• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Başardığına çok sevindim canım. Bir şekilde bu sorunu ciddiye alıp, ya kendi kendine ödevlerin üzerine düşerek, yada imkanı varsa elbet de bir uzman gözetimin de bu sorundan kurtulmamız lazım. Bu her kadının aşabileceği bir sorun. Ama kara kara düşünmek çare değil. Öyle senelerimiz kaybolur gider. Aparatları önceden görmemek mantıklı düşünce. Kendi kendimize egzersiz yaparken de boy boy önümüze dizmeyelim. Hangisini yapacaksak motivasyonumuzu ona göre ayarlamalıyız. Düşün daha egzersizin başlarında minnacık bir şeyi bile almaya zorlanırken, orda bizi bekleyen daha kalını azmimizi kırabilir. Bugün bir şey daha öğrenmiş olduk. Doktorlara teşekkür ediyoruz. Zaten biz de onların ışığında ilerliyoruz. :KK200::KK200::KK200:
kesinlikle... Ayrintili yazmakta ki amacim herkesin evde rahatca yapabilcek olmasiydi. konusmak isteyen daha detayli anlatmami isteyen olirsa mutlaka yazsiin ozelden her zaman destek olurum

BENDE AYNI SORUNLARI YAŞADIM, VE BURADA KİMİN REKLAM YAPIP YAPMADIĞINI ÇOK İYİ KAVRAYABİLİYORUM İLERİKİ DERECEDE OLANLAR TABİKİ YARDIM ALMALI AMA YARDIMA GİTTİKLERİNDE İSMİ GEÇEN DOKTORLARIN BU DURUMU BÜYÜTÜP VAHİM HALE GETİRDİĞİNİ ÇOK PARA ALMAK İÇİN ANCAK BİZİMLE ÇÖZEBİLİRSİN ŞEKLİNDE İFADELERİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM BENİM ARKADAŞLARA TAVSİYEM BURADAKİ ARKDAŞLARIN TAVSİYELERİNE UYARAK EGZERSİZLERE BAŞLAYIN APARATLARLA ÇALIŞIN %100 OLACAK OLMADI MI GİDİN DOKTORA UÇLARDA ÜCRET ALANLARA GİTMEYİN, ZEVK ALMA MESELESİNE GELİNCE O DA PSİKOLOJİK ZAMANLA ÖĞRENİLECEK BİLENLERDE ZEVK ALMIYO MERAK ETME BU ÇİFTİN UYUMUNA BAĞLI BENCE DOKTORLAR ZEVK ALMAYI ÖĞRETMİYO...

'Bilenler de zevk almıyor merak etme'
Bu cümle anlatıyor aslında toplumun genelinin cinselliğe bakışını.
Herkes kendi yaşadığını bilir. Kimin nasıl yendiği öncelikle kendini ilgilendirir. Burada pozitif konuşmalarla birbirimizi motive etmeye çalışırken yenen birine 'sen gidip para verdin bak ben bedavadan hallettim' tavrı hoş değil. Fikrinizi beyan ederken başkalarını sorgulamayın. Nihayetinde konusunda uzman doktora gidiyor. Bu da o kişinin tercihi.

Arkadaslar selam. Oncelikle bunu bilmek gerekirki bu bir saglik sorunu. Ve herkeste ayni duzeyde olmayabilir. Yani bazilarimizin durumu daha ciddi olabiliyor ve bu durumda bu isin uzmani olanlara gitmelerinde her zaman fayda vardir. Elbetteki evde bizim kendimizi taniyip yenmemiz bazi acilardan bize faydali maddi manevi ama bunu yapamayanlarimizda var. Onlarin doktora gitmeleri kotu bisiy degil ve aslnda daha iyi. Cunku erteleyp kacmak yerine bunu basarmaya calismak bi cikis aramak her yolu denemek en guzelidir. Doktora giden arkdslarda ins nornal cinsel hayata kavusup anne olurlar. Smdi onemli olan burda birbirimize yardimci olmak yontemlerimizi paylasmak. Doktora gtmeden yenmeye calisanlara yardim etmek. Doktora gitmeyi dusunenleride doktor tavsiylerinde bulunmak deneyimlerimizi paylasmak. Yadirgayip kotumser yaklasmayalim. Birlik beraberlik icinde topigimizi devam ettirelimm :))

Spreyi kaca aldınız dün akşam az bi denedik eşim parmağını soktu falan Afedersiniz de yine olmadı sonu hüsran dene olmuyor nasıl bir sınav ki 8sene severek evlendikten sonra bunca eziyet eşimin ailesinin anlayış sizliklari o kadar çok şey varki oy oy

