canım benim Rabbim asıl sizlerden razı olsun. bir yuva kolay kurulmuyor. kolay kolay yıkılmasına da müsaade etmeyiz.. hiç egzersiz yaptın mı? hangi aşamadasın?Çok teşekkür ederim sayenizde çok moral alıyorum Allah sizden razı olsun
eşin ayrılık konusunu açmıyorsa sen hiç açma. eşini ve yuvanı seviyorsan karar ver, güçlü dur ve hızlı bi şekilde egzersizlere başla. bu saçma sapan durumu yenemeyen yok! görüp görebileceğimiz en basit hastalık, öyle ki buna hastalık bile diyemeyiz. lütfen kararlıysan eğer, bizler destek olmak için hazırız.(en azından şahsım adına).
ben de hiç aparatla yapmadım. aslında bi mum veya başka bişeyden aparat yapacaktım ama ona da eşim izin vermedi. parmakla yap, başka bişeyle yapma dedi. deli midir nedir mumdan kıskandı beniYaptım kendi parmaklarımla yapıyorum oda arada sırada dışarıdan hiç bır aparat sokamiyorum
yaparsın tatlımmm :) yarın görüşürüz inşallah. daha detaylı konuşuruz. bugün çok yoğundum, şuan da çok yorgunum. sen fırsatını buldun mu egzersizini yap uzun uzun.
dimi yaaaKizlar esimin bana bakisi bile degisti, daha cok baglandigini sevdigini hissediyorummmm
Bu his icin 1 yil bosa beklemisimmm..neyseki daha fazla surmediii..basarabilceginize inanin kizlaarrr biz ki ne acilarla agda yapan insanlariz bu onun yaninda devede kulak kalir
dimi yaaabakışları bile nasıl aşk dolu oluyor
biz başardığımız gece, ben birazcıkın mutluluk gözyaşları dökmüştüm
eşim o an bana ''sen şimdi benim gerçekten karım mı oldun'' dedi
müthiş bi duygu arkadaşlarrrr
nolurrrrrrrrrrr azıcık daha sabırla ve kararlılıkla başarabilirsinizzzz
ben de öyle diyordum yaa bu nee nasıl genişlicek burası, çok sıkı diyodum :) ama az az nazik bi şekilde zorlamayla açılıyoKızlar uygulamalari ne sıklıkta yaptiniz ne zaman kendinizi hazır hissettiniz bugün uygulama yaptım tek parmak afedersinuz ama o delik o kadar küçük ve sıkı ki nasıl genişlicek bilmiyorum
Kızlar uygulamalari ne sıklıkta yaptiniz ne zaman kendinizi hazır hissettiniz bugün uygulama yaptım tek parmak afedersinuz ama o delik o kadar küçük ve sıkı ki nasıl genişlicek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?