Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Çok teşekkür ederim sayenizde çok moral alıyorum Allah sizden razı olsun
canım benim Rabbim asıl sizlerden razı olsun. bir yuva kolay kurulmuyor. kolay kolay yıkılmasına da müsaade etmeyiz.. hiç egzersiz yaptın mı? hangi aşamadasın?

Kesinlikle her turlu yardima hazirim bende. Bizde bosanma seviyesine gelmistik ama ben esimi cok seviyorum gozu disariya kaymasin diye azmettim oldu cok sukur sizde yapabilirsiniz 1 1993fuli

Yaptım kendi parmaklarımla yapıyorum oda arada sırada dışarıdan hiç bır aparat sokamiyorum

Yaptım kendi parmaklarımla yapıyorum oda arada sırada dışarıdan hiç bır aparat sokamiyorum
ben de hiç aparatla yapmadım. aslında bi mum veya başka bişeyden aparat yapacaktım ama ona da eşim izin vermedi. parmakla yap, başka bişeyle yapma dedi. deli midir nedir mumdan kıskandı beni
ben hep parmakla çalıştım canım.. yarın hemen bol kayganlaştırıcı ile parmak çalışmalarına başla. önce tek parmak. sonra iki parmağı hafif hafif çok zorlamadan. anaaam benim aklım çıkıyodu taaa ilk parmakta
doktora nasıl kızdım bu parmak nasıl girecek ne diyosun sen falan yav ordan çocuk çıkıyo dedi haklı ama sanki bizim beyin onu algılıyo o an şimdi üç parmak alıyorum inan bi zamandan sonra bu vaji diyoki: amaaan senle mi uğraşcam al işte pes ettim git kocana cidden yaaa

Inşallah olur da yaparım artık çok usandim artık P Prrrenses
yaparsın tatlımmm :) yarın görüşürüz inşallah. daha detaylı konuşuruz. bugün çok yoğundum, şuan da çok yorgunum. sen fırsatını buldun mu egzersizini yap uzun uzun.
İstersen özelden de yazarsın. yarın(bugün) görüşmek üzere...

günaydıınnnnnnn herkeseeeeee
evet bakalım nazlı hanımlar nasıl gidiyor hayat
ne kadar da tatlı bi gün
tam da egzersiz yapmalıkkkk
hadi bakalım çalışsın parmaklar ve aparatlar
biraz diyafram nefesi ile sakinleşip rahatlıyoruzzzz ve egzersize geçiyoruuzzzz
egzersiz yapmayana, neşeli olmayana, karalar bağlayana, umutsuz olana, güçlü durmayanaaaa>>>

Kizlar esimin bana bakisi bile degisti, daha cok baglandigini sevdigini hissediyorummmm
Bu his icin 1 yil bosa beklemisimmm..neyseki daha fazla surmediii..basarabilceginize inanin kizlaarrr biz ki ne acilarla agda yapan insanlariz bu onun yaninda devede kulak kalir

dimi yaaa bakışları bile nasıl aşk dolu oluyor
biz başardığımız gece, ben birazcıkın mutluluk gözyaşları dökmüştüm
eşim o an bana ''sen şimdi benim gerçekten karım mı oldun'' dedi
müthiş bi duygu arkadaşlarrrr
nolurrrrrrrrrrr azıcık daha sabırla ve kararlılıkla başarabilirsinizzzz

Kızlar uygulamalari ne sıklıkta yaptiniz ne zaman kendinizi hazır hissettiniz bugün uygulama yaptım tek parmak afedersinuz ama o delik o kadar küçük ve sıkı ki nasıl genişlicek bilmiyorum

Ayy kesinlikle cnmm ben de agladim valla hungur hungur sevincten
Ve sunu anladim gercekten Rabbim oyle ayarlamiski kulunun canini yakmayacagi siviyi yaratmis..biz kendimiz yakiyoruz canimizi on yargilarimizla

Kızlar uygulamalari ne sıklıkta yaptiniz ne zaman kendinizi hazır hissettiniz bugün uygulama yaptım tek parmak afedersinuz ama o delik o kadar küçük ve sıkı ki nasıl genişlicek bilmiyorum
ben de öyle diyordum yaa bu nee nasıl genişlicek burası, çok sıkı diyodum :) ama az az nazik bi şekilde zorlamayla açılıyo sabırla devam et tatlım. bizim vajinal kaslarımız normalden daha sıkı olduğu için öyle geliyo bize ama bir iki zorlamayla gevşiyor. lütfen kegel egzersizini ihmal etme. kegel kaslarımızın gevşemesi ve kontrolü için çok güzel bi egzersiz. nefes egzersizini de unutmaaa.

Ben 2 gun egzersiz yaptim sadece..bu elbette kisiden kisiye degisir..ama onune bir ayna alip tani vajinani..ve ıkın o deligin acildigini goreceksin eline zeytinyagi bebe yagi vs sur rahatca girecek korkma orasi bosluktan ibaret ikinarak ve nefes egzersiziyle parmagini ilerletmeye calis yavas yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…