• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Bügün yapıcağım stresi daha kötü oluyormuş sonuç hüsran,elma krem kullandım hadi bi deneyelim dedim bu zamana kdr hiç bu kadar kötü olmamıştım daha çok sinir stres yaptım.

Ben ne yapıcağım bilmiyorum 33 yaşındayım bebek istiyorum artık!
Bundan kurtulmuş arkadaşlar biriniz bana yardımcı olun lütfen !

HAKLISIN CNM ARKADAŞIM DA ÖYLE SÖYLEDİ AYDA İKİ KEZ OLMUŞ BİRİ TUTMUŞ SABAHA KADAR KALMIŞ, AMA BEN BİRAZ TİTİZİM EN FAZLA 15 DK BEKLİYORUM ALTIMIZA BİRŞEYLER SERİYORUZ BÜYÜSÜ KAÇIYO BELKİ AMA SERMEDEN OLMUYO...
SEN NASILSIN HAMİLEYDİN NE KADAR OLDU, BEBİŞ NASIL SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM TAVSİYEN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM....

Bende sabaha kadar beklemedim canim 30 40 dk bekledim. Birsey sermeden olmuyor tabi kullanmadigim eski bisey serdim sonra cope:) bir de yastik vardi altimda oyle soylemislerdi oyle denedim bende. Doktora sormustum da gulmustu kadin tibbi hic bir dayanagi yok ben bile neler denedim olmadi ummadigim anda oldu demisti. Ama yine de dene tabi bi zarari yok demisti. En onemlisi kafanin rahat olmasi, cok dusunme ovulasyon zamanlarini iyi yakala zaten olacaktir. Bir de doktora gidip degerlerine baktirmani tavsiye ederim bizim onemsemedigimiz bazi seyler bile hamilelige engel oluyor. Biz iyiyiz canim cok sukur yarin cinsiyet icin gidecegim cok heyecanliyim:) Allah bu heyecani,duyguyu isteyen herkese yasatsin cok baska bir duygu gercekten.

Kizlar selam. Gecen ay ne guzeldi cok yenen arkds olmustu bu ay yine baslangici husran sanirim. Olsun umudunuzu yitirmeyin Allaha tevekkul edin olucaktir. Kizlar vajinismus yenmek icin hatim okutturdum eyup sultana seker adadim . 313 ayetel kursi okutturdum. Sadaka verdim ekmek ve seker verdim elden. Hepsi vajinismusu yenmek icindi. Ama yenmeyi beklemedim . 313 ayetel kursiyi okutturdum ardindan hatimi sonra seker ekmek ve sadakayi verdim. 2 ay icinde yenim. Smdi ise eyup sultana adadigim sekeri verdim. Gitmek zor bilen bilir. Ama birseyler yapin duasiz birakmayin kendinizi. Duada bir anahtardir. Tabiki egzersizimi yaptm spreyle ilk yenenlerdenim ben. Dua edip beklemedm yenmek icin caba harcadim umut Allahindir vazgecmeyin. Kaybedersiniz. Herkese iyi gunleer

Bügün yapıcağım stresi daha kötü oluyormuş sonuç hüsran,elma krem kullandım hadi bi deneyelim dedim bu zamana kdr hiç bu kadar kötü olmamıştım daha çok sinir stres yaptım.

Ben ne yapıcağım bilmiyorum 33 yaşındayım bebek istiyorum artık!
Bundan kurtulmuş arkadaşlar biriniz bana yardımcı olun lütfen !

Bu işin anahtarı rahat olabilmekte. Sizi rahatlatacak olan da eşiniz. Zaten kendimiz rahatlayabilmeyi başarsak vajinismus olmazdık. Ekstra çaba gerektiriyor, eşimizin bize daha fazla özen göstermesi lazım. Biz de kendimizi iyi hissettirecek şeyleri bulmalıyız. Bunun da anahtarı denemekte. Müzik, loş ortam, sizi iyi ve seksi hissettirecek giysiler.. Deneyin.

