- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
Evet aynen eşime öyle demiş eczane oda 4 kutu sipariş vermiş :)
Masallah iyi yapmis o gazla bende 1 kutu yerine 3 kutu verdm 2 kutusu duruo oyle dusun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen eşime öyle demiş eczane oda 4 kutu sipariş vermiş :)
hahahah Allah iyiliğini versin kız şu anlatışa bak insanın canını çektirtiyoo
Kızlar neler var neler yok bakiyim. Herkesi bıraktığımdan daha iyi daha mutlu daha umutlu görmek istiyorum..
Vajinusmusla uğraşan arkadaşlar...
Bu sayfada olupta bu sayfayı okuyupta hiç kimse çaresiz kalamaz. Size yardım elini uzatan en azından moral olarak sizleri kendinize getiren nice güzel yürekli insan var burada. Biri olamazsa diğeri illaki yardımcı olur sizlere. Yapmanız gereken tek şey yardım istemek Umarım yeniden geldiğimde yine birileri kurtulmuş olur
Eşime diyorum çok olur iki al yeter yok yok bol bol sıkarız kurtuluruz diyor :) sanki kendine sıkacakk :) adam çıldırdı dört sene olacak nerdeyse naapsın :)Masallah iyi yapmis o gazla bende 1 kutu yerine 3 kutu verdm 2 kutusu duruo oyle dusun :)
Nasi gidiyo arkdslar haftasonu yazamadim ama takipteyim La-Reverie tebrik ederimm cok iyi bi haber sanirim o an mutluluktan aglamayn yoktur bende ayni duygulari yasamistim hadi arkadaslar darisi basiniza, gayretle hevesle sabir ve dua ile insallah
hahhaha aman ha kendisine sıkmasın ben bi kutu almıştım. ilk sıkışta oldu bittiEşime diyorum çok olur iki al yeter yok yok bol bol sıkarız kurtuluruz diyor :) sanki kendine sıkacakk :) adam çıldırdı dört sene olacak nerdeyse naapsın :)
Ayy hadi inşallah bizde kurtuluruz..muradımıza ereriz.hahhaha aman ha kendisine sıkmasın ben bi kutu almıştım. ilk sıkışta oldu bitti
Sık sık parmak egzersizi yap. O şekilde cesaretin artar. Spreyle de spreysiz de daha hızlı aşama kaydedersin. Kafandaki oraya bir şey giremez, orası esnemez düşüncesini yıkmalısın önce. Bu olmayınca fazla hissetmesen bile, beynin karşı koyuyor demek ki. Bpl egzersiz yapmalısın. O zaman daha kolay olacak.Ya ben aldım sıktım yine kastım kendimi
Eşime diyorum çok olur iki al yeter yok yok bol bol sıkarız kurtuluruz diyor :) sanki kendine sıkacakk :) adam çıldırdı dört sene olacak nerdeyse naapsın :)
hahhaha aman ha kendisine sıkmasın ben bi kutu almıştım. ilk sıkışta oldu bitti
ay seni Allah iyi etsin yaBenim adam bi azdi sorma gitsin gece 3 te uyuyorm baktm gogsumde bi el tovbe bismillah arkamda bitmis. Yapmazsam uyuyamam diyo haydaa gece 3 ise koyul. Ama valla astigimizdan beri saat 3 4 5 bize hic farketmez. Ne zaman cekerse cani o zaman yapabiliyoruz coook sukur :)
moralini çok iyi gördüm tatlım bu azimle pek yakın zamanda sen de yendiğini duyuracaksın bize önce parmak egzersizlerinizi yoğunlaştırın. ondan sonra spreyle penis aşamasına geçin. sprey uyuşturdu mu peki?Kafaya koydum yapicam eşimde bugün doktordan sonra bunun yalnız benim elimde olmadığını anladı daha anlayışlı davraniyo dünden eder kalmadı sukur
tatlım parmağın içerdeyken kegel yap. çok rahat gevşer.Kızlar parmak egzersine tam gaz devam ediyorum tek parmagi rahatlikla alip istedigim kadar bekletiyorum yanliz doktor parmak iceride iken o sikilik esneyene kadar beklet dedi ben o esnemeyi tam yapamiyorum parmagimi sıkıyor bi muddet vajina ne yapmaliyim gevsemiyo