• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

dün gece ilişkiden önce perine masajı uyguladım. sanki biraz daha rahat oldu gibi. ilk masajımdı gerçi. hemen etki gösterir mi bilemiyorum ama kafamdaki tedirginlik hissini hala atabilmiş değilim maalesef !
Perine bölgesi masajla elastikiyet kazanıyor. Bence çok faydası olacak. Yapmaya devam edin.

Bende sabaha kadar beklemedim canim 30 40 dk bekledim. Birsey sermeden olmuyor tabi kullanmadigim eski bisey serdim sonra cope:) bir de yastik vardi altimda oyle soylemislerdi oyle denedim bende. Doktora sormustum da gulmustu kadin tibbi hic bir dayanagi yok ben bile neler denedim olmadi ummadigim anda oldu demisti. Ama yine de dene tabi bi zarari yok demisti. En onemlisi kafanin rahat olmasi, cok dusunme ovulasyon zamanlarini iyi yakala zaten olacaktir. Bir de doktora gidip degerlerine baktirmani tavsiye ederim bizim onemsemedigimiz bazi seyler bile hamilelige engel oluyor. Biz iyiyiz canim cok sukur yarin cinsiyet icin gidecegim cok heyecanliyim:) Allah bu heyecani,duyguyu isteyen herkese yasatsin cok baska bir duygu gercekten.

Amin cnm, senin adına çok sevindim, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah... ben de her seferinde bez seriyorum beyaz üç tane bez dönüşümlü kullanıyorum, yastık denemedim inşallah denicem, tabi stres çok etkili kafa rahat olmalı ve oluruna bırakılmalı bencede, değerlerime baktırdım çok şükür birşey çıkmadı b12 takviyesi alıyorum eksik değil ama yinede vereyim dedi doktor..

Merhaba süleyman eserdaga giden var mı dün konustum asistanıyla tedavi sürecinde kendisi yer almıyormus ama benm burdan gördügüm herkes süleyman beye tesekkür ediyor bununla ilgili dogruluk payı nedir merak ediyorum acıkcası sesimi duyan fikri olan birileri varsa lütfen bana yardmcı olsun evliliğim kötüye gidiyor gizli gizli aglamalardan güven kaybından ruh gibi dolasmaktan cok yoruldum lütfen ama lütfen bana yardm edin

Merhaba süleyman eserdaga giden var mı dün konustum asistanıyla tedavi sürecinde kendisi yer almıyormus ama benm burdan gördügüm herkes süleyman beye tesekkür ediyor bununla ilgili dogruluk payı nedir merak ediyorum acıkcası sesimi duyan fikri olan birileri varsa lütfen bana yardmcı olsun evliliğim kötüye gidiyor gizli gizli aglamalardan güven kaybından ruh gibi dolasmaktan cok yoruldum lütfen ama lütfen bana yardm edin
Bizi takip etdin mi? Kendin yenmeye çalıştınmı? Sorunuza cevap veremiyeceğim. O doktora gitmedim. Tabi gidipde fayda bulan da vardır. bulamayanda. Düzenli egzersiz yapıp yenmeyi denemediniz mi?

Kızlar lütfen perine masajını ihmal etmeyin. Vajina girişinizle anüs arasındaki bölgeye perine deniyor. Parmak yada aparatla egzersiz yaparken perine bölgenize doğru u şeklinde masaj yapıyorsunuz. Sonra parmak yada aparat içinizdeyken kegel yapıyorsunuz. Yani sıkıp bırakıyorsunuz. Perine derisi üzerine de dışardan buğday yağı vs sürüp masaj yapıp o bölgenizin esneme kabiliyetini artırıyorsunuz. Bu da penisi rahat alabilmek demek. Ender yaşansa da cinsel ilişkide perine yırtığının olmaması demek. İlk girerken acıyor diyenleri de rahatlatacak. Lütfen bu basit ama faydalı masajı yapın. Tek serçe parmağı alabiliyorsanız bile çok hafiften yapmaya başlayın.

