KIZLAR BENDE BAŞARDIM...
Buraya başarı öykümü yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Bana her zaman soru sorabilirsiniz, gerçekten çok ileri derece vajinismustum. Öncelikle en baştan başlıyım. Eşimle ilk başlarda bir kaç kez denemiştik ancak bacaklarım titrediği, eşimi ittiğim ve giriş hiç bir şekilde sağlanamadığı için bırakmıştık. Ardından aradan biraz zaman geçtikten sonra tabi ben burda okuyorum yazılanları hep parmak egzersizlerini okudum, kendim yapmayı denedim ama başaramadım. Eşim denedi sadece serçe parmağının ucunu sokabiliyor ardından inanılmaz bir acı hissediyorum ve parmağı ilerleyemiyordu. En son bu denemeden sonra karar verdim doktora gitmeye ve Dr Süleyman Eserdağa gittim. Gerçekten çok içten ve samimiler, orada yalnız olmadığımı anladım. İlk önce beni dinledi ve bana vajinanın yapısından bahsetti ardından beni muane etti, tabi hayatımda ilk kez vajinal muane olmak çok hoş degildi ama kesinlikle bir acı yok. Muane esnasında bile sizi sakinleştirmeye, rahatlatmaya çalışıyorlar. Ardından Süleyman Bey kızlık zarımın kalın ve etli olduğunu, kızlık zarını cerrahi bir operasyonla almazsak ilişkiye girmemin çok zor olduğunu söyledi. Bu arada şu an çalışmadığım için ekonomik anlamda çok destek oldu Süleyman Bey, eğer ekonomik anlamda bir teredütünüz varsa mutlaka onunla bunu konuşun, size yardımcı olacaktır. 1 hafta sonrasına randevu aldım ve ameliyatı oldum. Yarı uyutarak yapıldı ameliyat 15 dk surdu 20 dk da ayılmam, ardından sadece 3 gün hafif bir batma ve sızıntı şeklinde kanamam oldu. 1 hafta sonrada dikişler düştü zaten hiç acı olmadan. Tabi 1 ay ilişki yasağı vardı, 1 ay sonunda vajinismus tedavisine başladık. BU KISIM OLDUKÇA ÖNEMLİ. Ben doktorun tedavi aşamalarını buraya tek tek yazıcam. Durumu olmayan, yok ben kendim yenerim diyenler mutlaka denesin yaptıkları bir mucize değil. 1 ay sonra gittiğimde Esra Hanım karşıladı beni kendisi cinsel terapist bana apartlarla çalışma yapacagımızı ve bana ev ödevleri vereceğini söyledi. Sadece 1. boy aparatı gösterdi. ( bu nokta aslında çok önemli aparatları vajinaya sokmadan grmek psikolojik bir ön yargı oluşturuyor, belki de tedavinin en temel noktası bu) Önce bepanthol ve biolin kremi vajinama surup masaj yapmamı istedi ardından 1. boy aparata bepanthol tüm gövdeye ve biolin sadece ucuna sürdürdü ve vajinama sokmamı istedi, bu esanda burundan nefes alıp verirken sokuyoruz. (Ayrıca bir pozisyon var sol bacak kırık duvara değicek sag bacak düz duruyor.) Ve 1. aparatı almıştım, her hangi bir acı agrı yoktu. bu esnada 4 hareket var. 1. aparatı ileri geri yapma 2. aparatı iyice sokup kegel yapma 3. 1cm geriye çekip O işareti çizme ve son olarak takıp çıkarma. Bunu 15 dk yapıyorsunuz. Ondan sonra Esra Hanım şimdi ben deniyorum diyip çaktırmadan 2. boy aparatı sokuyor tabi siz anlamıyrusnuz bunu soktuktan sonra soyluyor. sırada aynı şeyleri 2. aparat için yapmak var.. (Bu arada biolin kremi sadece 1. aparatın ucuna süreceksiniz, bir daha tekrarlamayın.) 1. gün böyle bitti akşam aynı hareketleri tekrar yapıyorsunuz 40 dk eşli ve yalnız olarak. 2. gün gittiğimde ilk gün yaptıklarımı yapmamı istedi esra hanım 1. aparatı yapmama ragmen 2. aparatı yapamadım, kendi gelip denediğinde batma ve acı hissetim bunun üzerine DR DİDEM KURBAN ile görüştürdüler beni hemen (Süleyman bey şehir dışındaydı) Didem hanım gerçekten çok çok yardımcı oldu beni rahatlattı, muane ettiğinde kendimi çok kastığımı bu acının sadece kaslarımdan kaynaklandığını, ameliyat yerimin çok temiz gözuktüğünü söyledi. Bunun üzerine oraya 3 kez sürmem için FİTO KREM diye bir krem verdi. 3. gün gittiğimde çok rahat 1. 2. aparatı yaptım ve Esra hanım yine çaktırmadan 3. aparata geçti. 3. aparatta sadece git gel tak çıkar yapıyoruz. 3. gün aynı zamanda hareketlere geçtik. 3 temel haraekt var. 1. klasık pozisyon başta anlattığım, 2. pozisyon ayakalrı gögse çekerek, 3. pozisyon ise dizlerin üstünde. Bu 3 pozisyonda 3. aparatı gel git tak çıkar. Tabi bepathol ve biolin yardımı ile. Akşam bu yapılanların tekrarı. Ve geldik SON GÜNE, 2. ve 3. aparatla yarım saat bu 3 hareketi yapmamı istedi esra hanım ardından yine çaktırmadan 4. aparatı soktu. 4. aparat gerçekten buyuk ve kalın, bu ilk girdiğinde hafif bir baskı hissetim. Bu aparatın yarısını sokuyoruz amaç vajinaya bu buyuklukte bir şeyinde girebileceğini görmek. bu aparatta git gel yok sadece 10 dk bacaklar kapalı bekliyoruz içimizdeken. VE BİTİİİİ. Ardındna bana ilk ilişkiyi nasıl yapmam gerektiğiyle ilgili bir kağıt ve bir kaç destek verici ilaç verdiler. İlk denememizde olduuu. BİR ACI AĞRI HİSSETMEDİM, tabii bir zevkde almadım ilk sefer diye sanırım. Egzersizlere hala devam ediyorum. onlar bana çok yardımcı oluyor. Burdan tüm hera klinik çalışanlarına esra ablaya ve kurtuluş ablaya sevgi ve minnetlerimi yolluyorum. Didem hoca ve süleyman hocayada teşekkürlerimi. Allah onlardan bin kere razı olsun. Eğer evde yenerim diyorsanız işlemler bunlar ama dediğim gibi aparatları sizin görmemeniz aslında oldukça önemli bir nokta ben 2. aparatı ilk gördüğümde bunu nasıl aldım demiştim. 4 den habersiz
Aklınızda hera klinikle ilgili hiç bir soru kalmasın hiç düşünmeden gidin. Bana sormak istediğinizz bir şey varsa her zaman yardımcı olurum. Kendinize güvenin kızlar.