Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Sevgili E EzraSlan inan bu yolların hepsinden bizde geçtik ben buraya yazamıyordum bile sadece okuyup ağlıyordum.kendi kendime de yenemedim bu yükün ağırlığında eziliyordum artık... param da yoktu çalışmama rağmen ama kredi çektim ve doktora gittim 1 günde her şey halloldu. biz burdaki arkadaşlarla çok uzun zamandan beri yazışıyoruz. önceden farklı bir forum vardı sonrasında oraya erkek bir üye dahil oldu diye bu forumu açtı H hanya .. şimdi de amacımız bebeğimizin olması. insanın istekleri hiçbir zaman bitmiyor çünkü... hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama çok zor zamanlarda dertleştik birbirimizle. vajinismus bi saplantıdan başka bir şey değil yıllarımı çaldı benden şimdi bunu mu yapamıyordum diyorum kendime. belki hayatım daha farklı olurdu. ama kader işte herkesin çekecek çilesi varmış. umarım sen ve diğer yenemeyen arkadaşlarda bir an önce yenersiniz. bunu söylemek lafta kolay ama icraatta zor ne yazıkki bunu da biliyorum. bir kere kendine güvendiğin zaman her şey oluyor. sıkıntı yaşayan herkese bunu 3 yıl yaşamış ve yenmiş biri olarak yardım etmeye her zaman hazırım. sevgilerr...

sinirle verilen kararlar hiç bir zaman doğru olmaz ne yazık ki. eşinle mi anlaşamıyorsun ailesiyle mi. burda ki problem bu. erkeklere çok görev düşüyor evlilikte. dengeyi kurmayı bilmelilir.. üzme lütfen kendini

Ne yazik ki esim hic arkamda durmuyor ben kendime bunu nasil yaptim diye yaniyorum. Gerckten ask hic birseyi affetmiyor

Vaji dışında konuşulanlar icin rahatsiz olanlarmi var tam anlamadim arkadasin mesajini ama burda az cok taniyinca birbirimizi konusma ihtiyaci duyuyoruz.ama sizler icin disardan okuyanlar icin dikkatli olup bu konulara az deginelim vaji icin care ariyolar sonucta

Aparat kullanamiyorum.spreylerle yenmeye calisicam hasta oldum bugun.bitince bu isi bitirmek istiyorum artik.

Kizar yardim edin lutfeen. Doktora gidiyorum aparatla egzersiz verdi. Dun ilk kez 1.boyu aldim 2. Boyu da ama bu gun 2 yi yapamiyorum canin yaniyor kendimi cok kasiyorum ne yapmam gerek eger 2 yi rahat yaparsam 3. Boya gecicek ve bitick insallah. Yardimlarinizi bekliyorum

nefes alıp vermeyi unutmuyorsun dimi. nefes aldığın sırada içeriye ittir. sonra nefes ver. sonra yine nefes al gerisini ittir.. doktorla neden yapmadınız egzersizleri

nefes alıp vermeyi unutmuyorsun dimi. nefes aldığın sırada içeriye ittir. sonra nefes ver. sonra yine nefes al gerisini ittir.. doktorla neden yapmadınız egzersizleri
Yanlış olmasın canım. Nefes alıyorsun diyaframdan, nefesini yavaşca muma üfler gibi üfleyerek ittiriyorsun. Nefesi üflemek gevşetiyor.

Popo yönünde, aşağıya doğru eğerek itdir aparatı. İtdirirken diyaframdan aldığın nefesi üfleyerek ver bir yandan. Bol kayganlaştırıcı, ve biraz ıkınmayı unutma.

Herkese merhaba... Bu durumla bende tam 15 aydir ugrasiyorum.. olmuyo olmuyooo esim inanilmaz anlayisli deniyoruz kendimi kitlemiyorum sadece kaciyorum o an cok canim acicakmis dusunleri tek tek zihnimde donup duruo odaklanamiyorum kaciyorum ve aglamalar uzulmeler baslio delirmek uzereyim parmak egzersizi yapiyorum oraya birsey girebilecegine inaniyorum ama gerisi yok sacma bi korku nasil yapicam bilmiyorum ve desteginze cok ihtiyacim var

Ya tvde etrafimda herkes mi hamile. Canim yaniyor. Agliyorum suan. Hayata bak ya..
Sabırsız annete mektup:
" anne ben şimdi gelemem, benim geliş tarihimi yüce rabbim belirledi. Daha önce gelen ben olmayacağım. Lütfen beni, sabırlı ve mutlu bir halde bekle. Senin bebeğin benim. Doğum tarihim herşeyim belli. Sana sadece maddi ve manevi evimizin koşullarını iyileştirmek, ve babamla bol bol evcilik oynamak düşüyor. Gerisine müdaheke etme, hayatına bak. Ben geleceğim merak etme"
İmza: patatenin pebişi

İnsallah yapa bilirim dua edin
Yaparsin canim bak kendine guven cesaretli ve istekli ol bunu bir gorev gibi gorme.sprey biraz yakicak evet geciyo ama uyuşunca yapin bitsin yazik inan bunun icinmi beklemisim diceksin sonra kendin yapmak isticeksin.eşlerinizede hak verin bir yere kadar anlayişli olurlar ama biyerden sonra bu onlarin ihtiyaci bunu karsilamak zorundasin.evlilik birazda cinsellik demektir.en basta saygi sevgi tabi.yapamadigin yerde yaz burdan ozelden yardimci oluruz ama dene yeterki spreyle baktin olmuyo egzersizle dene ama spreyle bes dakika icinde hallet bitsin bunun skıntısına aylarca yillarca katlanma

Canimsin ya hem guldum hem agladim. Yavrum benim 1 senedir onu oyle umutla oyle sevgi dolu bekliyorum ki. Gelisi benim bayramin olucak

Arkadaslar oncelik kegel yapmak aparat 2. Asama 3.asama penis lutfen siralamayi atlamayin eger aparatla yapamiosaniz esinizin parmagiyla calismayi deneyin en azindan spreyle tabiki deneyin ama spreyi almakta siz kacinca kendiliginden durdgu yerde yardim etmycek. Spreyle hissizlesiceksiniz . O zaman parmakta calisabilirsiniz daha rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…