• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Çok sevindim. Gerçekten. Bugün facede gördüğüm bir video yüzünden moralim bozukdu. Samimi olarak ilk kez gülümsedim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Darısı bütün anne olmak isteyenlerin başına. :KK200::KK46::anneadayı::KK35::KK200::KK200::KK200::KK200:

Çook çok teşekkür ederim, amiin Allah razı olsun:) Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın:KK200:

Canimmm cok sevindimmmmm aramizda 1 ay var ard arda doguracagiz:) doktora gittin mi kese icin?

Cook teşekkür ederim canim:) yok henüz randevu almadim dun kan testiyle kesinlesti zaten. Kese sanirim 5 ya da 6 da falan mi görülüyor? Bayramdan hemen sonraya randevu alacagim :)

Nkayar, öldürdün meraktan!. Kııız oldu mu?
Olmadı monaloza regl oldum olacaktım zaten dün gece oldum,ayrıca regl olmasamda eşim de tık yoktu :) spreyin ne kadar etkili olduğunu bana göstermek için aldı sıktı p....ne heralde 15 fıs sıkmıştır :) sonra sabaha kadar uyanıp uyanıp hala hissetmiyorum diyip durdu :) sabah diyor çok şükür kendime geldim Bu sayede bende anladım çok etkili reglim üç gün sürer inşallh sonrasında deneyeceğiz.Malum dört kutu spreyimiz var :) Eşimde sevinçden dört köşe bitti bu iş bitti bu iş diyip geziyor

Olmadı monaloza regl oldum olacaktım zaten dün gece oldum,ayrıca regl olmasamda eşim de tık yoktu :) spreyin ne kadar etkili olduğunu bana göstermek için aldı sıktı p....ne heralde 15 fıs sıkmıştır :) sonra sabaha kadar uyanıp uyanıp hala hissetmiyorum diyip durdu :) sabah diyor çok şükür kendime geldim Bu sayede bende anladım çok etkili reglim üç gün sürer inşallh sonrasında deneyeceğiz.Malum dört kutu spreyimiz var :) Eşimde sevinçden dört köşe bitti bu iş bitti bu iş diyip geziyor
hahahhaha :D :D :D :D

Cook teşekkür ederim canim:) yok henüz randevu almadim dun kan testiyle kesinlesti zaten. Kese sanirim 5 ya da 6 da falan mi görülüyor? Bayramdan hemen sonraya randevu alacagim :)

Benim 5. Haftada gorundu canim vajinal bakti karindan bakmadi ilk 2 muaynemde. Artik karindan bakiyor. Bayramdan sonraya kadar dayanabilirsen cok daha iyi olur tabi kalp atisini bile duyabilirsin:) ben sabirsizdim cok bekleyemedim.

Canım yaaa!

Merhaba kızlar, yenenler oldu mu cok takip edemedim bu ay. Dilerim hepiniz bir an evvel yenersiniz. Tek tavsiyem mutlaka egzeriz yapmaniz, ben onsuz yenemezdim herhalde. Ve kendinize inanin, herkes yapıyor siz de yapabilirsiniz. Her zaman mesaj atabilirsiniz yardimci olabilirsem cok mutlu olurum.

Vee bir de kizlar iki gun önce hamile oldugumu öğrendim şükürler olsun Allah'a, basta patate patate olmak uzere anne olmak isteyen herkese dua edecegim. Rabbim yardimciniz olsun:KK200:

Yendin miiii canimm. Coook sevindimmmm hadi hayrli olsn bebek mi geliyorr rabbim darisi banaa .

Ahahah oldu bitti bu iss. Kiz benim ufak kuzenlerm sunnet oldu 2 kardes. Kucugu dio eskisi pipimden memnundum bunu sevmedim acio dio ahahaha sende yendikten sonra diyceksn ki eskisinden memnun degldm iyiki simdi boyle olmusss :)

Ahahah oldu bitti bu iss. Kiz benim ufak kuzenlerm sunnet oldu 2 kardes. Kucugu dio eskisi pipimden memnundum bunu sevmedim acio dio ahahaha sende yendikten sonra diyceksn ki eskisinden memnun degldm iyiki simdi boyle olmusss :)
Ah inşAllah canım yenelim bitsin de hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun çok istiyorum çok :(

merhabalar.8 aylik evliyim ve esimle iliskiye giremiyoruz.
onceden bi kasılma durumu oluyordu. onu ilk ayda atlattim. ama 8 aydir birlesme olnuyor. kendimi eksik hissetmeye basladim. internetten surekli okuyorum.parmak egzersizini yapamiyorum. uyusturucu krem sprey oneriniz varmi eczanelerde satılan kolaylıkla bulabilecegim..

merhabalar.8 aylik evliyim ve esimle iliskiye giremiyoruz.
onceden bi kasılma durumu oluyordu. onu ilk ayda atlattim. ama 8 aydir birlesme olnuyor. kendimi eksik hissetmeye basladim. internetten surekli okuyorum.parmak egzersizini yapamiyorum. uyusturucu krem sprey oneriniz varmi eczanelerde satılan kolaylıkla bulabilecegim..
Vemcaine spreyi deneyebilirsin. ama kolay bulunmuyor. eczaneleri sor soruştur. iste, getirsinler.

Arkadaslar belki beni hatırlarsnz.27 eylülde vemcain sprey ile vajiyi yenmistim.fazla sıktıgm için eşimde uyuşmustu ve Afedersiniz içime boşalamadi. 2. DenemeM ise ayin 1nde oldu. Yani adet olmama 10gün kala. daha az miktarda sprey sıkmistim bu defa ve eşimde hissednce içime boşaldı.ve suan âdetme 3 gün var ve ben çok sabırsızm.hayırlısıyla bebisimizn olmasını çok istiyoruz.kaç gündür halsizlik ve yüksek ateş var. Dayanamadım size soruyorum:oops:ihtimal var mı sizce. Olabilir mi acaba:anneadayı:

Arkadaslar belki beni hatırlarsnz.27 eylülde vemcain sprey ile vajiyi yenmistim.fazla sıktıgm için eşimde uyuşmustu ve Afedersiniz içime boşalamadi. 2. DenemeM ise ayin 1nde oldu. Yani adet olmama 10gün kala. daha az miktarda sprey sıkmistim bu defa ve eşimde hissednce içime boşaldı.ve suan âdetme 3 gün var ve ben çok sabırsızm.hayırlısıyla bebisimizn olmasını çok istiyoruz.kaç gündür halsizlik ve yüksek ateş var. Dayanamadım size soruyorum:oops:ihtimal var mı sizce. Olabilir mi acaba:anneadayı:

Ins bebis vardir. Su sprey nelere kadir herkes yavas yavas yenmeye basladi. Inanin 1 kere kizlik gidince hersey oluyor .. bebek icin bilmiyorum birsey diyemem ama yuksek ates bebek belirtisi diyorlar. Allah hayirlisiyla saglikli kucagina versin

Aynen yaa iyiki bu sprey var yoksa ben ne yapardım :KK43:yeni evliyim ve bu konularla hiç ilgilenmezdim. Pek anlamam yumurtlamadan falan. O yüzden size soruyorum.eşime müjde vermek istiyorum:anneadayı:ama ilk yapmada bebek olacak kadar doğurgan ve şanslımiyimdir bilmiyorum ve sanmıyorum aslında ama bi heyecan bi telaş sardı içimi garip:KK200:

Kızlar cevap verin yaaa:oops::oops:sayfa yi kapatıp kapatıp tekrar açıyorum. Birseyler duymaya ihtiyacım var.anlarsınız beni.heyecanimi mazur görün:oops:

Back