Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Bu bizim yetisme tarzimizdan olan bise cinsellik korkusu evlenmeden olmaz koruma korkusundan kaynaklanio bence aslinda dogru bise ama keske bu sekilde sonuclari olmasa

canımm nasıl sevindim anlatamammmm çok duygulandımmm :)
tebrik ederimmmm. mutluluklar hep sizinle olsunnn

D denizimm3535

Tesekkurler insss:) ben bacagimi hic acamiyor degildim on sevismede de islaklik noktasinda da hic problem yoktu..p... Ucu degince kasiliyordum iki cm kadar girdirmeyi basarmisti esim ama sonra o islaklik birden gidyordu korkudan kendimi kasiyordum o yuzden canim yaniyordu birakiyorduk..ilk 2 cm girdiginde zarim yirtilmisti kanamam olmustu sonra idrara ciktigimda ama aci kesinlikle olmamisti o esnada benim kanamam korkudandi muhtemelen kasmasam kanamazdi.jinekologa gittim sonra bir problem olmadigini soyledi kayganlastirici verdi gonderdi.ondan sonra yine degisen bisey olmamisti.iste son 4 gunde burada hallettim mevzuyu kizlar sizde yapabilirsiniz YUREKTEN INANIN LUTFEN

La-Reverie tatlım çok haklısın kesinlikle inanmak ve karar vermek gerek. sen pes etseydin o daha çok güçlenecekti. ama pes etmedin, adeta meydan okudun, karar verdin veeeee muhteşem bi şekilde 4 günde bitti
bizler ne kadar azimli ve kararlı olursak vaji de o kadar güçsüzleşiyor ve pes ediyor. buna inanın arkadaşlar...
sadecee sabırla üstüne gidin bu durumun. güçlü bi şekilde gidin. 'acaba bu sefer yine mi olmayacak' diyerek değil, 'bakalım bu kez ne kadar ilerleteceğim' diye başlayın egzersizlerinize. çok önemli bi konu da şu, pozitif olun. egzersizlerinizi eğlenceye dönüştürün. neşeli neşeli yapın egzersizleri. motivasyon açısından çok zinde tutacak sizi bu..
UNUTMAYIN, KADIN OLMAK ÇOK ÖZEL !

Tesekkur ederim cnmm yeniden dogmus gibiyim
Simdi bi ayagim burda hamilelik topigine gecmeye hazirlancam ins.artik yavrumu kucağıma almak onu koklamak koklamak istiyorumm nasip olursa inss
hadi bakalım inşallah darısı da banaaa

Evet kızlar bende az önce eşimle kavga ettim yarın doktora gidicez muhtemelen egzersiz vericek diyorum ki butun gittigimiz doktorlari yarın bıraktık dedim bu doktora bakalım ve devam edelim vericeği egzersizleri de eksiksiz yapalım diyorum bana dediği kelime su ben hiç birşey yapamam ben elimden geleni yaptım sen evlenmeden önce böyle bir sorunun olduğunu biliyordun ve yedirirsem diye düşünerek evlendin benimle dedi bana ya ağlamaktan maf oldum ya yarın doktorada gitmicem

Şuan bende ayni durumdayim bacagimi acabiliyirum ve islaklik da var ama o an kasiliyorum inanin bu site doktorumdan daha fazla motive ediyo beni allah hepinizden razi olsun ins bende yenicm en kisa sürede:)

canım benim sakin ol...ikiniz de yıpranmışsınız sanırım...
eş desteği çok mühim bu dönemde aslında.
sanırım içi doldu, o yüzden söyledi. o da öyle söylemek istememiştir.
kendini toparlamaya çalış lütfen, sen de pek ala yapabilirsin...

Şuan bende ayni durumdayim bacagimi acabiliyirum ve islaklik da var ama o an kasiliyorum inanin bu site doktorumdan daha fazla motive ediyo beni allah hepinizden razi olsun ins bende yenicm en kisa sürede:)
hahhah aynısını ben demiştim yaaa burda daha çok motive oluyordum ben de

Kesinlikle katiliyorum canimm
Ben bugun olacak artik diye olumlu mesaj gonderdim hep beynime..ve gun boyu hazirligini yaptim hem zihinsel hem mekansal hem bedensel
Ee zevkli hale ancak boyle geliyor yoksa gozunuzde buyutursunuz
Ben ilk zamanlarimi gulerek hatirliyorum dokunmasina musade etmiyordum bile
Yavas yavas alistim esime guzelce ifade edip sebebini:)
Kizlar bir de duaaaa gercekten Rabbim duyan isiten sizi ben ogle namazindan sonra hacet namazi kildim dua ettim Rabbim nolur kolaylastir diye.esime soylememistim o da benden habersiz namaz kilip dua etmis sonradan soyledik birbirimize
Hem egzersiz hem yurekten inanma hemde dua basarabilirsenizzz prrensesin dedigi gibi KADIN OLMAK CCOOOKKK GUZELMISSS

Ben yapamadan ayrılacağız sanirim
hayır lütfen pes etme. eşinle sakin sakin konuş. onu çok sevdiğini, evliliğiniz için çaba göstereceğini anlat. onu sakinleştir. güzel şeyler söyle.
aslında tam tersi olması lazım, desteğe ihtiyacı olan sensin. ama eşin sanırım fazla etkilenmiş. eğer eşini de seviyorsan, kii eminim çok seviyorsun. eşinle konuş ve kararlılıkla başar..

eveeettt ağlayarak dua ettiğimi bilirim ben de :)
arkadaşlar NİYET EDEREK 313 ADET AYETEL KÜRSİ OKUYUNNNNNNNN.!
Rabbim bizleri görüyor duyuyor.
NOLUR PES ETMEYİNNNN ! NOLUUUURRRRR !

1 senelik evliyiz ben 23 eşim 29 yasinda
eşin ayrılık konusunu açmıyorsa sen hiç açma. eşini ve yuvanı seviyorsan karar ver, güçlü dur ve hızlı bi şekilde egzersizlere başla. bu saçma sapan durumu yenemeyen yok! görüp görebileceğimiz en basit hastalık, öyle ki buna hastalık bile diyemeyiz. lütfen kararlıysan eğer, bizler destek olmak için hazırız.(en azından şahsım adına).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…