Spreyi kaca aldınız dün akşam az bi denedik eşim parmağını soktu falan Afedersiniz de yine olmadı sonu hüsran dene olmuyor nasıl bir sınav ki 8sene severek evlendikten sonra bunca eziyet eşimin ailesinin anlayış sizliklari o kadar çok şey varki oy oy
Adet için satılan tanponlar var ya, yapabiliyorsan bir dene. Onunla yarım saat, bir saat. Gez dolaş evde. Belki hassasiyetini azaltır. Oramıza bir tüy bile değse yoğun bir heyecan yaşıyoruz. Bu yoğun duygudan sebep rahatsız oluyoruz. Biraz o hissi duyarsızlaştırmamız gerekiyor. Bunun anahtarıda oraya daha çok dokunmak ve eşimize de dokundurtmak. Tabi eşinde seni rahatlatabilmeli. Benim kocamın yaptığı gibi davranıyorsa olması imkansız zaten. Benimkisine, haydi bana parmak egzersizi yapacaksın dedim. O hemen işaret parmağını havaya kaldırıp açmamı bekledi. Sanki gözüme sokacakmış gibi geldi bana...öyle olurmu ki?!!!!

'Bilenler de zevk almıyor merak etme'
Bu cümle anlatıyor aslında toplumun genelinin cinselliğe bakışını.
Herkes kendi yaşadığını bilir. Kimin nasıl yendiği öncelikle kendini ilgilendirir. Burada pozitif konuşmalarla birbirimizi motive etmeye çalışırken yenen birine 'sen gidip para verdin bak ben bedavadan hallettim' tavrı hoş değil. Fikrinizi beyan ederken başkalarını sorgulamayın. Nihayetinde konusunda uzman doktora gidiyor. Bu da o kişinin tercihi.

hiç öle bir tavrım yok ben uzun zamandır buradayım reklam kokusunu çok iyi biliyorum orada yapılanları anlatması zaten çoğu kişi anlatmıştı geçmişte bu nedenledir. ben burada o kişiyi hedef almıyorum sadece yenemeyen arkadaşlara önce kendiniz çabalayın bu sadece öneri isteyen dilediğini yapar. Ayrıca hiç burada yazmmış yeni üye olmuş yenmişte onu bildirenler biz geçmişte çok gördük bunu ...

Bana sana soyledikleri fiyatin heme hemen yarisini soylediler sanirim herkese farkli bir ucret veriliyor. Tabi ki evde yapilabilcek bir sey zaten asamalari tek tek anlatma sebebim evse kendi yenmek isteyen arkadaslara destek olmakti. Doktora tedavi olmanin tek avantajli yani bazen insan psikolojik olarak orada bir problem oldugunu dusunebiliyor, bilen biriyle konusunca bu dusuncesi yikiliyor. Verilen ucretler malesef cok yuksek. Yine de onemli olan azim

Kesinlikle haklısın kızgınlığım şu ben de çaresizce gittim ama asla fiyat indirimi yapmadılar ve vajinin ilk aşması dedi buna ragmen vahim bir durum yoktu doktora göre yüksek kenarlı çizilmesi gerek dedi, beni korkuttu. ama kendi kadın doğumcum asla böle bir şeye gerek yok deyince, oraya gidenler başka doktorlara giden arkadaşlar kendi çabasıyla yenen arkadaşlar hepsinin destekleriyle çok şükür birçok kişi yendi burada bu gerçekten erteleme hastalığı benim tavsiyem arkadaşlara biyolojik bir problem var mı muayene olun, sonra vaji ise çok okuyun, araştırın, deneyimli insanlardan yararlanın ama asla kendim yapamıyorum diyorsanız mutlaka uzmana giden ama tabi yüksek fiyatlı bu işi ticarete dökmüş acımasızlara bizi kullananlara değil ....

Çok zor bir süreç bu. Egzersizi sürekli yapmak lazım. Ben de ihmal ediyorum egzersizi ve geriye gidiyor ilerleme.

