• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Hoşbulduk canım seminer dönemi başladı. Ama evlilik nedeniyle tayinimi istediğim yer evime çok uzak. O yüzden biraz zorlandım. Buraya alışmak gerçekten çok zormuş :( Onun dışında çok iyiyim. Kayınvalidem yemeklerimi yapmış ilk gün. Yorgun olurum yemekle uğraşmayım diye hazırlamış telefon etti eve geçmeden uğra yemekleri al diye. Sağolsun çok düşünceli. Ne evime gelip yemek yapayım diyor ne gel burda bizimle ye diyor. Hazırlıyor ve veriyor. Allah razı olsun böyle annelerden. Kendi annemde olsa aynısını yapardı hiç uzakta hissetmiyorum kendimi. Bende bugün gidip ona yardım ettim bayram temizliği yaptık. Yarına işler biterse kendi evimi temizleyip bi dahaki hafta bayrama memleketime gidicem. O yüzden çok musait olamıyorum. Ama takip ediyorum sizleri gece yatmadan önce bi 15 20 dk yorum yapamasamda okuyorum neler olup bittiğini ;)

Hoşbulduk canım seminer dönemi başladı. Ama evlilik nedeniyle tayinimi istediğim yer evime çok uzak. O yüzden biraz zorlandım. Buraya alışmak gerçekten çok zormuş :KK43: Onun dışında çok iyiyim. Kayınvalidem yemeklerimi yapmış ilk gün. Yorgun olurum yemekle uğraşmayım diye hazırlamış telefon etti eve geçmeden uğra yemekleri al diye. Sağolsun çok düşünceli. Ne evime gelip yemek yapayım diyor ne gel burda bizimle ye diyor. Hazırlıyor ve veriyor. Allah razı olsun böyle annelerden. Kendi annemde olsa aynısını yapardı hiç uzakta hissetmiyorum kendimi. Bende bugün gidip ona yardım ettim bayram temizliği yaptık. Yarına işler biterse kendi evimi temizleyip bi dahaki hafta bayrama memleketime gidicem. O yüzden çok musait olamıyorum. Ama takip ediyorum sizleri gece yatmadan önce bi 15 20 dk yorum yapamasamda okuyorum neler olup bittiğini :KK66:
Kayın validenin davranışı çok güzel. Anlayışlı insanın hali başka oluyor. Arada böyle şeyler okumak iyi geliyor insana. :nazar:

Cok tesekkur ederim mesajin iyi geldi. Ben aceleci davraniyorum galiba biraz. Hizlica yapinca egzersizleri hemen penis denemesine geciyorum. Basi gidiyor o kasta takılıyoruz. Egzersiz miktarimi artirip penis denemesine ara vermeyi konustuk esimle simdi. Aci da degil doğrudan yanma hissediyorum. Anestol surerek deneme yapiyoruz belki sprey de alirim. Sunu merak ediyorum orayi bir kez kalin aparatla bile gecmis olsak o kas alisacak mi buna? Spreysiz kremsiz gececek ki ordan penis? Ne zor is yahu bu bi an once bitse artık
Canım sana bişi dicem. Ben burda hiç demedim hep spreyler işe yarıyo dedikleri için ama anestol , vemcaine, emla. Üçünüde denemiştim ben. Üçü de beni yaktığı için yapamadım. Artık İlişkiye girmekten çok o kremlerin beni yakması zorladı. Belki benm cildim hashastır bilmiyorum. Ama uyuşturucu spreysiz sadece kayganlaştırıcı ile denesen? Vaseline in spreyi var ya hani. Krem vazelin. O da iyi kayganlaştırıo. Bebeyağ da olur zentinyağda olur. Bide o dediğin yer de bi kere dişini sıksan gerisi çok kolay gelicek. Orda lütfen dişini sık. Acı diye bişi yok.

Jel icin ne dedi peki. Anestoluda sormak lazim ya . Bide findik kadar bile cok etkili oluo gazlada syrmeyin bi kac kez spreyle yapip yenen arkadaslar spreyi birakp rahatlikla anestola donebilir. Ama anestolda uyusturuo fazlasi iyi degil ben findik kdr suruom psikolojik rahatlatiyor ama jel fln suremiyorum kuruyor bu bir marka vardi durex jel diye aldm esim bile dedi kendi sivinida kuruttu diye. En iyisi bebe yagi zeytinyagi hel yerine. Ama anestoluda bi ogrensek icim cok rahat edicek

Gleitgelen jel icin iyi demisti yani bi engeli olmaz hamile kalmaya demisti galiba bu zararsizmis oyuzden anestol bende cok kullanmiyorum hatta birakmistim iste arada bi sadece. Dedigin gibi minnacik

Kızlar meraba benimde hala devam ediyor bu sorun sprey banada ümit oldu dün denedim fakat eşim biraz denemeden sonra ereksiyon sorunu yaşadı kendimi baya inandirmistm yine ağlama üzülme ile sonuçlandı bugün de denemek istiyorum inşallah olur bu sefer eşim inanmiyo bu şekilde olacagina soyledigi egzersiz yap o oyle deyince tepem atiyo anlamiyo beni bende biran once bitsin istiyorum ne yapmaliyim:(

