Hoşgeldin canım. Fazla zaman kaybetmeden burayı bulman iyi olmuş.. Yapman gereken ilk şey aynayla cinsel organını incelemek. Aynayı bir yere sabitle önce. sonra rahatca yarım uzanır halde otur. Bir yere yaslanırsan rahat edersin. Dış bölgemi araştır. Sonra vajina girişini görecek şekilde ayarla kendini. Ikın birazcık. Ordaki deliğin içinde perfe gibi nir şey var. Kızlık zarı, onunda ortasında delik var adet kanı ordan çıkıyor. Kıxlık zarı tamamen kapalı olmaz. Ikınınca o delik biraz açılıyor. Aslında vajinan bayağı açılıyor, ama kızlık zarı perde gibi kapattığı için göremiyorsun. Bu şekilde seninde diğer kadınlar gibi bir deliğin varmış gözlerinle görüyorsun. Bunu biraz yap. Yanında biraz doğal zeytinyağı yada herhangi bir kayganlaştırıcı olsun. o bölgeni ve serçe parmağını yağlayıp tekrar ıkınıp bak. Yağladoğın parmağınla girişin çeperlerine dairesel masaj yap. karnın ve göğsünü şişirecek şekilde nefes al (çok şiddetli olmasına gerek yok, normal bir solunum, ama diyaframdan) ve muma üfler gibi üflerken parmağını o delikden içeri bir boğum ittir. Çıkar , aynen tekrar uygula. Hiç korkacak bir şey yok! Önce bir boğum. Sonra iki boğum sonra da tüm serçe parmağını içine al. Bunu rahatca yapana kadar devam et. Sonra daha kalın olan işaret parmağına geç. Şimdilik bu senin ödevin. Başar, diğer aşamaya geçelim.Merhaba bn evleneli iki ay oldu hala birlikte olamadik telefondan dolayida diger yorumlari okuyamiyorum bana yardimci olurmusuniz lutfenn
Tamam birazdan uygulayacagim tesekkurler yapinca haber veririmHoşgeldin canım. Fazla zaman kaybetmeden burayı bulman iyi olmuş.. Yapman gereken ilk şey aynayla cinsel organını incelemek. Aynayı bir yere sabitle önce. sonra rahatca yarım uzanır halde otur. Bir yere yaslanırsan rahat edersin. Dış bölgemi araştır. Sonra vajina girişini görecek şekilde ayarla kendini. Ikın birazcık. Ordaki deliğin içinde perfe gibi nir şey var. Kızlık zarı, onunda ortasında delik var adet kanı ordan çıkıyor. Kıxlık zarı tamamen kapalı olmaz. Ikınınca o delik biraz açılıyor. Aslında vajinan bayağı açılıyor, ama kızlık zarı perde gibi kapattığı için göremiyorsun. Bu şekilde seninde diğer kadınlar gibi bir deliğin varmış gözlerinle görüyorsun. Bunu biraz yap. Yanında biraz doğal zeytinyağı yada herhangi bir kayganlaştırıcı olsun. o bölgeni ve serçe parmağını yağlayıp tekrar ıkınıp bak. Yağladoğın parmağınla girişin çeperlerine dairesel masaj yap. karnın ve göğsünü şişirecek şekilde nefes al (çok şiddetli olmasına gerek yok, normal bir solunum, ama diyaframdan) ve muma üfler gibi üflerken parmağını o delikden içeri bir boğum ittir. Çıkar , aynen tekrar uygula. Hiç korkacak bir şey yok! Önce bir boğum. Sonra iki boğum sonra da tüm serçe parmağını içine al. Bunu rahatca yapana kadar devam et. Sonra daha kalın olan işaret parmağına geç. Şimdilik bu senin ödevin. Başar, diğer aşamaya geçelim.
