Evetikindim azcık eşimde üstüne düşse işin bu zamana kadar beklemezdim.hircin davranıyor korkutuyor beniO zaman uyuşturucu sprey vemcaine ile deneyebilirsin. Olursa olur. Olmazsa egzersize başla. Elbetde herkes eşiyle yenmek isterdi ama olamayınca mecbur egzersiz yaptık. Biraz eşinde aktif olabilmeli senin arzunun yerine gelmesi için. Seni rahatlatabilmeli ve de kararlı olmalı. Ama....ama....öyle olsa olurdu zaten! Onlarda en az bizim kadar tecrübesizler.
Ben bundan bi kaç sene önce bi ameliyat oldum o yüzden korkuyorum birşey olurmuş DİE.Ben yan etki yaşamadim kaç kişi yapti bi sorun olmadi..evet yakiyo ama onada katlan..tabi dikkatli olmak lazim yinede
Anestol ve emla çok yakıyor biolin tavsiye ederim bitkisel bi içeriği var ben onunla yenmiştimO kadar para verme durumum yok.cok istiyorlar.anestol aldım bir iki kez kendi başıma sürdüm yaktı sonra uyuştu.evet başlamam lazım.yoksa kafayı yiyecem
Sorular...sorular....deli sorular. Ama her zamanki gibi tespitlerin çok doğru hanya.Merhaba hanımlar ayy eskisi gibi buraya takılamamak beni çok üzüyor.
Arkadaşlar eslerinizle alakalı bi kaç sorum olacak.
1. Eşiniz vajinusmusu yenmeniz için sizinle konuşuyor mu? Konuşuyorsa nasıl konuşuyor? Olumlu.. Olumsuz..
2. Eşiniz vajinusmusu yenmeniz için size yardım ediyor my?
3. Eşiniz çocuk istiyor mu? Istiyorsa bu hastalıktan kyrtulmanız için baskı yapıyor mu? Ya da istemiyorsa önemsemiyor mu? Nasıl tepki veriyor?
4. Siz vajinusmusu yenmek için ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?
5. Çocuk için mi yoksa eşinizle duzenli iliski icin mi yenmek istiyorsunuz?
Bu sorulara dürüstce cevap vermek çoğu zaman kendimizi aldatmaktan çıkarıp farkındalık sağlar. Farkında olmamız gereken bazı şeyleri görmek içinde kendimize bu tarz sorular sormamız gerekir. Bazen bişeyi çok isteriz mesela vajinusmusu yenmek gibi. Ama niye yenmek istediğimizi yenince ne elde edeceğimizi esimiz icin mi kendimiz icin mi yenmeliyiz bunu bile bilmeyiz. Bunları fark ettiğimizde farklı düşünmeye başlayıp farklı adımlar atmaya başlayabiliriz.
Önce kendinize bazı sorular soru.
Neden yenemiyorum? Korkuyorum
Neden korkuyorum? Kaygılarım var?
Neden kaygilaniyorum? Canımın acımasindan.
Neden canım acıyacak? Çünkü öyle söylediler. Öyle inandırdılar.
Peki acımayacagini soyleyen bi okadar insan var onlara neden inanmıyorsun?
Guvenmiyorum ya da işime gelmiyor.
Siru cevap yaptığınızda bi müddet sobra bilinç altınızdakı yanlış bilgileri siler doğrularını eklersinız arkadaşlar. Yeter ki egzersizden çok cesaretinizi toparlayın. Bilinçaltınızı olumlu yönde etkileyin. Pozitif düşünün pozitif cevap verin. Ertelemeyin erteledikce giden zamana çok daha fazla üzüleceksiniz.
Teşekkür ederim hanya. Bende senin için olumlu hissediyorum. Benim yorumlarım, senin yapıcı, çözüm üreten yorumların yanında sönük kalıyor. Bence daha çok burda olmalısın. Ama öyle zannediyorum ki işin çok sorumluluk gerektiriyor. Bu yüzden çok bize katılamıyorsun.M monalazo bir kadını etkilemek bir erkeği etkilemekten daha zordur çünkü kadınlar erkekler gibi sadece gözle görülen şeylerden etkilenmezler. Kadınlar bi nesne dahi olsa görünen kısım yerine görünmeyen tarafları da inceler. Eğer gördüğü detaylarda etkileneceği bi şey varsa ondan gerçekten etkilenir. Demem o ki biz kadınlar olarak seni görmeden etkilendik buradaki fikir beyanın yazışmaların yardımlaşmaların çözüm üretmelerin her ne varsa kendi adıma beni etkiliyorsa hayatında da etkilenilecek bi kadın olduğunu gösteriyorsun. Ama senin kocan koca bi istisna. Herkesin isteyipte elde edemediği bi cevheri kullanmak yerine onu hapsetmiş saklıyor.
