Dün geceden beri bütün yazılanları okudum, kızlar 2yıldır ertelemekten sıkıldım, şuan regli olduğum için,öncelikle pikolojikmen kendimi hazırlamaya çalışıyorum, parmak işi oldukça zor
Sadece denemediğin için sana zor geliyor canım. Hepimiz denemediğimizde bu olmayacak bir şey gibi geliyordu. Serçe parmağınla başka egzersize. Yada kalem gibi birşeye peçete sarıp streçle. Kremle. Aynanın karşısında denemeye başla. Öncelikle bizim sözlerimize güven. Çünkü seninle aynı aşamalardan geçtik. Kolay diyorsak kolay olduğu içindir.
böyle dusunursen zaten dünya zindan olur... güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayattan zevk alirTembellk ertelemek ağlamak hayata küsmek ve dışardaki herkesin bizi tam tersi mutlu sıradan bi evli olarak görmesi ama benim kendimi kızlıkla kadınlık arasında bu çocuk ruhumla sırtımda koca bi yükle hissediyo olmam ve bunlar da yetmiyomus gibi hayatın getirdiği başka büyük yükler altında kalmam... İşte benim hayatimn özeti.. Hayır ben güclü flan degilm hayat ben güçsüzüm zayıfım bunları kaldıramam... Neden bu kadar kisi icinde ben?? İsyan da etmek istemiyorum haketmişimdir belki de.. Tek umudum diye tamamlycağım bi cümlem bile yok.. Egzersiz yapabilen ben dün onu bile yapamadim.. Geriye mi gidiyorum bilmiyorum moralim sıfır pskolojim hic iyi degil bunlar yetmezms gibi eşim de şehir dışına ckcak.. Hadi bi mucize oldu ve bikez yaptık sonra nolcak on gün eşim yok geldiğinde yine zorlanmycak miyim basa dönmycek miyim?.... Kısaca tükendim bittim ve kendimden nefret ediyorum..
Bir tek sen değil, her on kadından biri canım. Çevrende ya vajinismuslu ya da cinselliği rahat yaşayamayan, ya da cinselliği yaşadığı halde orgazm olamayan, ya da cinsellikde herşey yolunda gitdiği halde, kocası çapkın olan, ya da bir birlerine çok sadık oldukları halde eşlerden birinin amansız bir hastalığı olan, dünya kadar borç batağına battıkları için geceleri huzur içinde bir birine sarılamayan.... vs çeşitli sorunlarla yaşamaya çalışan bir sürü insan var. Düşünsene 100 milyon borcuna mı daha rahat çözüm bulursun. Yoksa başarısızlıklara aldırış etmeyip. Hergün iki liralık mumla innatla egzersiz yapmaya devam etmeyemi, eşin veya senin yakalanmış olabileceğin, doktorların dahi çare bulamadığı bir hastalığa çare bılmaya mı uğraşsanız daha kolay olurdu, veya eşi haksız yere hapse düştüğü için adliyelerde sürünen bir kadının yerinde olmak mı isterdin, yoksa her gün parmak egzersizi mi? Hangisi kolay. İnanın vajinismusu yaşıyorsak bu bizim suçumuz. Bir gün deneyip başaramayınca 20 gün sadece ağlarsak kendimize ve eşimize haksızlık etmiş oluruz. Çözümü pes etmemek ve HER GÜN innatla ucuz nesneler ve egzersize ayıracağın birazcık zamanla çözülebilecek bir şey. Mehter takımının yürüyüşü gibi bir ileri iki geri...yol almak uzun sürer. Uygun adım yürüyeceksin.Tembellk ertelemek ağlamak hayata küsmek ve dışardaki herkesin bizi tam tersi mutlu sıradan bi evli olarak görmesi ama benim kendimi kızlıkla kadınlık arasında bu çocuk ruhumla sırtımda koca bi yükle hissediyo olmam ve bunlar da yetmiyomus gibi hayatın getirdiği başka büyük yükler altında kalmam... İşte benim hayatimn özeti.. Hayır ben güclü flan degilm hayat ben güçsüzüm zayıfım bunları kaldıramam... Neden bu kadar kisi icinde ben?? İsyan da etmek istemiyorum haketmişimdir belki de.. Tek umudum diye tamamlycağım bi cümlem bile yok.. Egzersiz yapabilen ben dün onu bile yapamadim.. Geriye mi gidiyorum bilmiyorum moralim sıfır pskolojim hic iyi degil bunlar yetmezms gibi eşim de şehir dışına ckcak.. Hadi bi mucize oldu ve bikez yaptık sonra nolcak on gün eşim yok geldiğinde yine zorlanmycak miyim basa dönmycek miyim?.... Kısaca tükendim bittim ve kendimden nefret ediyorum..
