini seviyorsun, aranız da iyi bu hastalığı yenmen lazım. Hem çocuk istiyorsunuz, hem birbirinizle güzel anlaşıyorsunuz, daha vakit kaybetmene gerek yok.

2 parmagi yaparken mantar oldum sonra regl araya zaman girdi surekli kısır döngü gibi herşey sanki hiç bitmicek çok morelim bozuk gücüm kalmadı

2 parmagi yaparken mantar oldum sonra regl araya zaman girdi surekli kısır döngü gibi herşey sanki hiç bitmicek çok morelim bozuk gücüm kalmadı
Tamam işte iki parmağa kadar gelmişsin. Moral bozacak bir durumun yok. Başlarsın tekrar. Mantar devam ediyorsa ev yapımı yoğurt sürmeni tavsiye ederim.

Mantar devam etmiyor ama sürekli başa dönüyorum diye sıkıldım aslında biran önce bitsin istiyorum

Mantar devam etmiyor ama sürekli başa dönüyorum diye sıkıldım aslında biran önce bitsin istiyorum
İki parmağa gelmişsin. Parmaklarını yanlara doğru açmaya çalış. Vajinanın yan duvarlarına baskı yap. Nefes ve ıkınmayı unutma. Parmağın içindeyken kegel yap. Ve perineye doğru da u yapar gibi masaj yap. Egzersize başlamadan perineye dıştan zeytinyağıyla masaj yapmanı tavsiye ediyorum. Vajina ile anüs arasındaki bölüme. Ondan sonra egzersize başla. Ertelemeyip işe koyulursan başaracaksın. Bu sıkıcı egzersizlerden kurtulacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…