Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm nasıl sevindim anlatamammmm çok duygulandımmm :)Ben bir yil 20 gunluk evliyim.Bu surecte o kadar zor gunler gecirdik ki Rabbim kimseye yasatmasin..Cok seviyorsun ama bu problem gercekten arayi sogutuyor esinle..boşanma noktasina gelmistik biz.Bir yandan burayi takip ediyordum uye olmadan egzersiz vs diyordu ama ben yapamam egzersiz felan deyip hep direk denemeye calistik esimle..bir olmadi iki olmadi derken bu sefer surekli ertelemeye basladim.Cunku yine olmayacak ve biz yine mutsuz olacagiz korkusu vardi..Derken bi yil gecti eşim bu boyle gitmeyecek anneme acacagim durumu dedi bayramda bende bunu istemedigim icin kafama koydum bu is olmali artik dedim ve 3-4 gun once buraya uye oldum. @Zeynepeceulus @monalazo P Prrrenses in cesaretlendirmeleri sayesinde ve Rabbimin izniyle 4 gunde yani bugun bu isi hallettim :)) Sonrasi sevinc goz yaslari Bu muymus ya dedim sonra hayati kendime esime zindan etmisim resmen..Iyi ki varsiniz kizlar cok tesekkur ederim
canımm nasıl sevindim anlatamammmm çok duygulandımmm :)
tebrik ederimmmm. mutluluklar hep sizinle olsunnn
hadi bakalım inşallah darısı da banaaaTesekkur ederim cnmm yeniden dogmus gibiyim
Simdi bi ayagim burda hamilelik topigine gecmeye hazirlancam ins.artik yavrumu kucağıma almak onu koklamak koklamak istiyorumm nasip olursa inss
Şuan bende ayni durumdayim bacagimi acabiliyirum ve islaklik da var ama o an kasiliyorum inanin bu site doktorumdan daha fazla motive ediyo beni allah hepinizden razi olsun ins bende yenicm en kisa sürede:)D denizimm3535
Tesekkurler insss:) ben bacagimi hic acamiyor degildim on sevismede de islaklik noktasinda da hic problem yoktu..p... Ucu degince kasiliyordum iki cm kadar girdirmeyi basarmisti esim ama sonra o islaklik birden gidyordu korkudan kendimi kasiyordum o yuzden canim yaniyordu birakiyorduk..ilk 2 cm girdiginde zarim yirtilmisti kanamam olmustu sonra idrara ciktigimda ama aci kesinlikle olmamisti o esnada benim kanamam korkudandi muhtemelen kasmasam kanamazdi.jinekologa gittim sonra bir problem olmadigini soyledi kayganlastirici verdi gonderdi.ondan sonra yine degisen bisey olmamisti.iste son 4 gunde burada hallettim mevzuyu kizlar sizde yapabilirsiniz YUREKTEN INANIN LUTFEN
canım benim sakin ol...ikiniz de yıpranmışsınız sanırım...Evet kızlar bende az önce eşimle kavga ettim yarın doktora gidicez muhtemelen egzersiz vericek diyorum ki butun gittigimiz doktorlari yarın bıraktık dedim bu doktora bakalım ve devam edelim vericeği egzersizleri de eksiksiz yapalım diyorum bana dediği kelime su ben hiç birşey yapamam ben elimden geleni yaptım sen evlenmeden önce böyle bir sorunun olduğunu biliyordun ve yedirirsem diye düşünerek evlendin benimle dedi bana ya ağlamaktan maf oldum ya yarın doktorada gitmicem
hahhah aynısını ben demiştim yaaa burda daha çok motive oluyordum ben deŞuan bende ayni durumdayim bacagimi acabiliyirum ve islaklik da var ama o an kasiliyorum inanin bu site doktorumdan daha fazla motive ediyo beni allah hepinizden razi olsun ins bende yenicm en kisa sürede:)
La-Reverie tatlım çok haklısın kesinlikle inanmak ve karar vermek gerek. sen pes etseydin o daha çok güçlenecekti. ama pes etmedin, adeta meydan okudun, karar verdin veeeee muhteşem bi şekilde 4 günde bitti
bizler ne kadar azimli ve kararlı olursak vaji de o kadar güçsüzleşiyor ve pes ediyor. buna inanın arkadaşlar...
sadecee sabırla üstüne gidin bu durumun. güçlü bi şekilde gidin. 'acaba bu sefer yine mi olmayacak' diyerek değil, 'bakalım bu kez ne kadar ilerleteceğim' diye başlayın egzersizlerinize. çok önemli bi konu da şu, pozitif olun. egzersizlerinizi eğlenceye dönüştürün. neşeli neşeli yapın egzersizleri. motivasyon açısından çok zinde tutacak sizi bu..
UNUTMAYIN, KADIN OLMAK ÇOK ÖZEL !
hayır lütfen pes etme. eşinle sakin sakin konuş. onu çok sevdiğini, evliliğiniz için çaba göstereceğini anlat. onu sakinleştir. güzel şeyler söyle.Ben yapamadan ayrılacağız sanirim
hahhah aynısını ben demiştim yaaa burda daha çok motive oluyordum ben de [/QU ne güzel:)
aslinda bizi bizden iyi anlayan yokki:)
eveeettt ağlayarak dua ettiğimi bilirim ben de :)Kesinlikle katiliyorum canimm
Ben bugun olacak artik diye olumlu mesaj gonderdim hep beynime..ve gun boyu hazirligini yaptim hem zihinsel hem mekansal hem bedensel
Ee zevkli hale ancak boyle geliyor yoksa gozunuzde buyutursunuz
Ben ilk zamanlarimi gulerek hatirliyorum dokunmasina musade etmiyordum bile
Yavas yavas alistim esime guzelce ifade edip sebebini:)
Kizlar bir de duaaaa gercekten Rabbim duyan isiten sizi ben ogle namazindan sonra hacet namazi kildim dua ettim Rabbim nolur kolaylastir diye.esime soylememistim o da benden habersiz namaz kilip dua etmis sonradan soyledik birbirimize
Hem egzersiz hem yurekten inanma hemde dua basarabilirsenizzz prrensesin dedigi gibi KADIN OLMAK CCOOOKKK GUZELMISSS
EN AZINDAN ÇABALADIĞINI GÖRÜR. NE KADARLIK EVLİSİN. SEN VE EŞİN YAŞLARINIZ KAÇ?Daha nasıl konuşabilirim şaşırdım gerçekten
eşin ayrılık konusunu açmıyorsa sen hiç açma. eşini ve yuvanı seviyorsan karar ver, güçlü dur ve hızlı bi şekilde egzersizlere başla. bu saçma sapan durumu yenemeyen yok! görüp görebileceğimiz en basit hastalık, öyle ki buna hastalık bile diyemeyiz. lütfen kararlıysan eğer, bizler destek olmak için hazırız.(en azından şahsım adına).1 senelik evliyiz ben 23 eşim 29 yasinda