Fiziksel bir soruna ender rastlanıyor. İlk bir muayeneye gidebilsen iyi olurdu ama. Sanki herkes doktora mı gidiyor, direk gerdeğe giriyorlar. Öyle bir şart yok.Doktora gitmeye utaniyorum durumum da yok acikcasi gitmesem herangi bi sorun olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiziksel bir soruna ender rastlanıyor. İlk bir muayeneye gidebilsen iyi olurdu ama. Sanki herkes doktora mı gidiyor, direk gerdeğe giriyorlar. Öyle bir şart yok.Doktora gitmeye utaniyorum durumum da yok acikcasi gitmesem herangi bi sorun olur mu
İstek yoktu sevişmede yoktu ben direk spreyi sıkıp krem sürüp deneme yaptım bu benim tercihimdi uyuşma geçmesin diye pat diye yapmak istedim bi dahaki sefere akışında deneyeceğim spreysiz.ah bu erkekler yok mu onlara sorsanız hepsi kabahati eşlerine yüklerler üzerimize düşeni yapıyor muyuz diye sormazlar kendilerine maalesef.benim işim iki katı zor hem kendimle mücadele ediyorum hemde eşime yapabileceğime inandırmaya çalışıyorum.daha evliliğimizin ilk haftasında benim hiçbir zaman yapamıyacağımı söylemişti.iki kere yaptım çok yaklaştım halbuki sen bunu başardın bu kez böyle olmuş olabilir bidahaki sefere eminim olacak dese bende daha çok heveslenip kendime inanırım vajinusmus belki ilk aşamada kadından kaynaklanıyor ama sürecin uzaması tamamen erkekten kaynaklanan bir sorunVajina yaşayan bir organ. Ona istediklerini sağlamasan kapris yapabilir. Vajinan arzulumuydu. İçine bir şey istiyormuydu? Sen öylesine kuru kuruya deneme mi yapmak istedin. Mutlaka bir yerde hata var. Belki daha önce başardığında arzu da hissetmiştin. Şimdiyse öylesine denediğin için olmadı.
Bazan erkeklerin kadınlara davrandığı gibi, bizde vajinamıza duygusuz davranabiliyoruz.
Ters giden bir durum olduğunda vajina kasar. Merak etme daha olumlu koşulları yakaladığında tekrardan olur. Ama eşinin tavrı çok yanlış zaten. Baştan beri doğru bir tutum içinde olsaydı olurdu. Seni rahatlatamadığı için sana kızacağına kendisine kızsın.
Eşin iktidarsız olsa ve sen ona evliliğinin başında "aletinin asla kalkacağına inanmıyorum, biz bu işi hiç yapamayacağız. Şu hale bak! Bu nedir ya?" Desen o ne olurdu acaba. Biterdi erkekliği, bir daha da sertleşemezdi. O kadar istiyorsa sana karşı sabırlı, ve yapıcı olmalı. Bu olmaz diye kestirilip atılacak bir şey değil.İstek yoktu sevişmede yoktu ben direk spreyi sıkıp krem sürüp deneme yaptım bu benim tercihimdi uyuşma geçmesin diye pat diye yapmak istedim bi dahaki sefere akışında deneyeceğim spreysiz.ah bu erkekler yok mu onlara sorsanız hepsi kabahati eşlerine yüklerler üzerimize düşeni yapıyor muyuz diye sormazlar kendilerine maalesef.benim işim iki katı zor hem kendimle mücadele ediyorum hemde eşime yapabileceğime inandırmaya çalışıyorum.daha evliliğimizin ilk haftasında benim hiçbir zaman yapamıyacağımı söylemişti.iki kere yaptım çok yaklaştım halbuki sen bunu başardın bu kez böyle olmuş olabilir bidahaki sefere eminim olacak dese bende daha çok heveslenip kendime inanırım vajinusmus belki ilk aşamada kadından kaynaklanıyor ama sürecin uzaması tamamen erkekten kaynaklanan bir sorun
Evet ne kadar içine gitdiğini hissetmesin bile. Orası bomboş. Önemli olan birazcık da olsa girdirebilmiş olan. Hadi bakalım. Bunu rahatca yapıncaya kadar denemeye devam et. Hazır olduğunda bir sonraki aşamaya geçersin. Ama şimdilik bir sonraki aşamayı düşünme, tek parmağı hiç sorunsuz, endişesiz yapıncaya kadar devam et.Kızlar ben egzersiz yatım işaret parmağımdan bir bölüm aldım. Isınacak nefes alıp vererek ıkındik ca sanki parmağımı yutacak gibi kayıp gidiyor ama ben daha fazla ilerletemedim
Evet bomboş geliyor. Kizlikbozulurmu o zaman kendim bozmak istemem.Evet ne kadar içine gitdiğini hissetmesin bile. Orası bomboş. Önemli olan birazcık da olsa girdirebilmiş olan. Hadi bakalım. Bunu rahatca yapıncaya kadar denemeye devam et. Hazır olduğunda bir sonraki aşamaya geçersin. Ama şimdilik bir sonraki aşamayı düşünme, tek parmağı hiç sorunsuz, endişesiz yapıncaya kadar devam et.
Kızlık zarı konusunda endişen varsa egzersiz yapamasın ki. Egzersizle bir miktar esneme yapar zar. Ben penis ebatında aparat aldım kanamadı. Duruyor hala. Ama seninkini bilemem. Bazı kadınların daha esnek oluyor. Benimki esnek. Zar endişen varsa o zaman vemcaine sprey al. İlk girişi eşin yapsın. Kızlık zarı derdinden kurtul. Sonra egzersize başla. Belkide egzersize bile ihtiyaç duymazsın.Evet bomboş geliyor. Kizlikbozulurmu o zaman kendim bozmak istemem.