Bu işin anahtarı rahat olabilmekte. Sizi rahatlatacak olan da eşiniz. Zaten kendimiz rahatlayabilmeyi başarsak vajinismus olmazdık. Ekstra çaba gerektiriyor, eşimizin bize daha fazla özen göstermesi lazım. Biz de kendimizi iyi hissettirecek şeyleri bulmalıyız. Bunun da anahtarı denemekte. Müzik, loş ortam, sizi iyi ve seksi hissettirecek giysiler.. Deneyin.
Siz kurtuldunuz mu bu durumdan?

Eşine söyle alsın. Valla bende utanırım. Aslında utanacak ne var ama...işte. zaten bulunmuyor baksanıza, demek yok satıyor.
Spreyi eşim almaya gittiğinde adam sormuş napacan geciktirici olarakmı kullanacan diye eşime ( delimi ne ) eşimde hanım ağdada kullanıyor demek zorunda kalmış,sizde öyle diyebilirsiniz.utanacak ne var kimene,yeterki yenelim valla hiç bişeyden utanmam :)

2 ay ara vermeseydiniz keske..bizim gibi yeni alisanlar icin cok uzun bi sure olmus...bence once egzersiz yapip snra iliski yap...aci duymazsan sonrakilerde rahat olursun zaten
Maalesef ara vermek zorunda kaldık. Ailesinin yanındaydık

Spreyi eşim almaya gittiğinde adam sormuş napacan geciktirici olarakmı kullanacan diye eşime ( delimi ne ) eşimde hanım ağdada kullanıyor demek zorunda kalmış,sizde öyle diyebilirsiniz.utanacak ne var kimene,yeterki yenelim valla hiç bişeyden utanmam :)
gerçekten ne meraklılar yaa :D benim eşime de sormuşlar ne için kullanılacak diye :D :D

Ben ztn aparaylarla egzersizimi tamamlamistim..ilk iliski icin aldim..parmakla veya en kucuk aparatla tupun yarisini icime gonderdim..azcikda vajina giris yerine ilk basta yakiyo..5-10 dakikada iyusuyo..uyusuklugu da cabuk gecmiyo acele etmeyin yani
Size özelden mesaj atmak istiyorum ama aramıyorum Benimle konuşma başlatmanız mümkün mü özelden

Siz kurtuldunuz mu bu durumdan?

5. yılımızın dolmasına 1 ay kala ilk defa acısız tam bir birliktelik yaşadık. Öncesinde başarısız bir psikolog denemem oldu. 2.5 senelik evliyken denememizde hamile kaldım. Hamilelik doğum derken çözüm bulmaya mecalim de fırsatım da olmadı. Bebeğim 1 yaşına gelince yeter dedim. 10 ay önce psikiyatriste başladım. Burayı keşfettim,
biraz parmak egzersizi ve iki gün mumdan aparat yaparak kendimi denedim. Denerken eşimi çağırdım ve sadece kayganlaştırıcı kullanarak yapabildik. Bir gün sonra hiç birşeysiz deneyince olmadı tabi. Sonrasında idrar yolu enfeksiyonu yaşadım ardından regl geldi. Tekrar deneyemedin. Ben daha çok yolun başındayım yani. Aslında size yazarken kendimi de motive etmeye çalışıyorum. Bebek olduktan sonra fırsatlar da azalıyor ama artık azimliyim. Buradaki paylaşımlarla motive olmaya kendimi tanımaya çalışıyorum.

5. yılımızın dolmasına 1 ay kala ilk defa acısız tam bir birliktelik yaşadık. Öncesinde başarısız bir psikolog denemem oldu. 2.5 senelik evliyken denememizde hamile kaldım. Hamilelik doğum derken çözüm bulmaya mecalim de fırsatım da olmadı. Bebeğim 1 yaşına gelince yeter dedim. 10 ay önce psikiyatriste başladım. Burayı keşfettim,
biraz parmak egzersizi ve iki gün mumdan aparat yaparak kendimi denedim. Denerken eşimi çağırdım ve sadece kayganlaştırıcı kullanarak yapabildik. Bir gün sonra hiç birşeysiz deneyince olmadı tabi. Sonrasında idrar yolu enfeksiyonu yaşadım ardından regl geldi. Tekrar deneyemedin. Ben daha çok yolun başındayım yani. Aslında size yazarken kendimi de motive etmeye çalışıyorum. Bebek olduktan sonra fırsatlar da azalıyor ama artık azimliyim. Buradaki paylaşımlarla motive olmaya kendimi tanımaya çalışıyorum.
Allah yardımcınız olsun asla pes etmeyin siz de başaracaksınız. bebeğinize de hayırlı sağlıklı ömürler dilerim Allahtan