Kızlar meraba benimde hala devam ediyor bu sorun sprey banada ümit oldu dün denedim fakat eşim biraz denemeden sonra ereksiyon sorunu yaşadı kendimi baya inandirmistm yine ağlama üzülme ile sonuçlandı bugün de denemek istiyorum inşallah olur bu sefer eşim inanmiyo bu şekilde olacagina soyledigi egzersiz yap o oyle deyince tepem atiyo anlamiyo beni bende biran once bitsin istiyorum ne yapmaliyim:KK43:

Sen spreyle egzersiz yap. Bir kac kere kendini hazirla. Esinde prezervatif taksin cok hatta ust uste 2 tane taksin. Ereksiyon sorunu olmaz. Ama egzersiz yaparken kizlik gidebilir bunu esine soyle. Sonra kendin spreyle yap oran biraz alisinca esinle dene. 1 hafta kisa surede alisirsin egzersize 2. Haftada esli denemeye gecersin

Canim tek parmak ve esimin parmagini alabiliyorm iki parmakta zorlaniyorum sadece tedavide görüyorum yeni bi doktora basladim kadın cok sert davraniyo iyiceden geriyo beni cildirmak uzereyim esimde odevleri yap deyince sinir oluyorum

Canim tek parmak ve esimin parmagini alabiliyorm iki parmakta zorlaniyorum sadece tedavide görüyorum yeni bi doktora basladim kadın cok sert davraniyo iyiceden geriyo beni cildirmak uzereyim esimde odevleri yap deyince sinir oluyorum

Doktorlar bu konuda cok sert. En iyisi bile bu bir psikolojik sorun bizde isiniz yok diyip sepetliyor. Bence sen egzersizlerini yap . Egzersiz yapipta yenemeyen hic kimse yok burda. Ben spreyle egzersiz yaparak yendim. Spreyle 12 cm aldiktan sonra hemen esimle denedim ve kizligimi esim bozdu. Egzersiz yek cozum

Nasıl doktor sert davranıo Zaten korkan bi insana nasıl sert davranır yaa. Doktorunu değiştir bence canım. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama doktorun şevkati çok önemli bence. Benimki bal gibiydi. Ankaradaysan özelden önerebilirim.

Kadinin bakisi bile beni geriyo gercekten Aparatlami calistn 12cm.dedigin neydi canım
Bekareti falan hiç düşünme sen. Bunları doktorun anlatması lazımdı. Aklında bekaret olursa odaklanamazsın egzersize. Benden hiç kan gelmedi mesela. Ne egzersizlerde, ne de eşimle ilişki olduktan sonra. Bunu at kafandan. Rahat bi ilişkide zaten kan olmaz. Bunu doktorun ayrıntılı anlatıp keşke kafanı rahatlatsaydı öncesinde.

Canim bekaretle ilgili bi problemim yok cok şükür eşimin de ankarada degilim malesef:(
Yani cok ciddi doktorum bunun baska tedevisi yok deyip duruyo bende birakicam zatende bi tanidik vasıtasıyla gittik onada güya depresyon ilaci verdi iyiceden morelim bozuldu ne yapacagimi şaşırdım

Ben nasıl bi insanım biliyomusun. 10 yıldır kaşım alınıo ya, hala kaşım alınmadan bi titreme gelio. O kadar korkak bi insanım. Ben bile yaptıysam gerçekten yaparsın. Bende doktora gittim ama cem keçenin hani 10 adımda diye bi kitabı varya. Doktorla ordaki doktorun dedikleri birebir aynı. O kitabı bi oku canım istersen. Egzersiz cidden çok çok önemli. Doktor bana şey demişti. Küçüklükten gelen hiçbi travman falan yok senin sorunun bilmediğin bişeyi emin olmadan yapamıosun. Gerçekten çok doğru tespit. O yüzden egzersizle hem yönünü öğrendim, hem o kilit nokta dediğimiz yerde ne yapmam gerektiğini. Orda dişimi sıkıp nefes alınca pat diye giriyodu. Kendime öğrettikten sonra yapması kolay oldu. Tabii hala yapmadan önce bi heycanlanıorum.

Canim bekaretle ilgili bi problemim yok cok şükür eşimin de ankarada degilim malesef:KK43:
Yani cok ciddi doktorum bunun baska tedevisi yok deyip duruyo bende birakicam zatende bi tanidik vasıtasıyla gittik onada güya depresyon ilaci verdi iyiceden morelim bozuldu ne yapacagimi şaşırdım
Cevap sanaydı yukardaki cevabım ☺️

Doktorun ne iyimis gerçekten sanslisin:)yenmene sevindim simdi egzersize devam ediyorum öyleyse tek parmagi rahatlikla alıyorum iki parmagi aldıktan sonra iliskiyi mi denim yoksa spreyle hemen denimmi

Kitabı nerden temin ettin canım
Kitap her yerde var. Ben d&r dan almıştım. Parmak hakkında pek bilgim yok. Parmak egzersizi yapmış biri cevaplasa daha doğru. Aparatla çalıştım ben. En son 12 cm. Çalıştım sora oldu. Parmak bildiğimde eşinin 2 parmağından sora ilişki diye biliyorum.

Back