- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
Sevgili E EzraSlan inan bu yolların hepsinden bizde geçtik ben buraya yazamıyordum bile sadece okuyup ağlıyordum.kendi kendime de yenemedim bu yükün ağırlığında eziliyordum artık... param da yoktu çalışmama rağmen ama kredi çektim ve doktora gittim 1 günde her şey halloldu. biz burdaki arkadaşlarla çok uzun zamandan beri yazışıyoruz. önceden farklı bir forum vardı sonrasında oraya erkek bir üye dahil oldu diye bu forumu açtı H hanya .. şimdi de amacımız bebeğimizin olması. insanın istekleri hiçbir zaman bitmiyor çünkü... hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama çok zor zamanlarda dertleştik birbirimizle. vajinismus bi saplantıdan başka bir şey değil yıllarımı çaldı benden şimdi bunu mu yapamıyordum diyorum kendime. belki hayatım daha farklı olurdu. ama kader işte herkesin çekecek çilesi varmış. umarım sen ve diğer yenemeyen arkadaşlarda bir an önce yenersiniz. bunu söylemek lafta kolay ama icraatta zor ne yazıkki bunu da biliyorum. bir kere kendine güvendiğin zaman her şey oluyor. sıkıntı yaşayan herkese bunu 3 yıl yaşamış ve yenmiş biri olarak yardım etmeye her zaman hazırım. sevgilerr...Gerçekten buraya yüz kere Bebek muhabbetlerimizi yazmayın lütfen dedik ama yinede içime bosaldi ama olMadi yok hamilelik belirtileri yok siz ne yaptınız ??? Kızlar koskoca forumda vajili sayfadan baska danışacağınız kimse yok mu ? Girip okumak istemiyorum artık yenemedikce daha kötüye gidiyor psikolojim burda Bi nefes alicaz sayenizde oda Kursagimizda
sinirle verilen kararlar hiç bir zaman doğru olmaz ne yazık ki. eşinle mi anlaşamıyorsun ailesiyle mi. burda ki problem bu. erkeklere çok görev düşüyor evlilikte. dengeyi kurmayı bilmelilir.. üzme lütfen kendiniArkadaslar vajiyi yenmek isteyen herkese elimden gelen tum yardimlari yaparim yeterki yazin. Ben artik anne olmak istemiyorum cunku dogucak bebege gunah. Esimden bosanmaya karar verdim. Artik anlasamiyoruz herseyden kavga ediyoruz olaylar cok buyuyor daha 1.5 senelik evliyiz ama artik birbirimizden nefret eder olduk. Son damlada bugun geldi bardak tasti. Herkes icin hayirlisi neyse o olsun ins cok guzel olur hersey. Vajili arkadaslar hersey cinsellik degil sevgi saygi daha onemli Allah buyuk saglik sorunlari vermesin gerisi hallolur.
sinirle verilen kararlar hiç bir zaman doğru olmaz ne yazık ki. eşinle mi anlaşamıyorsun ailesiyle mi. burda ki problem bu. erkeklere çok görev düşüyor evlilikte. dengeyi kurmayı bilmelilir.. üzme lütfen kendini
Sizin tasinma mevzusu ne oldu patate cim belki oyle hersey senin icin daha rahat olur.. uzak olursaniz
Anestol pomad mi iyi yoksa spreymi daha iyi uyusturuyo.
Sprey daha iyi kesin nett.Aparat kullanamiyorum.spreylerle yenmeye calisicam hasta oldum bugun.bitince bu isi bitirmek istiyorum artik.
Sprey daha iyi kesin nett.Aparat kullanamiyorum.spreylerle yenmeye calisicam hasta oldum bugun.bitince bu isi bitirmek istiyorum artik.
nefes alıp vermeyi unutmuyorsun dimi. nefes aldığın sırada içeriye ittir. sonra nefes ver. sonra yine nefes al gerisini ittir.. doktorla neden yapmadınız egzersizleriKizar yardim edin lutfeen. Doktora gidiyorum aparatla egzersiz verdi. Dun ilk kez 1.boyu aldim 2. Boyu da ama bu gun 2 yi yapamiyorum canin yaniyor kendimi cok kasiyorum ne yapmam gerek eger 2 yi rahat yaparsam 3. Boya gecicek ve bitick insallah. Yardimlarinizi bekliyorum
Yanlış olmasın canım. Nefes alıyorsun diyaframdan, nefesini yavaşca muma üfler gibi üfleyerek ittiriyorsun. Nefesi üflemek gevşetiyor.nefes alıp vermeyi unutmuyorsun dimi. nefes aldığın sırada içeriye ittir. sonra nefes ver. sonra yine nefes al gerisini ittir.. doktorla neden yapmadınız egzersizleri
Popo yönünde, aşağıya doğru eğerek itdir aparatı. İtdirirken diyaframdan aldığın nefesi üfleyerek ver bir yandan. Bol kayganlaştırıcı, ve biraz ıkınmayı unutma.Kizar yardim edin lutfeen. Doktora gidiyorum aparatla egzersiz verdi. Dun ilk kez 1.boyu aldim 2. Boyu da ama bu gun 2 yi yapamiyorum canin yaniyor kendimi cok kasiyorum ne yapmam gerek eger 2 yi rahat yaparsam 3. Boya gecicek ve bitick insallah. Yardimlarinizi bekliyorum
İnsallah yapa bilirim dua edinSprey daha iyi kesin nett.
Sabırsız annete mektup:Ya tvde etrafimda herkes mi hamile. Canim yaniyor. Agliyorum suan. Hayata bak ya..
Yaparsin canim bak kendine guven cesaretli ve istekli ol bunu bir gorev gibi gorme.sprey biraz yakicak evet geciyo ama uyuşunca yapin bitsin yazik inan bunun icinmi beklemisim diceksin sonra kendin yapmak isticeksin.eşlerinizede hak verin bir yere kadar anlayişli olurlar ama biyerden sonra bu onlarin ihtiyaci bunu karsilamak zorundasin.evlilik birazda cinsellik demektir.en basta saygi sevgi tabi.yapamadigin yerde yaz burdan ozelden yardimci oluruz ama dene yeterki spreyle baktin olmuyo egzersizle dene ama spreyle bes dakika icinde hallet bitsin bunun skıntısına aylarca yillarca katlanmaİnsallah yapa bilirim dua edin
Sabırsız annete mektup:
" anne ben şimdi gelemem, benim geliş tarihimi yüce rabbim belirledi. Daha önce gelen ben olmayacağım. Lütfen beni, sabırlı ve mutlu bir halde bekle. Senin bebeğin benim. Doğum tarihim herşeyim belli. Sana sadece maddi ve manevi evimizin koşullarını iyileştirmek, ve babamla bol bol evcilik oynamak düşüyor. Gerisine müdaheke etme, hayatına bak. Ben geleceğim merak etme"
İmza: patatenin pebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?