Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kızlar 2 aydır deneyemedik memlekete gittik falan. şimdi bugün deneyeceğiz ama korkuyorum ya. Rahat değilim acıyacak diye korkuyorum ne yapmalıyım kendimi nasıl rahatlatmalıyım
Oyle düşünmeyin bende iki hafta calisamadim ay unuttum kesin derken bi basladik sorun yok. Parmak egzersizi ile baslayin sorun olcagini sanmiyorum

Ben de inanmak istiyorum ama biraz da temkinli gitme sebebim tekrar başa dönmemek. İlki olduktan sonra insan diyor tamam artık normale döndüm, ama aceleci olmamak yavaş yavaş ilerlemek lazım ki hayal kırıklığı yaşanmasın. Umarım o günler gelir hepimize :)

Kızlar 2 aydır deneyemedik memlekete gittik falan. şimdi bugün deneyeceğiz ama korkuyorum ya. Rahat değilim acıyacak diye korkuyorum ne yapmalıyım kendimi nasıl rahatlatmalıyım
Bizde aynısını yaşadık. Tedirgindim bende. O yüzden Kayganlaştırı sürüp kalın aparatımı bir kere sonuna kadar alıp çıkardım. Gayet rahattım. Güvenim geldi sonra denedik oldu.

Canım ben de vajinusmus tedavisi gören biri olarak söylüyorum 2 ay oldu yeneli çok şükür ama hala kayganlaştırıcı kullanıyorum bir iki defa kullanmadığım da oldu ama daha rahat olduğu için kullanıyorum

Merhaba her ilişkiye girme cabamız agrılı ve acılı bir sekilde sonclanıyor kendimi cok kasıyorm sonrasında kasmayı bıraksamda acı cekiyorm bu konuda bana fikirleriyle yardımcı olabilecek olan var mı

Oyle düşünmeyin bende iki hafta calisamadim ay unuttum kesin derken bi basladik sorun yok. Parmak egzersizi ile baslayin sorun olcagini sanmiyorum
Parmağı çok rahat alıyorum ama eşimle denediğimde acıyor başa döndüm sanki. Bıktım artık ya

Merhaba bn evleneli iki ay oldu hala birlikte olamadik telefondan dolayida diger yorumlari okuyamiyorum bana yardimci olurmusuniz lutfenn

Merhaba bn evleneli iki ay oldu hala birlikte olamadik telefondan dolayida diger yorumlari okuyamiyorum bana yardimci olurmusuniz lutfenn
Şu anda ben işteyim. Ben akşam dönene kadar kimse yardımcı olmadıysa size cevap yazacağım. Merak etme hallolcak inşallah.

Kızlar söylediğiniz sprey i bulamadım, güncel bir sprey yok mu ? Söyledikleriniz üretilmiyormuş anlamadım

Arkadaslar son sorulara toplu bi cevap veriyorum..banada ilk basta jelsiz ve uyusturucusuz yapmak imkansiz geliyodu...ben once aparat calistim snra emla(uyusturucu) krem ile yendim.emlayi sadece 3 iliskide kullandim snra bitti zaten yenisini almadim...alsaydim kullanirdim birakmak icin almadim..emlayi biraktiktan snra bi sure kayganlastiricili prezervatifle yaptik..bir hafta kadar..snra birakmak zorunda kaldim cunku esim asla jel surmem diyodu bnde o zaman prez. Taktiriyodum ama bebek de dusundugum icin birakmak zorunda kaldm..burda is sizde bitiyo kendinizi birakma mecburiyetinde gorun...cnku subazli bile olsa jellet hamile kalmayi zorlastiriyo...ese de is dusuyo sizi rahatlarmasi lazim yani islakliginizin olusmasi lazim...ama bnde ilk yendigim zaman siz gibiydim hatta eski mesajlarimi falan okursaniz asla kremsiz yapamam gbi geliyodu...ama suan hicbisey kullanmiyorum...elimle ben yonlendirme falan da yapmiyorum tamamen normal oluyo yani

İlk ki becere bilsem sonrasını olur diye düşünüyorum, emla denilen krem kaç kuruş acaba ?

2 ay ara vermeseydiniz keske..bizim gibi yeni alisanlar icin cok uzun bi sure olmus...bence once egzersiz yapip snra iliski yap...aci duymazsan sonrakilerde rahat olursun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…