Eşine söyle alsın. Valla bende utanırım. Aslında utanacak ne var ama...işte. zaten bulunmuyor baksanıza, demek yok satıyor.Ben eczaneye gidipte isteyemedim spreyi utanıyoru
Bence paşarmış olsanız da arada egzersiz yapın. Ve perine masajını da ekleyin yaptığınız egzersize.Ben de inanmak istiyorum ama biraz da temkinli gitme sebebim tekrar başa dönmemek. İlki olduktan sonra insan diyor tamam artık normale döndüm, ama aceleci olmamak yavaş yavaş ilerlemek lazım ki hayal kırıklığı yaşanmasın. Umarım o günler gelir hepimize :)
Egzersiz yaparken hafifce perine masajı da yap. Vajina ve makat arasında ki bölgeyi yumuşatırsan, esnekliği artacak. Vajinanın alt kısmına parmağınla u yapar gibi masaj yap bir süre ve parmağını kegel yapıp sık bırak. Penis girerken o bölgemiz esneyemediği için canımız yanıyor. Perine bölgesi masajla yumuşayıp, esneyebiliyor. Hem içerden hem de krem vs sürüp dıştan perinene masaj yapmanı öneriyorum. Bu pek çok sorunumuzu ortadan kaldıracak.Kizlar egzersize basladim spreysiz ilerliyorum suan. Bir sey sormak istiyorum siz ikinci ucuncu denemelerde yine spreyle mi gittiniz? Yani normal iliskiye baslayip hic biseye ihtiyac duymadan birlesme oluyor mu günün birinde? Orasi acilip genisliyor mu esniyor mu yani merak ediyorum
Arkadaslar son sorulara toplu bi cevap veriyorum..banada ilk basta jelsiz ve uyusturucusuz yapmak imkansiz geliyodu...ben once aparat calistim snra emla(uyusturucu) krem ile yendim.emlayi sadece 3 iliskide kullandim snra bitti zaten yenisini almadim...alsaydim kullanirdim birakmak icin almadim..emlayi biraktiktan snra bi sure kayganlastiricili prezervatifle yaptik..bir hafta kadar..snra birakmak zorunda kaldim cunku esim asla jel surmem diyodu bnde o zaman prez. Taktiriyodum ama bebek de dusundugum icin birakmak zorunda kaldm..burda is sizde bitiyo kendinizi birakma mecburiyetinde gorun...cnku subazli bile olsa jellet hamile kalmayi zorlastiriyo...ese de is dusuyo sizi rahatlarmasi lazim yani islakliginizin olusmasi lazim...ama bnde ilk yendigim zaman siz gibiydim hatta eski mesajlarimi falan okursaniz asla kremsiz yapamam gbi geliyodu...ama suan hicbisey kullanmiyorum...elimle ben yonlendirme falan da yapmiyorum tamamen normal oluyo yani
Tamam ben bu masaji denicem ilk firsatta cok sagolEgzersiz yaparken hafifce perine masajı da yap. Vajina ve makat arasında ki bölgeyi yumuşatırsan, esnekliği artacak. Vajinanın alt kısmına parmağınla u yapar gibi masaj yap bir süre ve parmağını kegel yapıp sık bırak. Penis girerken o bölgemiz esneyemediği için canımız yanıyor. Perine bölgesi masajla yumuşayıp, esneyebiliyor. Hem içerden hem de krem vs sürüp dıştan perinene masaj yapmanı öneriyorum. Bu pek çok sorunumuzu ortadan kaldıracak.