Anladım rabbim kolaylık versin, hamile kalabilsem bu şekilde onada razıyım, imkansız
Bende evlenmeden önce çok bilir gibi Yen'i evlenenlere telkinlerde bulunuyordum
Bunu yaşayacağımı hiç tahmin etmedim.
Bunu başarıcam inşallah bir kaç güne kafaya taktım artık çok basit birşeyi kocam sorun olmaktan çıkarıcam olumlu şeyler okumak burda iyi geli

Allah yardımcınız olsun asla pes etmeyin siz de başaracaksınız. bebeğinize de hayırlı sağlıklı ömürler dilerim Allahtan

Çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda evlat nasip etsin. İnşallah artık ertelemek yok. Büyük bir eşiği atladım gibi hissediyorum bundan sonrası daha iyi olacak.

Çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda evlat nasip etsin. İnşallah artık ertelemek yok. Büyük bir eşiği atladım gibi hissediyorum bundan sonrası daha iyi olacak.
kesinlikle öyle. çok büyük adımlar atmışsınız.. devamı daha rahat olacak inşallah :)

Anladım rabbim kolaylık versin, hamile kalabilsem bu şekilde onada razıyım, imkansız
Bende evlenmeden önce çok bilir gibi Yen'i evlenenlere telkinlerde bulunuyordum
Bunu yaşayacağımı hiç tahmin etmedim.
Bunu başarıcam inşallah bir kaç güne kafaya taktım artık çok basit birşeyi kocam sorun olmaktan çıkarıcam olumlu şeyler okumak burda iyi geli

İmkansız demeyin. Daha önce de yazdığım gibi bebek nasip işi. Ama bebeğinizin olması eşinizle aranızdaki sorunu çözmez. Sadece görmezden gelmenizi sağlar. Kendim yaşadığım için biliyorum. Sorunu gerçekten tespit ettikten sonra hele ki burada yardım etmek isteyenlerle karşılaştıktan sonra çözmemek için tek engel kendimiziz. Tabi bir ölçüde de eşlerimiz. Kiminin eşi anlayışlı ama çözümde desteği yok. Kiminin ki aceleci duyarsız vs vs. Zor bir sınav. Ben de başıma bunun geleceğini hiç düşünmezdim ama oluyor ki bu ülkede bu zihniyetlerle kız çocuklarının bu hale gelmesi çok normal.
Burda biz annelere ve anne adaylarına bilinçli olmak düşüyor. Çocukları cinsiyete göre ayırmadan insan olarak görüp yetiştirmemiz lazım.

gerçekten ne meraklılar yaa :KK70: benim eşime de sormuşlar ne için kullanılacak diye :KK70: :KK70:
Bence çok satılıyor, eczacılar bu yüzden merak içindeler. Bence kimse vajinismus için kullanıyoruz demesin. Sonra tek seferde çözüyoruz diye 20 liralık şeyden 200 lira isterler.

Bence çok satılıyor, eczacılar bu yüzden merak içindeler. Bence kimse vajinismus için kullanıyoruz demesin. Sonra tek seferde çözüyoruz diye 20 liralık şeyden 200 lira isterler.
aynen. emla krem için de aynısını yaptılar. çok ucuzdu o krem. şimdi 100 tl.

dün gece ilişkiden önce perine masajı uyguladım. sanki biraz daha rahat oldu gibi. ilk masajımdı gerçi. hemen etki gösterir mi bilemiyorum ama kafamdaki tedirginlik hissini hala atabilmiş değilim maalesef !

Back