evet ablam ağda için almıştı gayet ucuzdu. baktılar ağda için işe yarıyor uçurdular fiyatıCidden mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ablam ağda için almıştı gayet ucuzdu. baktılar ağda için işe yarıyor uçurdular fiyatıCidden mi?
Perine bölgesi masajla elastikiyet kazanıyor. Bence çok faydası olacak. Yapmaya devam edin.dün gece ilişkiden önce perine masajı uyguladım. sanki biraz daha rahat oldu gibi. ilk masajımdı gerçi. hemen etki gösterir mi bilemiyorum ama kafamdaki tedirginlik hissini hala atabilmiş değilim maalesef !
Mesaj atmaya calistim ama ozel mesaj atilmiyor sana...belki ayarlardan falandir bende tam bilmiyorumSize özelden mesaj atmak istiyorum ama aramıyorum Benimle konuşma başlatmanız mümkün mü özelden
Bende sabaha kadar beklemedim canim 30 40 dk bekledim. Birsey sermeden olmuyor tabi kullanmadigim eski bisey serdim sonra cope:) bir de yastik vardi altimda oyle soylemislerdi oyle denedim bende. Doktora sormustum da gulmustu kadin tibbi hic bir dayanagi yok ben bile neler denedim olmadi ummadigim anda oldu demisti. Ama yine de dene tabi bi zarari yok demisti. En onemlisi kafanin rahat olmasi, cok dusunme ovulasyon zamanlarini iyi yakala zaten olacaktir. Bir de doktora gidip degerlerine baktirmani tavsiye ederim bizim onemsemedigimiz bazi seyler bile hamilelige engel oluyor. Biz iyiyiz canim cok sukur yarin cinsiyet icin gidecegim cok heyecanliyim:) Allah bu heyecani,duyguyu isteyen herkese yasatsin cok baska bir duygu gercekten.
Ben de bir tek size yazamıyorumMesaj atmaya calistim ama ozel mesaj atilmiyor sana...belki ayarlardan falandir bende tam bilmiyorum
Bizi takip etdin mi? Kendin yenmeye çalıştınmı? Sorunuza cevap veremiyeceğim. O doktora gitmedim. Tabi gidipde fayda bulan da vardır. bulamayanda. Düzenli egzersiz yapıp yenmeyi denemediniz mi?Merhaba süleyman eserdaga giden var mı dün konustum asistanıyla tedavi sürecinde kendisi yer almıyormus ama benm burdan gördügüm herkes süleyman beye tesekkür ediyor bununla ilgili dogruluk payı nedir merak ediyorum acıkcası sesimi duyan fikri olan birileri varsa lütfen bana yardmcı olsun evliliğim kötüye gidiyor gizli gizli aglamalardan güven kaybından ruh gibi dolasmaktan cok yoruldum lütfen ama lütfen bana yardm edin
Eşin yardımcı olmuyor mu rahatlamana..öyle pasif bekliyor muBenim sorunum ilerleme oluyr her seferinde illaki farklı yntrmler okuyorum burada deniyorum bnde ama bir turlü agrısız acısız gecmıyor olcem bu stresten sıkıntıdan bacaklarmdaki kasılmalar hc gecmio
Benim gittiğim bi doktor bacaklarını açarak uyu evde sürekli açabildiğin kadar aç bacak kaslarını çalıştırmış olursun demişti faydasını gördüm denemelerde bacağımı tam açamıyodum kramp gibi bi ağrı oluyodu tavsiye ederimBenim sorunum ilerleme oluyr her seferinde illaki farklı yntrmler okuyorum burada deniyorum bnde ama bir turlü agrısız acısız gecmıyor olcem bu stresten sıkıntıdan bacaklarmdaki kasılmalar hc gecmio
Enfeksiyon mantar gibi hastalıklarda acıya neden olur geçmeyen bi acı varsa bi doktora görünün belki sebebi enfeksiyondurBenim dediklerim yönünde hareket ediyor onda sıkıntı yok bu acı neden ya ne zman kurtulcz bndan
Bir kaç gündür yazıp duruyorun. Perine bölgesi masajı diye. Bir oku canım. Faydalı olacağını düşünüyorum.Benim dediklerim yönünde hareket ediyor onda sıkıntı yok bu acı neden ya ne zman kurtulcz bndan
Merhaba süleyman eserdaga giden var mı dün konustum asistanıyla tedavi sürecinde kendisi yer almıyormus ama benm burdan gördügüm herkes süleyman beye tesekkür ediyor bununla ilgili dogruluk payı nedir merak ediyorum acıkcası sesimi duyan fikri olan birileri varsa lütfen bana yardmcı olsun evliliğim kötüye gidiyor gizli gizli aglamalardan güven kaybından ruh gibi dolasmaktan cok yoruldum lütfen ama lütfen bana yardm edin
Bana özelden mesaj atabilir misiniz size mesaj gönderemiyoeudcnm sakın boşuna gitme, ben gittim sadece muayene oldum maddi açıdan çok geldi bize 5000 istemişti o zaman şimdi 7000 istiyo hiç gerek yok buradaki arkadaşlar ve aparatlar sayesinde egzersizle yendim. İyiki gitmemişim çünkü onlarda bişi yapmıyo sadece aparat egzersiz ve sen yapıyorsun yine, bu nedenle kendin aşabilirsin ben de kendi durumumu çok vahim zannederdim ama öyle değilmiş ben kendi gayretlerimle yendim eşim etkisizdi cnm acıcak diye ilerleyemiyodu, yapamıyordu ben hem eşimi telkin ettim hem de kendimi iyileştirdim hergün yarım saat önce parmak sonra boy boy aparatlarla orayı esnettim çok basitmiş inan gitmediğim için çok mutluyum....