Hoşgeldin. Hiç egzersiz yapıyormusun. Birde doktorun verdiği kayganlaştırıcı gibi bir şey mi?Hayırlı akşamlar kızlar.uzun zamandan beti okuyorum burayı. Bi türlü kayıt olamadım.nasip bugün mus. Ben 3 seneye yaklaştım vajinismus um.kendime hergün zehir ediyorum psikolojim çok bozuk.kimseye derdimi anlatamıyorum.esim çok anlayışlı sağolsun ama nereye kadar.bana yaptığı şeyler altında eziliyorum.yenen arkadaşlardan yardım istiyorum.doktora gittim psikolojik dedi.vagi norm diye bi jel verdi.kullanmadim hiç.
Hayir esine surmee sakınn..spreyin çubuğu var vajinani ac cubugu sıkabildigin kadar içe doğru sık(4-5 fıs).yanicak korkma gecer.yanma gecince tekrar dort beş fıs sık beş dakikaya uyuşur.eşin kayganlastirici sursun zeytinyag vazelin olabilir.penisi sen kendin icine yerlestir girişe... daha sonra eşin yavaş yavaş ilerletsin.acı yokk sadece baskı var doluluk hissi olucak olmazsa biraz daha sprey sıkın.tek ihtiyacin olan cesaret..yatagin ucuna yat ve belinin altina yastik koy..eşini itme kasma kendini rahat birak hissetmiceksin zaten.Ben ilkini bu şekil yaptim ikincidede sprey kullandim ondan sonra hicbise kullanmadim zevk almak en onemlisi o anda eşine odaklan bunu bir gorev gibi gormeMerhaba spreyı esımede surmem gerekıyor mu acaba
Hiç bir şey yapmadan nasıl yenmeyi düşünüyorsun?. O kadar okumuşsun ama ödev yapmamışsın. Doktorun verdiği kayganlaştırıcının son kullanma tarihi geçmeden bence başla egzersize...Hosbulduk canım. Evet kayganlastirici sanırım. Yok hiç yapmadım yapamıyorum cesaret edemiyorum.
Tesekkur ederim inşallah sorub yasamayız kasmaktan korkuyorumHayir esine surmee sakınn..spreyin çubuğu var vajinani ac cubugu sıkabildigin kadar içe doğru sık(4-5 fıs).yanicak korkma gecer.yanma gecince tekrar dort beş fıs sık beş dakikaya uyuşur.eşin kayganlastirici sursun zeytinyag vazelin olabilir.penisi sen kendin icine yerlestir girişe... daha sonra eşin yavaş yavaş ilerletsin.acı yokk sadece baskı var doluluk hissi olucak olmazsa biraz daha sprey sıkın.tek ihtiyacin olan cesaret..yatagin ucuna yat ve belinin altina yastik koy..eşini itme kasma kendini rahat birak hissetmiceksin zaten.Ben ilkini bu şekil yaptim ikincidede sprey kullandim ondan sonra hicbise kullanmadim zevk almak en onemlisi o anda eşine odaklan bunu bir gorev gibi gorme
Kasma rahat ol uyusucak zaten hissetmicem diye düşün..mümkünse bi kac gun eşinle yaklaşma yani ozleyin birbirinizi..spreyden oncede uzun bi sevisme olsun.eger sadece giricek duygusuyla yaparsan kasarsin rahat ol yaparsin insllh sorun olursa yazTesekkur ederim inşallah sorub yasamayız kasmaktan korkuyorum
Cesaret edemiyorum ayna karşısında bi kaç kez denedim elim ayağım titrefiHiç bir şey yapmadan nasıl yenmeyi düşünüyorsun?. O kadar okumuşsun ama ödev yapmamışsın. Doktorun verdiği kayganlaştırıcının son kullanma tarihi geçmeden bence başla egzersize...
Bende oyleydim vajime hicbişe sokamadim.. düşüncesi bile beni delirtiyodu korkutuyodu eşimle yaptim.Halada hicbişe sokamam oraya mum aparat vs..ama normal ilişki yaşiyorum..ya cesaret edip azmedip dene egzersizleri ya milyarlar ver doktora git yada krem sprey (15-20 tl) bise al uyuşsun yap baskada cozum yok zaten otur birine karar ver bence erteledikce sorun daha cok buyuyor :)Direk eşimle yenmek istiyorum.
Ama zorda gelse başlaman gerekir. Aynanın karşısında ıkındın mı? Ordaki deliği görünce cesaretin gelecek. İstersen kulak çubuğuyla başla. Aslında hiç acımaz. Hadi kollarını sıva.. erteleme, şimdi dene. Sadece minicik bir şey içine alarak iyileşmeye doğru bir adım atmış olarak uyursan, sabah daha umutlu uyanacaksın.Y
Cesaret edemiyorum ayna karşısında bi kaç kez denedim elim ayağım titrefi
Anestol uyusukluk yapmaz emla ve spreyin yaninda hicbise oO kadar para verme durumum yok.cok istiyorlar.anestol aldım bir iki kez kendi başıma sürdüm yaktı sonra uyuştu.evet başlamam lazım.yoksa kafayı yiyecem
Evetikindim deliği gördüm açılıyor. Yarın yenmemiz lazım hergün indirip gibiAma zorda gelse başlaman gerekir. Aynanın karşısında ıkındın mı? Ordaki deliği görünce cesaretin gelecek. İstersen kulak çubuğuyla başla. Aslında hiç acımaz. Hadi kollarını sıva.. erteleme, şimdi dene. Sadece minicik bir şey içine alarak iyileşmeye doğru bir adım atmış olarak uyursan, sabah daha umutlu uyanacaksın.
Ben o spreyi doktora sordum.yan etki yapar dedi yoksa alacaktimAnestol uyusukluk yapmaz emla ve spreyin yaninda hicbise o
O zaman uyuşturucu sprey vemcaine ile deneyebilirsin. Olursa olur. Olmazsa egzersize başla. Elbetde herkes eşiyle yenmek isterdi ama olamayınca mecbur egzersiz yaptık. Biraz eşinde aktif olabilmeli senin arzunun yerine gelmesi için. Seni rahatlatabilmeli ve de kararlı olmalı. Ama....ama....öyle olsa olurdu zaten! Onlarda en az bizim kadar tecrübesizler.Direk eşimle yenmek istiyorum.
Birazcık yanma yapıp geçiyor. Yan etkide enderdir herhalde. Hem yan etkisi olsa ne olurki. yeterki sen başar. Yan etkisi de geçer nasıl olsa.Ben o spreyi doktora sordum.yan etki yapar dedi yoksa alacaktim
Ben yan etki yaşamadim kaç kişi yapti bi sorun olmadi..evet yakiyo ama onada katlan..tabi dikkatli olmak lazim yinedeBen o spreyi doktora sordum.yan etki yapar dedi yoksa alacaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?