Evlilik demirden leblebi derler. Yutamazsın, dişlerini kırmadan ağzında tutman lazım. Kadına da erkeğe de idare etmek düşüyor. Edebilen mutlu yaşıyor. İki günlük dünyada neyi paylaşamıyoruz :(

Her insan farklı zorluklar çekiyor illaki evliliğin en cilekes tarafiymis cinsellik cinsellik yoksa sanki hiçbişey yolunda gitmezmis keşke evlenmeden psikiyatri ye gitseydim

Her insan farklı zorluklar çekiyor illaki evliliğin en cilekes tarafiymis cinsellik cinsellik yoksa sanki hiçbişey yolunda gitmezmis keşke evlenmeden psikiyatri ye gitseydim

Neden cilekes olarak bakiyorsunuz? Bence once cinsellige bakis acisinizi degistirmelisiniz. Büyük ihtimalle esinizden Destek goremediniz ne kadarlik evlisiniz? Şöyle soyleyeyim cinsellik icin iki tarafın da özellikle kadinin istemesi cok muhim. Öncelikle sevisin olmuyorsa zorlamayin sadece alismaya calisin esinize.
Biz ilk birkac denemede baktik ben cok kasiyorum ve titriyorum birakmistik. Sevismeye odaklandik nelerden zevk aldigimizi ogrendik birbirimizi kesfettik. Bir sure boyle gitti. Sonra aparatlari almaya karar verdik çünkü baktim gercek bir on sevisme yaşadığımızda icime girmesini istiyorum. Acik yaziyorum kusura bakmayin.
Aparatlari alin ve lütfen ara vermeden calisin inanin bana bir haftada bile halledersiniz. Nefes egzersiizni kegel i yapin sadece ve bakin nasil alabiliyorsunuz o kocaman gelen aparatlari. Esinizle konusn, neler yapmasi nasil davranmasi gerektigini bilsin size. Mesela cok yavas olmalı. Sizi gevsetmeli. Git gel yaparak zevk almanizi saglayarak ilerlemeye calisacak. Siz korktugunuz an geri cikmayacak sizi sakinlestirecek. Cinsellik karsilikli paylasimla geliyor duygusal ve tensel bir ihtiyaç. Bunlara riayet etmeye calistiginizda gerisinin geldigini goreceksiniz zaten. Sadece lutfen siz uzerinize duseni yapin ve esinizle konusun sonrasinda. Korkacak hicbir sey yok bunu 1 yil yaşadım ve her sey bakis acimi değiştirip kendime guvenmemle son buldu. Biz kadiniz ve elimizde aslinda nasil bir güç tutuyoruz bunun farkinda degiliz. Yenebilirsiniz buna inanin sonuna kadar. Her zaman mesaj atabilirsiniz yardimci olurum

Evlilikle ilgili böyle bir algı var maalesef. Cinsellik pardon ama gir çıktan ibaret görülüyor. Zaten böyle aceleci davranıldığı için kadınlar bu sıkıntıları çekiyor. Biz bilmiyoruz ki vücudumuzda nerelere dokunulursa hoşlanırız, nasıl öpüşmek hoşumuza gider vs. Herşey sonuç odaklı. Ben düşünmedim mi tam olarak yaşayamıyoruz eşim başka arayışa girer mi diye. Bunun tamla yarımla ilgisi yok aslında. İçinde olan herşeye sahipken de aynı davranışı gösterebilir. Ama çok büyük güven eksikliği yaşatıyor bu sorun insana.

@belovedone çok doğru söylüyor. Eşlerin birbirini tanıyabilmesi için birbirlerine bu anlamda zaman ayırması lazım. Daha çok temas daha çok yakınlık. Bir bakmışsınız devamı gelivermiş.

Spreyle yendim ilk.İkincide de iki üç fıs sıktım..ondan sonrakilerde hicbise kullaanmadik eşim sen uyuşuyosun hissetmiyosun dedi sıktırmadı.bi cesaret eşimi arzulama, uzun sevişmeler derken cok afedersiniz ben zorluyorum içime hemen girsin diye :) yedi ayim boşa gitti ona yaniyorum...bir iki kullandiysaniz birakin spreyi biraz girince geriside gidiyo zaten serbest birakin ve istekli olun..o anın tadını çikarmaya odaklanin başka bişe akliniza gelmesin
Merhaba spreyı esımede surmem gerekıyor mu acaba

Sprey kullanmadım ben ama kullananlardan duyduğum kadarıyla çubuğuyla vajinanın içine sıkıyorsunuz. Eşinizin prezervatif kullanması gerekiyor spreyden etkilenmemesi için. Yanlışım varsa düzeltin.

Spreyı sıktıktan snra beklemem gerekıyomu hemen deneyelım mi

Hayırlı akşamlar kızlar.uzun zamandan beti okuyorum burayı. Bi türlü kayıt olamadım.nasip bugün mus. Ben 3 seneye yaklaştım vajinismus um.kendime hergün zehir ediyorum psikolojim çok bozuk.kimseye derdimi anlatamıyorum.esim çok anlayışlı sağolsun ama nereye kadar.bana yaptığı şeyler altında eziliyorum.yenen arkadaşlardan yardım istiyorum.doktora gittim psikolojik dedi.vagi norm diye bi jel verdi.kullanmadim hiç.

Back