hayır lütfen kendini kendine hapsetme!Tembellk ertelemek ağlamak hayata küsmek ve dışardaki herkesin bizi tam tersi mutlu sıradan bi evli olarak görmesi ama benim kendimi kızlıkla kadınlık arasında bu çocuk ruhumla sırtımda koca bi yükle hissediyo olmam ve bunlar da yetmiyomus gibi hayatın getirdiği başka büyük yükler altında kalmam... İşte benim hayatimn özeti.. Hayır ben güclü flan degilm hayat ben güçsüzüm zayıfım bunları kaldıramam... Neden bu kadar kisi icinde ben?? İsyan da etmek istemiyorum haketmişimdir belki de.. Tek umudum diye tamamlycağım bi cümlem bile yok.. Egzersiz yapabilen ben dün onu bile yapamadim.. Geriye mi gidiyorum bilmiyorum moralim sıfır pskolojim hic iyi degil bunlar yetmezms gibi eşim de şehir dışına ckcak.. Hadi bi mucize oldu ve bikez yaptık sonra nolcak on gün eşim yok geldiğinde yine zorlanmycak miyim basa dönmycek miyim?.... Kısaca tükendim bittim ve kendimden nefret ediyorum..
Teşekkürler monalazo. Araştıracağım ben de. Biraz daha gevşeyip ilişkimizi normale döndürmeliyim.Geldim. Perine masajı yapabilmek için parmak egzersizini yapabilmek lazım. Bu yüzden, parmak egzersizine başlamamış olanlar bir an önce başlasınlar. Daha ertelemeyin. Bizim yaptığımız egzersizlerde eksiklik var kızlar. İki parmağı aldığımızda yaptığımız makas hareketiyle vajina girişini yanlara esnetmeye çalışıyoruz. Tabi zorluyor bizi, çünkü esas yumuşatmamız gereken yer perine dediğimiz vajina ile makat arasındaki bölge. Yaptığımız egzersizlerin direk perineye faydası olmuyor . En hassas yerimiz de orası halbuki.
Perine masajı ayakta yapılıyor. Bir bacağını küvet, sandalye vs bir yere dayıyorsun. Parmaklarını doğal bir yağla yağladıktan sonra. Başparmağını içine alıp perine bölgene hafif baskı ve masaj yapıyorsunuz. Arada parmağınız içindeyken ( çok da içerde değil) kegel de yapıyorsunuz. O bölgeniz zamanla yumuşayıp esniyecek. Tabi vakti geldiğinde masaj yaparken baskıyı biraz artdırmanız gerekiyor. Biraz rahatsız edici olabilir, ama kontrol bizdeyken bunu yapabiliriz. Egzersiz yapıpta sonuç alamayanlar bu yüzden olmuyor. Esas perineye çalışmamız gerekiyor çünkü. Cinsel ilişkiyi başarıpda hala ilk almakda zorlanıyorum diyenler. Acı hissediyorum diyenler perine bölgesi masajına başlayın derhal. Anlatımda eksiğim olabilir. Googleye perine masajı yazın. Bilgilenin.
Şu kadarını düşünmen yeterli masajla perine bölgesi elastikiyet kazanıyor. Bebek çıkışıda, penis girişide kolay olur. Ağrılı cinsel ilişki ve cinsel ilişki sırasında oluşabilen perine yırtığına da engel oluyor. Zaten bu sorunlar için de önerilmiş.
bu şekilde cevap vermeni anlamsız buldum !Şu kadarını düşünmen yeterli masajla perine bölgesi elastikiyet kazanıyor. Bebek çıkışıda, penis girişide kolay olur. Ağrılı cinsel ilişki ve cinsel ilişki sırasında oluşabilen perine yırtığına da engel oluyor. Zaten bu sorunlar için de önerilmiş.
daha önce görmediğin bir ağacın üzerinde farklı bir meyve görsen, adı konmamış diye onun meyve olmadığını mı düşüneceksin.
Doğru genelde doğum konusunda perine masajı yapılıyor. Doğumla ilgili doktorların karşısına genelde vajinismus hastası çıkmadığı için. (Bir bayan jinekolog bana öcüymüşüm gibi bakmış tı) bu masajla vajinismus arasında bağlantı kurmaya gerek görmemiştşr. Haberi bile yoktur. Evreka!! Tamam ben buldum diyelim. Parçaları birleştirdim.bu şekilde cevap vermeni anlamsız buldum !
sadece araştırdığımı ve vajinismusla alakalı bir yazı görmediğimi söyledim!
Kızzlarr ben de vajinismus ile başım dertteydi ama saolsunpatate yazıları sayesinde ilkdefa bugun ilişkiye girebildik eşimle. Wemcaine sprey kullandım ne egzersiz yaptım ne başka bişey günlerinizi yazık etmeyin spreyle gercekten hiç bişey hissetmiyosunuz.
İnsallah spreysizde yapıcagım gunler gelicek
İlişkideki devam eden acının sebebi büyük olasılıkla perinedeki gerginlik. Orayı daha elastik hale getirmek için de perine masajı yapılmalı. Kimsenin gözünden kaçmasın diye bunu her gün hatırlatacağım. Yazabildiğim sürece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?