Olmaz. Daha iyi olur hatta.arkadaşlar egzersizlerde kayganlaştırıcı yerine zeytin yağı kullansak bi sakıncası olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz. Daha iyi olur hatta.arkadaşlar egzersizlerde kayganlaştırıcı yerine zeytin yağı kullansak bi sakıncası olur mu?
cevabınız için çok teşekkür ederim.. herkesin birbirini tanıdığı küçük bi ilçede yaşıyorum. o yüzden buradaki eczanelerden kayganlaştırıcı alamam. internetten alsam kim bilir kaç günde gelecek... zeytin yağı sağlıklı ise çoooook sevindim. hemen başlıyorum egzersizlere..Olmaz. Daha iyi olur hatta.
İnşallah canım şuan tek isteğim buİki parmağa gelmişsin. Parmaklarını yanlara doğru açmaya çalış. Vajinanın yan duvarlarına baskı yap. Nefes ve ıkınmayı unutma. Parmağın içindeyken kegel yap. Ve perineye doğru da u yapar gibi masaj yap. Egzersize başlamadan perineye dıştan zeytinyağıyla masaj yapmanı tavsiye ediyorum. Vajina ile anüs arasındaki bölüme. Ondan sonra egzersize başla. Ertelemeyip işe koyulursan başaracaksın. Bu sıkıcı egzersizlerden kurtulacaksın.
Canım bebeyagida kullanabilirsin hem yan etkiside yok dedi doktorumcevabınız için çok teşekkür ederim.. herkesin birbirini tanıdığı küçük bi ilçede yaşıyorum. o yüzden buradaki eczanelerden kayganlaştırıcı alamam. internetten alsam kim bilir kaç günde gelecek... zeytin yağı sağlıklı ise çoooook sevindim. hemen başlıyorum egzersizlere..
Başla canım. Kolay gelsin. Bu işin sırrı yapamadığında yılmamak. İnnatla egzersizlere devam etmek. Bir yerde şeytana pabucu ters giydireceksin inşallah..cevabınız için çok teşekkür ederim.. herkesin birbirini tanıdığı küçük bi ilçede yaşıyorum. o yüzden buradaki eczanelerden kayganlaştırıcı alamam. internetten alsam kim bilir kaç günde gelecek... zeytin yağı sağlıklı ise çoooook sevindim. hemen başlıyorum egzersizlere..
Bugün canım sıkkın insan moreli bozukken hiç birşey yapamıyor. Bu vajinismus beni çok bunalttı.Dün parmağını yutuyordu vajinan. Bugün ne olduda küstün bakiym
olur tabi kullanabilirsinarkadaşlar egzersizlerde kayganlaştırıcı yerine zeytin yağı kullansak bi sakıncası olur mu?
Senin adına sevindim canım. Artık normal cinsellik yaşayabiliyorsun. İnşallah şu veya bu şekilde bütün kadınlar bu sıkıntıları aşar. Kadın olmanın güzelliklerini yaşarlar.Arkadaslar burda gecen gun doktor ve eyde yenmeyle ilgili kucuk bi tartisma olmustu..aklima gelmisken yaziyim..benim doktora gitmem esime de cok iyi geldi..doktora gidene kadar esim bana sanki boyle bi hastalik yokmus gibi istesem olurmus gibi konusuyodu..yani kadinlar daha cok ister sende istek yok demekki falan diyodu..snra ben doktora gitmeye karar verdigimi esime zor soyledim once ne doktoru falan ddi yine hastalik olarak gormedigi icin..ama gittik..dr bizle hicbir muayene yapmadan once nerdeyse 1 saat konustu ikimizle herseyi anlatti..snra beni muayene ettikten snra esimle yalniz konustu kisa...ve orada o kadar cok sira vardiki randevuyu zor aliyoduk..daha snra esimin bana destegi cok artti..evde egzerszizlerde cok destek oldu..ben ztn stresli bi donemden gectigim icin hicbi konuda ustume gelmemeye calisti...yani evet 5 bin liram gitti ama suan cok huzurluyum...ne uyusturucu ne kayganlastirici hicbiseysiz ve cok rahat iliskim oluyo...ilk alisma surecinde tabi zorlaniyodum biraz suan baska pozisyonlarda falan da oluyo kafam cok rahat...bi de bebis olsa tam olacak..tabiko evde yeenmek cok cok cok daha iyi fikir ama yenemiyosaniz da ertelemeyin ben keske evlenir evlenmez ilk ay gitseydim diyorum ertelemeye yenik dustum 2 yil snra yendim..evde kendi yenenleri ayrica tebrik ederim tabi..ben yapamadim
Kegel neden sızı yapsın ki? Acaba kuruluk, tahriş gibi bir şey mi var? Perine derisine üstden badem yağıyla masaj yap hafiften.Arkadaşlar kegel yapınca sızı oluyor mu yoksa benim psikoloji iyice Manyaga mı bagladı :)
hiç erteleme lütfen. bak bu gerçekten erteleme meselesi. yoksa ciddi ciddi oturup üstüne düşünce inanki bir iki haftalık iş. ben de başardıktan sonra çok erteledim. yeri geldi istemedim kaçtım. yeri geldi eşimin işleri çok yoğundu yapamadık. şuan hala normal bi ilişki yaşayamıyoruz. mutsuzluğumun beni hapsetmesini istemiyorumKızlar aparatları ve spreyi aldım ama sürekli erteliyorum bi cesaret edemiyorum
cesaret edememen sadece senin düşüncen. denemeden bilemezsin. zaten deneyince ertelediğine pişman olacaksın.hadi vakit kaybetme ve başla.Aparatları almadan önce parmak egzersizlerini yapıyordum uzun zamandır yapmıyorum şimdide aparatlarla yapmaya cesaret edemiyorum
kesinlikle canım hemen başla. zorlandığın yerde sakın pes etme bekle derin nefes al ıkın devam etHaklisin aslında ben biran önce baslamaliyim
Çok güzel ilerliyorsun. başarmak için sadece kararlı olmak yeterli. Çekimserlik yaşayanlara güzel bir örnek oldun. Hadi kızlar sizde başlayın egzersize. Korkacak bir şey yok. Kendi kendinizin canını yakamazsınız ya kontrol sizde.Denedim ve aparatlarla egzersizlerimi yaptım çok mutluyum bu benim için çok büyük birşey en kalın aparatına kadar yapabildim en kalınını soktuğumda duvar gibi birşey varmış gibiydi umursamadım derin nefes aldım biraz daha ittim ve tamamı girdi çıkarttım tekrar soktum daha kolay girdi bu sefer 1 2 gün daha egzersiz yaparsam başarabilirim insallah