- 5 Haziran 2016
- 53
- 35
- 3
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlaaaaarrrr !!! Sonunda basardikkkk
Cok cok cokkkk mutluyummm Rabbime sukurler olsunnnn...
Gözün aydın ne güzel darısı başımıza umut oluyo yenenler:) hangi asamadaydn bizede yol gosterirmisin:)
Cnm spreyden yada kuruluktan olabilir o biraz daha gevseMerhaba kizlar. Biz egzersiz yaptik beser setler halinde kucuk parmak isaret parmagi ve iki parmak calistik. Her defasinda parmaklari bir dakika icerde tutup onluk setler halinde kas gevset yaptim. Yalniz iki parmaga gectigimizde vajina girisindeki bes cm lik bölümde inanilmaz yanma basladi iki parmak anca ortaya kadar girebildi. Baslamadan once wemcaine spreyden sıktım dort bes fis ondan mi oldu dedim ama bilemedim. Aparata gectik ondan da aynisi olunca esim birakti. Hala yanma sürüyo. Doktorumuzu aradik iltihap yapmis olabilir yanma olmamasi gerek dedi. Doktordayken penis kalinliginda aparati yarisina kadar almistim yanma falan da olmamisti. Bi fitil yazdi doktor yarin onu alicam. Aci degil bildigin yanma bu. Bu durumu yasayan varmi?
TebrikleeeerKizlaaaaarrrr !!! Sonunda basardikkkk
Cok cok cokkkk mutluyummm Rabbime sukurler olsunnnn...
Mumdan yaptik beyaz mumlari kirdik boy boy hazirladik. Kalinlastirmak icin pecete sardik strecledik. Her birini strecleyip bebe yagi kullanarak calisiyoruz. Hepsini esimle yapiyorum. Parmakla basliyoruz ordan aparatlara geciyoruz ama bugun sekteye ugradik sanirim sprey beni yakti yarin sprey kullanmayacagim.
Muhtemelen spreydeb oldu ya daha once cok calistim hic bu derece yanmamisti. Cok da rahatim aslinda yoga da yaptigim icin rahatlatıyorum kendimi. Valla astigim zamani gormek istiyorum artik. Tum tavsiyelere acigim.Cnm spreyden yada kuruluktan olabilir o biraz daha gevse
Sprey en son care olsun zarar veriyorsa hic kullanma hatta..ben spreyle yapcaktim direk egzersiz vs olmadan ama iki gun egzersiz bi gun ara 4.gun oldu cok sukur zeytinyagi kullandik biz egzersizde esime yaptrdim. korkunu yenmek icin bi yerdeki yanma hissine azicik disini sık.esin rahatlatsn seni oyle beklerken sonra nefes egzersizi ve ikinma derken bi bakmissin icinde anlamiyosun bile ne oldugunu..bende bugun yendim cok sukurMuhtemelen spreydeb oldu ya daha once cok calistim hic bu derece yanmamisti. Cok da rahatim aslinda yoga da yaptigim icin rahatlatıyorum kendimi. Valla astigim zamani gormek istiyorum artik. Tum tavsiyelere acigim.
Sprey en son care olsun zarar veriyorsa hic kullanma hatta..ben spreyle yapcaktim direk egzersiz vs olmadan ama iki gun egzersiz bi gun ara 4.gun oldu cok sukur zeytinyagi kullandik biz egzersizde esime yaptrdim. korkunu yenmek icin bi yerdeki yanma hissine azicik disini sık.esin rahatlatsn seni oyle beklerken sonra nefes egzersizi ve ikinma derken bi bakmissin icinde anlamiyosun bile ne oldugunu..bende bugun yendim cok sukur
Yürekten tebrik ediyorum allah hepimizin yardimcisj olurda biran önce kurtuluruz ins:)Ben bir yil 20 gunluk evliyim.Bu surecte o kadar zor gunler gecirdik ki Rabbim kimseye yasatmasin..Cok seviyorsun ama bu problem gercekten arayi sogutuyor esinle..boşanma noktasina gelmistik biz.Bir yandan burayi takip ediyordum uye olmadan egzersiz vs diyordu ama ben yapamam egzersiz felan deyip hep direk denemeye calistik esimle..bir olmadi iki olmadi derken bu sefer surekli ertelemeye basladim.Cunku yine olmayacak ve biz yine mutsuz olacagiz korkusu vardi..Derken bi yil gecti eşim bu boyle gitmeyecek anneme acacagim durumu dedi bayramda bende bunu istemedigim icin kafama koydum bu is olmali artik dedim ve 3-4 gun once buraya uye oldum. Z Zeynepeceulus M monalazo P Prrrenses in cesaretlendirmeleri sayesinde ve Rabbimin izniyle 4 gunde yani bugun bu isi hallettim :)) Sonrasi sevinc goz yaslari Bu muymus ya dedim sonra hayati kendime esime zindan etmisim resmen..Iyi ki varsiniz kizlar cok tesekkur ederim
Ben yag denedim vazelin denedim ama senin akintin gibi kaygan olmuo bence on sevismeyi uzun tut baya bi gevse akintinada bak iyce cogaldi mi esin yavas bi sekilde iliski kurmaya calisin ben boyle astimMuhtemelen spreydeb oldu ya daha once cok calistim hic bu derece yanmamisti. Cok da rahatim aslinda yoga da yaptigim icin rahatlatıyorum kendimi. Valla astigim zamani gormek istiyorum artik. Tum tavsiyelere acigim.
Ne guzel cok sevindim sizin adiniza. Insallah artik bu hafta basarmak istiyorum cok bunaldim yoruldum. Bakalim disimi sıksam olcak da ben de cok mu narinim bilemedim
Burda anlatıldığı şekilde egzersizleri yap. Sende yenersin. Önemli olan üzerine düşmek. doktora gitmiş olsanda söylenenleri düzenli yapmasan işe yaramaz. Kararlı olup egzersizleri aksatmadan yapmalısın.Nasil yendin peki ben yeni bi doktor buldum yarın gidicem ama artık çok umutlu değilim okadar çok doktora gittim ki çünkü adigeeda