• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Hayırlı akşamlar kızlar.uzun zamandan beti okuyorum burayı. Bi türlü kayıt olamadım.nasip bugün mus. Ben 3 seneye yaklaştım vajinismus um.kendime hergün zehir ediyorum psikolojim çok bozuk.kimseye derdimi anlatamıyorum.esim çok anlayışlı sağolsun ama nereye kadar.bana yaptığı şeyler altında eziliyorum.yenen arkadaşlardan yardım istiyorum.doktora gittim psikolojik dedi.vagi norm diye bi jel verdi.kullanmadim hiç.
Hoşgeldin. Hiç egzersiz yapıyormusun. Birde doktorun verdiği kayganlaştırıcı gibi bir şey mi?

Hosbulduk canım. Evet kayganlastirici sanırım. Yok hiç yapmadım yapamıyorum cesaret edemiyorum.

Merhaba spreyı esımede surmem gerekıyor mu acaba
Hayir esine surmee sakınn..spreyin çubuğu var vajinani ac cubugu sıkabildigin kadar içe doğru sık(4-5 fıs).yanicak korkma gecer.yanma gecince tekrar dort beş fıs sık beş dakikaya uyuşur.eşin kayganlastirici sursun zeytinyag vazelin olabilir.penisi sen kendin icine yerlestir girişe... daha sonra eşin yavaş yavaş ilerletsin.acı yokk sadece baskı var doluluk hissi olucak olmazsa biraz daha sprey sıkın.tek ihtiyacin olan cesaret..yatagin ucuna yat ve belinin altina yastik koy..eşini itme kasma kendini rahat birak hissetmiceksin zaten.Ben ilkini bu şekil yaptim ikincidede sprey kullandim ondan sonra hicbise kullanmadim zevk almak en onemlisi o anda eşine odaklan bunu bir gorev gibi gorme

Son düzenleme:
Hosbulduk canım. Evet kayganlastirici sanırım. Yok hiç yapmadım yapamıyorum cesaret edemiyorum.
Hiç bir şey yapmadan nasıl yenmeyi düşünüyorsun?. O kadar okumuşsun ama ödev yapmamışsın. Doktorun verdiği kayganlaştırıcının son kullanma tarihi geçmeden bence başla egzersize...:cool:

Hayir esine surmee sakınn..spreyin çubuğu var vajinani ac cubugu sıkabildigin kadar içe doğru sık(4-5 fıs).yanicak korkma gecer.yanma gecince tekrar dort beş fıs sık beş dakikaya uyuşur.eşin kayganlastirici sursun zeytinyag vazelin olabilir.penisi sen kendin icine yerlestir girişe... daha sonra eşin yavaş yavaş ilerletsin.acı yokk sadece baskı var doluluk hissi olucak olmazsa biraz daha sprey sıkın.tek ihtiyacin olan cesaret..yatagin ucuna yat ve belinin altina yastik koy..eşini itme kasma kendini rahat birak hissetmiceksin zaten.Ben ilkini bu şekil yaptim ikincidede sprey kullandim ondan sonra hicbise kullanmadim zevk almak en onemlisi o anda eşine odaklan bunu bir gorev gibi gorme
Tesekkur ederim inşallah sorub yasamayız kasmaktan korkuyorum

Egzersize bir başlarsanız, devamı gelir. Başlayana kadar zordur. Cesaretinizi toplayıp ilk denemeyi, serçe parmağıyla yapın.

Tesekkur ederim inşallah sorub yasamayız kasmaktan korkuyorum
Kasma rahat ol uyusucak zaten hissetmicem diye düşün..mümkünse bi kac gun eşinle yaklaşma yani ozleyin birbirinizi..spreyden oncede uzun bi sevisme olsun.eger sadece giricek duygusuyla yaparsan kasarsin rahat ol yaparsin insllh sorun olursa yaz

Arkadaşlar, duvar hissediyorum diyorsunuz ya. Orda çok güçlü ıkının. Gerçekten kuvvetli ıkınınca duvar ortadan kalkıyot. Deneyin.

Y
Hiç bir şey yapmadan nasıl yenmeyi düşünüyorsun?. O kadar okumuşsun ama ödev yapmamışsın. Doktorun verdiği kayganlaştırıcının son kullanma tarihi geçmeden bence başla egzersize...:cool:
Cesaret edemiyorum ayna karşısında bi kaç kez denedim elim ayağım titrefi

Direk eşimle yenmek istiyorum.
Bende oyleydim vajime hicbişe sokamadim.. düşüncesi bile beni delirtiyodu korkutuyodu eşimle yaptim.Halada hicbişe sokamam oraya mum aparat vs..ama normal ilişki yaşiyorum..ya cesaret edip azmedip dene egzersizleri ya milyarlar ver doktora git yada krem sprey (15-20 tl) bise al uyuşsun yap baskada cozum yok zaten otur birine karar ver bence erteledikce sorun daha cok buyuyor :) ;)

O kadar para verme durumum yok.cok istiyorlar.anestol aldım bir iki kez kendi başıma sürdüm yaktı sonra uyuştu.evet başlamam lazım.yoksa kafayı yiyecem

Y

Cesaret edemiyorum ayna karşısında bi kaç kez denedim elim ayağım titrefi
Ama zorda gelse başlaman gerekir. Aynanın karşısında ıkındın mı? Ordaki deliği görünce cesaretin gelecek. İstersen kulak çubuğuyla başla. Aslında hiç acımaz. Hadi kollarını sıva.. erteleme, şimdi dene. Sadece minicik bir şey içine alarak iyileşmeye doğru bir adım atmış olarak uyursan, sabah daha umutlu uyanacaksın.

Ama zorda gelse başlaman gerekir. Aynanın karşısında ıkındın mı? Ordaki deliği görünce cesaretin gelecek. İstersen kulak çubuğuyla başla. Aslında hiç acımaz. Hadi kollarını sıva.. erteleme, şimdi dene. Sadece minicik bir şey içine alarak iyileşmeye doğru bir adım atmış olarak uyursan, sabah daha umutlu uyanacaksın.
Evetikindim deliği gördüm açılıyor. Yarın yenmemiz lazım hergün indirip gibi

Direk eşimle yenmek istiyorum.
O zaman uyuşturucu sprey vemcaine ile deneyebilirsin. Olursa olur. Olmazsa egzersize başla. Elbetde herkes eşiyle yenmek isterdi ama olamayınca mecbur egzersiz yaptık. Biraz eşinde aktif olabilmeli senin arzunun yerine gelmesi için. Seni rahatlatabilmeli ve de kararlı olmalı. Ama....ama....öyle olsa olurdu zaten! Onlarda en az bizim kadar tecrübesizler.

Back