• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kızlaaaar! Eğer egzersiz ve denemelerin üzerine düşerseniz, bayrama kadar hepiniz başarırsınız. Lütfen yarına ertelemeyin. Yarınlerın hep yarını vardır, toplaşır yıl olurlar. Bu hafta çok kararlı olun. Bayram tatiliniz muhteşem geçsin.
Vajinanın girişi küçücük bir delik değildir. Kocaman açılır orası. Sadece biz tedirgin olup kuvvetlice kasıp büzdüğümüzden, bize darmış gibi gelir. Topkı ağzımız gibi, sinirlenince dudaklarımızı büzmezmiyiz. Gülünce de kocaman açarız. Vajinayı bu depresif halinden egzersizlerle kurtarabilirsiniz. :halay:

Kızlaaaar! Eğer egzersiz ve denemelerin üzerine düşerseniz, bayrama kadar hepiniz başarırsınız. Lütfen yarına ertelemeyin. Yarınlerın hep yarını vardır, toplaşır yıl olurlar. Bu hafta çok kararlı olun. Bayram tatiliniz muhteşem geçsin.
Vajinanın girişi küçücük bir delik değildir. Kocaman açılır orası. Sadece biz tedirgin olup kuvvetlice kasıp büzdüğümüzden, bize darmış gibi gelir. Topkı ağzımız gibi, sinirlenince dudaklarımızı büzmezmiyiz. Gülünce de kocaman açarız. Vajinayı bu depresif halinden egzersizlerle kurtarabilirsiniz. :halay:
:) süpersin inşallah bayram oncesi kurtuluruzz canım
süpersin:)Insallah bayram oncesi basaririz canim:)

Tesekkur ederim cnmm yeniden dogmus gibiyim :KK49::KK200:
Simdi bi ayagim burda hamilelik topigine gecmeye hazirlancam ins.artik yavrumu kucağıma almak onu koklamak koklamak istiyorumm nasip olursa inss:anneadayı::anne::KK46::dua:

Ay cok sevindim canim darisi bebisine hadi inss.. bi hamilelik topigi acta gelelimmmm :)

dimi yaaa :KK200: bakışları bile nasıl aşk dolu oluyor :KK200:
biz başardığımız gece, ben birazcıkın mutluluk gözyaşları dökmüştüm :KK39:
eşim o an bana ''sen şimdi benim gerçekten karım mı oldun'' dedi :KK60:
müthiş bi duygu arkadaşlarrrr :KK60:
nolurrrrrrrrrrr azıcık daha sabırla ve kararlılıkla başarabilirsinizzzz :KK60::KK60::KK60:

Ayyy cok seviniyorum yenenleri gordukce. Hele misyoner pozisyonda esin ustte sen altta oldugunda yuz yuze gelince o an cok farkli bi duygu. Esin o an gel git yaparken gozlerine falan bakiyo opuyor opmeni istiyo o an bir elmanin 2 yarisi sanki bir butun oluyorsunuz. Cok farkli buyuleyici bir an

Ayyy cok seviniyorum yenenleri gordukce. Hele misyoner pozisyonda esin ustte sen altta oldugunda yuz yuze gelince o an cok farkli bi duygu. Esin o an gel git yaparken gozlerine falan bakiyo opuyor opmeni istiyo o an bir elmanin 2 yarisi sanki bir butun oluyorsunuz. Cok farkli buyuleyici bir an
Yaaa lütfeeeen, olan var olmayan var gııız! O ne ağzı sulandıran anlatım. :KK73:

Patate allah seni kahretmesin emi!

Kızlar vemcaine spreyi bulmak ne kadar zor nerdeyse 10 tane eczaneye gittim yok yok yok.

Kızlar doktordan döndüm çok iyi oldu gittiğim doktor bunun benim elimde olmadığını onun nekadar baskı yaparsa okadar kötüye gideceğini herşeyi anlattı çok iyi oldu

Kızlar doktordan döndüm çok iyi oldu gittiğim doktor bunun benim elimde olmadığını onun nekadar baskı yaparsa okadar kötüye gideceğini herşeyi anlattı çok iyi oldu

Kızlar vemcaine spreyi bulmak ne kadar zor nerdeyse 10 tane eczaneye gittim yok yok yok.

Siparis vericeksin getirticekler oyle bulunmuyor zaten illa siparisle getiriyorlar yari parasini oduyosun 10 lira geri kalaninida geldiginde ver o zaman getirtirler.

kesinlikle öyle zaten canım.. kendini daha hissediyorsundur umarım.:KK200:

hahahah :D Allah iyiliğini versin kız :D şu anlatışa bak :D insanın canını çektirtiyoo :D :D :D

Siparis vericeksin getirticekler oyle bulunmuyor zaten illa siparisle getiriyorlar yari parasini oduyosun 10 lira geri kalaninida geldiginde ver o zaman getirtirler.
Evet aynen eşime öyle demiş eczane oda 4 kutu sipariş vermiş :)

Nasi gidiyo arkdslar haftasonu yazamadim ama takipteyim :KK39: La-Reverie La-Reverie tebrik ederimm cok iyi bi haber sanirim o an mutluluktan aglamayn yoktur bende ayni duygulari yasamistim:KK68::KK71: hadi arkadaslar darisi basiniza, gayretle hevesle sabir ve dua ile insallah

Back