Cnm daha iki uc iliski yasamissin bunlar cok normal hic moralini bozma banada hic normal yapamam gbi geliyodu..ilk etap icin kendine bacaklarini kasmayacagin bi pozisyon bul...mesela ben ilk bacaklarim tamamen acik yatak ucundayken yendim...ama daha snra bu pozisyonda canimin acidigini ve kastigimi farkettim...jeli biraktigimda normal dumduz yatiyodum esim de uzerime yatiyodu birazcik girdikten snra ancak bacaklarimi beline koyabiliyodum hala da oyleyim..sen suan icin normal durumdasin ben temmuzda yendim ama tatilleri falan cikarsak cok fazla yapamadik...su siralar bebek ustedigmiz icin gun asiri oluyo..en cok boyle alistim..Merhaba. Mesajinizi okudum da bi sey danismak istiyorum. Ben vajinismusu yeni yendim iki hafta oldu. Aparatla calistim en son penis denemesinde spreyden yardim aldim ve oldu. Dun de ikinci kez iliski yasadik yine aparatla basladik ama penis girisinde uc fis sprey sıktım iceri uc fis da disari oyle yaptik bebe yagi ile tabiki. Simdi az once esimle yakinlastik hadi bi deneyelim dedik. Yalniz dunden dolayi vajinada biraz agri var hassas yani. Esim birazcik degdirdiginde bile kacindim aci hissettim esim de yapmayalim dedi durduk. Panikledim yani birakamadim kendimi. Canim sıkıldı. Hep boyle mi olcak hep sprey kayganlastirici mi? Normal seks hayati yasayamayacak miyiz diye endise ediyorum. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Farzedinki agda yapmak icin aliyosunuz...dis agrisi icin aliyosunuz..cekinmeyin ben emla kremi agdada da aliyodumBen eczaneye gidipte isteyemedim spreyi utanıyoru
Ben ztn aparaylarla egzersizimi tamamlamistim..ilk iliski icin aldim..parmakla veya en kucuk aparatla tupun yarisini icime gonderdim..azcikda vajina giris yerine ilk basta yakiyo..5-10 dakikada iyusuyo..uyusuklugu da cabuk gecmiyo acele etmeyin yaniTek satılıyor yani öylemi? Birde nasıl kullandınız süre zaman ?
Ayrica yenmis olsam bile ilk iliskilerde hep korkuyodum her seferinde yapamicam korkusu oluyodu..zamanla gececek emin ol...ben burda yuz kere sordum biz normal bi iliski yadayamicakmiyoz diye mesajlarima baksanaCnm daha iki uc iliski yasamissin bunlar cok normal hic moralini bozma banada hic normal yapamam gbi geliyodu..ilk etap icin kendine bacaklarini kasmayacagin bi pozisyon bul...mesela ben ilk bacaklarim tamamen acik yatak ucundayken yendim...ama daha snra bu pozisyonda canimin acidigini ve kastigimi farkettim...jeli biraktigimda normal dumduz yatiyodum esim de uzerime yatiyodu birazcik girdikten snra ancak bacaklarimi beline koyabiliyodum hala da oyleyim..sen suan icin normal durumdasin ben temmuzda yendim ama tatilleri falan cikarsak cok fazla yapamadik...su siralar bebek ustedigmiz icin gun asiri oluyo..en cok boyle alistim..
Bence paşarmış olsanız da arada egzersiz yapın. Ve perine masajını da ekleyin yaptığınız egzersize.