Kızlık zarının esneklik durumu kadından kadına değişir. Egzersizle bir miktar esner ama ne kalınlıktaki aparata kadar dayanacak bilemem. Bazı normal ilişki yaşayan kadınların bile kızlık zarı doğuma kadar dayanabilir.Merhaba arkadaşlar, bende neyazikki 1seneden beri bu sorunu yaşıyorum ve herşeyden önce artık çocuk sahibi olmak istiyorum. Banada yardımcı olursaniz çok sevinirim ancak oraya kulak çubuğu sokma fikri bile beni ürkütüyor kendim yapamam sanırım birde en çok merak ettiğim şey bu egzersizleri yaparken kızlık zarı bozulmuyor mu? Yardimlarinizi bekliyorum bende biyerden başlamak istiyorum artık çünkü bu iş bekleyerek bi zamanı vardır diye olmayacak sanırım. ..
kızlar bende doktorla yendim. ama doktolarda halden anlıyorlar. internette okudum herkes 5000e yaptıryormuş. ben kuşadasında murat ulusoya gittim 3000liram var dedim ağladım biraz da telefonda utandım dayanamadım zaten duygusalım.Kesinlikle haklısın kızgınlığım şu ben de çaresizce gittim ama asla fiyat indirimi yapmadılar ve vajinin ilk aşması dedi buna ragmen vahim bir durum yoktu doktora göre yüksek kenarlı çizilmesi gerek dedi, beni korkuttu. ama kendi kadın doğumcum asla böle bir şeye gerek yok deyince, oraya gidenler başka doktorlara giden arkadaşlar kendi çabasıyla yenen arkadaşlar hepsinin destekleriyle çok şükür birçok kişi yendi burada bu gerçekten erteleme hastalığı benim tavsiyem arkadaşlara biyolojik bir problem var mı muayene olun, sonra vaji ise çok okuyun, araştırın, deneyimli insanlardan yararlanın ama asla kendim yapamıyorum diyorsanız mutlaka uzmana giden ama tabi yüksek fiyatlı bu işi ticarete dökmüş acımasızlara bizi kullananlara değil ....
Teşekkür ederim öncelikle cevabınız için. Peki parmak egzersizi şartmı kendi parmagimi sokamam gibi geliyor başka aparat kullansam olurmuKızlık zarının esneklik durumu kadından kadına değişir. Egzersizle bir miktar esner ama ne kalınlıktaki aparata kadar dayanacak bilemem. Bazı normal ilişki yaşayan kadınların bile kızlık zarı doğuma kadar dayanabilir.
İlk başta ayna egzersizi yap. O bölgeni bir tanı. Ikınıp bak. Açıklığı göreceksin zaten. Oraya birşeyin girdiğini kendin görünceye kadar, ikna olamazsın. Ben de senin gibiydim. Oraya bir şey girmez sanıyordum. Doktor bana parmak egzersizini anlatınca bu ne saçmalıyor diye düşünmüştüm. Ama eve gelip serçe parmağımı almayı başarınca çok şaşırdım. Parmak egzersizinde, yapacağın ilk hareket parmağını ilk önce vajina girişi etrafında dolandırmak, ve diyaframdan nefes alıp üfler gibi verirken parmağını nazikce içine itdirmek. Hem parmağına hem vajina girişine zeytinyağı , yada elinde olan herhangi bir kayganlaştırıcı sürmeyi unutma.
Evet o yüzden egzersiz yapamıyorum fazla ilerletemiyorum eşimle yapı cam zaman çok panik yapıyorum. Bunu aşmamak lazimKızlık zarı konusunda endişen varsa egzersiz yapamasın ki. Egzersizle bir miktar esneme yapar zar. Ben penis ebatında aparat aldım kanamadı. Duruyor hala. Ama seninkini bilemem. Bazı kadınların daha esnek oluyor. Benimki esnek. Zar endişen varsa o zaman vemcaine sprey al. İlk girişi eşin yapsın. Kızlık zarı derdinden kurtul. Sonra egzersize başla. Belkide egzersize bile ihtiyaç duymazsın.
İsmini tekrar yazarmisinBitkisel, uyusturuyor evet
Kizlik zarini neden kafaya takiyosunuz ki bosverin gitsin..evlenmissiniz zaten...kiz olmasaydiniz zaten suan yapabiliyo olurdunuz esinizle konusun bence be bir an once egzersize baslayin...kizlik zari onemli bisey degil bu hastalik erteleme hastaligi bunlar yuzunden ertelemeyin...ben de aparatla calistim kizlik zarim esnedi kanamadiEvet o yüzden egzersiz yapamıyorum fazla ilerletemiyorum eşimle yapı cam zaman çok panik yapıyorum. Bunu aşmamak lazim
Haklısınız evet ama en azından eşim yanımda olmalı. Onunla olsun istiyorum.Kizlik zarini neden kafaya takiyosunuz ki bosverin gitsin..evlenmissiniz zaten...kiz olmasaydiniz zaten suan yapabiliyo olurdunuz esinizle konusun bence be bir an once egzersize baslayin...kizlik zari onemli bisey degil bu hastalik erteleme hastaligi bunlar yuzunden ertelemeyin...ben de aparatla calistim kizlik zarim esnedi kanamadi
Elbetde aparat kullanabilirsin. Parmak şart değil.Teşekkür ederim öncelikle cevabınız için. Peki parmak egzersizi şartmı kendi parmagimi sokamam gibi geliyor başka aparat kullansam olurmu