Kizlar deneme yaptik. Sprey ya da egzersiz yapmadan basladim direk bugun. Sadece bebe yagi. Ilk bes cm icerde. Biyer var ya dayaniyo orayi gecemiyoruz suan. Spreyi birakmak istiyorum artik.
geçemiyoruz dediğin o yerde eşin beklesin, çıkmasın. sen kuvvetlice ıkın orası açılacak, yavaşca devam etsin o zaman. Ama kuvvetli ıkınacaksın. Hadi bir daha deneyin.Kizlar deneme yaptik. Sprey ya da egzersiz yapmadan basladim direk bugun. Sadece bebe yagi. Ilk bes cm icerde. Biyer var ya dayaniyo orayi gecemiyoruz suan. Spreyi birakmak istiyorum artik.
Perine masajı yapmanı tavsiye ediyorum. İlk girişteki zorlanmaya iyi gelecek. Vajina ile anüs arasındaki bölgeye perine deniyor. Gergin, hassas bir bölgedir. Penis girdiğinde esneme yapamadığı için zorlanma yapıyor. Ama masajla bu bölgenin elastikiyeti artıyor. İki parmağını doğal bir yağla yağla, ve tabi vajina girişinide. Sonra parmağınla perine tarafına u yapar gibi nazikce masaj yap. Parmağın içindeyken kegel yapıp sık bırak. Sonra perinenin dış kısmınada buğday yağı vs. Sürüp hafifce masaj yap. Gün geçtikce masajın baskısını arttır. Perine bölgen elastikiyet kazanacak. İlişkide rahat olacaksın.Bende çok zorlandım ilk bir hafta sürekli denedik. Eşim çok anlayışlı davrandı.
Adım adım yaptık önce sadece ucu girdi ve sürekli girip çıktı bir sonraki denememizde iğne batar gibi bir acı ve yanma olmasına rağmen ben derin nefes alıp verirken o girdi ve başardık. Hala ilk girişte zorlanıyoruz ama sonrası çok güzel. Kremlerle yabancı maddelerle hiç vajina florasını bozmaya gerek yok
Yaptikk:) tamam cok rahat olmadi hala kasiyorum muhtemelen kendimi ama spreyle yaptigimiz gibi gir cik gir cik yaptik yavas yavas ilerledik cok yorulduk ikimizde ama oldu. Zamanla bu da duzelir insallah diyorum. Iki ayda bu noktaya geldim ya nasil mutluyum. Cok sagolun kizlar. Bakalim insallah iyice duzelcek o noktayi guzelce astim mi artik normal iliskiye dogru ilerleyebilicez insallah.O dayandığı noktaya geldiğinde sen mudahale et ve elinle gideceği yönü bul çünkü orası senin beynindeki duvar sen yön verirsen açılır canım. Hatta bekleye bekleye yön ver olmadı biraz geri çek biraz ileri it kendin yönet yani. Tam o noktada rahatla kaslarını sık bırak ıkın bunları yaparsan aşarsın o duvarı.
geçemiyoruz dediğin o yerde eşin beklesin, çıkmasın. sen kuvvetlice ıkın orası açılacak, yavaşca devam etsin o zaman. Ama kuvvetli ıkınacaksın. Hadi bir daha deneyin.
Emla ile ilişkiye giriyorum, emla sürmeden giremiyorum( Bu ne kadar böyle sürecek? Emla sürmeyince neden yapamıyorum? Lütfen yardım edin
sorunun çözülmüş değil. Hissetmediğin için yapabiliyorsun. Egzersiz yapmaya başla. Emlayla daha fazla oyalanma. Aparatlarla küçükten başlayıp egzersiz denemeleri yap. Çabucak sonuç alır, normale dönersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?