Biliyormusun altda olsan daha az kasarsın. Üstde bacaklarında doğruluyorsun. Bir kuvvet harcamış oluyorsun, altda kendini daha serbest bırakabilirsin. Birde vacaklarını açıp ayakların tabanını yatağa koyman girişi açıyormuş. Başka bir forumda erkek bir üye tecrübeleri doğrultusunda önermiştiOf kızlar yaa 12cm aparat aliyorum icime cok da zorlaniyorum ama icimde yarim saat beklettim mesela dün ama eşimle denemedim çünkü yine olmaz garantiye aliym de aparati daha da mi kalinlastirip denesek acaba yaa cünkü bugüne kadar aparatlarin hicbirinden sonraki denemelerde basarili olamadik hep hüsran... Artik napsam bilmiyorum sprey aklimizda ama aparat alabiliyoken neden yapamiyoruz anlayamiyorum yaa zaten alttayken asla deneyemiyorum ben bazi mesajlarda yaziyo elinle yerlestir yatak ucunda yap diye ama baba korku geliyo mutlaka üstte olmam lazim ama o sekilde de naparsam yapiym olmuyo yanlisi nerde yapiyorum acaba nefes ikinma hepsi tamam hatta nefesim tükeniyo artik ikinmaktan ter döküyorum resmen ya
Son yazdıklarından yanlışın nerde olduğu belli oluyor. Galiba eşin bütün kontrolu sana bırakmış. Bence artık devreye girmeli, aktif olmalı. Rahatlatmalı seni. Kendi kendine bocalıyorsun. Yanlış yapıyorsun. Gevşeyemiyorsun. Kendi başına da nasıl gevşeteceksin ki. Erkekler durmasalar konu mankeni gibi olacak.Of kızlar yaa 12cm aparat aliyorum icime cok da zorlaniyorum ama icimde yarim saat beklettim mesela dün ama eşimle denemedim çünkü yine olmaz garantiye aliym de aparati daha da mi kalinlastirip denesek acaba yaa cünkü bugüne kadar aparatlarin hicbirinden sonraki denemelerde basarili olamadik hep hüsran... Artik napsam bilmiyorum sprey aklimizda ama aparat alabiliyoken neden yapamiyoruz anlayamiyorum yaa zaten alttayken asla deneyemiyorum ben bazi mesajlarda yaziyo elinle yerlestir yatak ucunda yap diye ama baba korku geliyo mutlaka üstte olmam lazim ama o sekilde de naparsam yapiym olmuyo yanlisi nerde yapiyorum acaba nefes ikinma hepsi tamam hatta nefesim tükeniyo artik ikinmaktan ter döküyorum resmen ya
HAKLISIN CNM ARKADAŞIM DA ÖYLE SÖYLEDİ AYDA İKİ KEZ OLMUŞ BİRİ TUTMUŞ SABAHA KADAR KALMIŞ, AMA BEN BİRAZ TİTİZİM EN FAZLA 15 DK BEKLİYORUM ALTIMIZA BİRŞEYLER SERİYORUZ BÜYÜSÜ KAÇIYO BELKİ AMA SERMEDEN OLMUYO...Spermlerin disari cikmasina takilma canim cok normal oyle olmasi. Zaten o sivinin hepsi sperm degilmis spermi tasiyan siviymis gidecek olan gidiyor iceri zaten. Yine de bebek dusunuyorsan iliskiden hemen sonra ayaga kalkma 15 20 dk uzan. Tibben kanitlanmis biseyi yok ama eskiler hep oyle der. Ben o ay 2 iliski yasadim ve biri tuttu yatmistim belki ondandir bilmiyorum ama tutacagi varsa ne yaparsan yap tutar. Sen kafani rahat tut
İNŞALLAH CNM TEŞEKKÜR EDERİM....Dene canım. Zararı olmaz faydası olur. Ağrılı ilişki için arajtırma yaparken tesadüfen karşılaştım bu bilgiyle. Perine masajı hiç duymamıştım. Benim o bölgem acıdığı için ilişkiye girememiştim. Ne kadar zorladıtsamda dayanamadım. O zaman bilseydim. Sorunum çözülecekmiş. Spermlerin dışarı akmasına gelince, onları takma canım. Bebek için mikroskobik bir damla yeter zaten. Sperm içine girdiğinde yumurtadan bir sinyal alıyormuş ve deli gibi kamçısını titreterek ölümüne bir yolculuk başlatıyor. Kamçısını titretip de doğru yola girmeyip dışarı akmayı tercih eden spermlerden kendine hayır gelmez. Dölleyecek olan sen sevişip ardından hemen ata binsen dört nala sürsen de döller zaten. Kamçısı var spermin. O tutunup yüzerek bir yolunu bulur. Merak etme inşallah bir gün eşinin spermi ve senin yumurtan denk gelecekler hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?