Benim sorunum ilerleme oluyr her seferinde illaki farklı yntrmler okuyorum burada deniyorum bnde ama bir turlü agrısız acısız gecmıyor olcem bu stresten sıkıntıdan bacaklarmdaki kasılmalar hc gecmio

Benim sorunum ilerleme oluyr her seferinde illaki farklı yntrmler okuyorum burada deniyorum bnde ama bir turlü agrısız acısız gecmıyor olcem bu stresten sıkıntıdan bacaklarmdaki kasılmalar hc gecmio
Eşin yardımcı olmuyor mu rahatlamana..öyle pasif bekliyor mu

Bir kadının ilişki sırasında kasmaması için, acı ve rahatsızlık duymaması için eminim bir erkeğin yapabileceği bir sürü şey vardır. Rahatlatan güven veren sözler, dokunuşlar. Kadının bedenini okuyabilmeli bir erkek. Neresi kasıldı, hangi davranış eritip bitiriyor, bunları tahlil edebilmeli. Sonuçta tedirgin olunca kasılıyoruz, bu fizikende belli oluyor, kahin olmaya gerek yok. Baktı bacağını kasmış kadın. Orda devreye girip önce o kasımış bacağı gevşetecek, oldurayım. Fişi prize sokayım çabasına girerse olmaz işte. Biraz becerikli olsalar keşke. Erkeklik içine girip git gel yapmak mıdır sadece.

Benim gittiğim bi doktor bacaklarını açarak uyu evde sürekli açabildiğin kadar aç bacak kaslarını çalıştırmış olursun demişti faydasını gördüm denemelerde bacağımı tam açamıyodum kramp gibi bi ağrı oluyodu tavsiye ederim

Benim dediklerim yönünde hareket ediyor onda sıkıntı yok bu acı neden ya ne zman kurtulcz bndan

Kızlar ben yendiğim ilk gün başlamadan önce 3 ayetel kürsi 3 kerede rabbi yessir vela tuassir le başlayan her işte kolaylık dilemek için okunan duayı okumuştum ve olmuştu tabiki iş sizde bitiyor ama duaları nda tılsımına inanırım bi deneyin derim

cnm sakın boşuna gitme, ben gittim sadece muayene oldum maddi açıdan çok geldi bize 5000 istemişti o zaman şimdi 7000 istiyo hiç gerek yok buradaki arkadaşlar ve aparatlar sayesinde egzersizle yendim. İyiki gitmemişim çünkü onlarda bişi yapmıyo sadece aparat egzersiz ve sen yapıyorsun yine, bu nedenle kendin aşabilirsin ben de kendi durumumu çok vahim zannederdim ama öyle değilmiş ben kendi gayretlerimle yendim eşim etkisizdi cnm acıcak diye ilerleyemiyodu, yapamıyordu ben hem eşimi telkin ettim hem de kendimi iyileştirdim hergün yarım saat önce parmak sonra boy boy aparatlarla orayı esnettim çok basitmiş inan gitmediğim için çok mutluyum....

cnm sakın boşuna gitme, ben gittim sadece muayene oldum maddi açıdan çok geldi bize 5000 istemişti o zaman şimdi 7000 istiyo hiç gerek yok buradaki arkadaşlar ve aparatlar sayesinde egzersizle yendim. İyiki gitmemişim çünkü onlarda bişi yapmıyo sadece aparat egzersiz ve sen yapıyorsun yine, bu nedenle kendin aşabilirsin ben de kendi durumumu çok vahim zannederdim ama öyle değilmiş ben kendi gayretlerimle yendim eşim etkisizdi cnm acıcak diye ilerleyemiyodu, yapamıyordu ben hem eşimi telkin ettim hem de kendimi iyileştirdim hergün yarım saat önce parmak sonra boy boy aparatlarla orayı esnettim çok basitmiş inan gitmediğim için çok mutluyum....
Bana özelden mesaj atabilir misiniz size mesaj gönderemiyoeud

Back