• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Sorun değil . :KK200:Bütün çocuk isteyipte henüz cinsel hayatı tam olarak yoluna girmemiş herkes için yaptım o yorumu.
Kökleri toprağa sıkı tutunan bir ağaç meyvelerini de daha iyi taşır. Hem meyve veririken hem de toprağa kök salmaya çalışmak işini zorlaştırır diye düşünüyorum.

Kiz serada bile olsada olur .d ama iste kismet ya artk fazla dusunmuyorum dedigim gibi. Eskisinden iyiyim yani :) bide arka arkaya 3 dugun 2 kina var . Heyecana kapildm bebek fln suan cok ustnde deglm ama olsada olur. Anestolda takldm ama merak ettm yani bilincsizce surmeyeym diye. Neyse doktora sorarm artk napalm ksmet . Spermleri olduruyorsa uzulrm ama surmeye bi muddet devam edicem cnku suan birakicak psikolojise degilm sanrm.

Jel icin ne dedi peki. Anestoluda sormak lazim ya . Bide findik kadar bile cok etkili oluo gazlada syrmeyin bi kac kez spreyle yapip yenen arkadaslar spreyi birakp rahatlikla anestola donebilir. Ama anestolda uyusturuo fazlasi iyi degil ben findik kdr suruom psikolojik rahatlatiyor ama jel fln suremiyorum kuruyor bu bir marka vardi durex jel diye aldm esim bile dedi kendi sivinida kuruttu diye. En iyisi bebe yagi zeytinyagi hel yerine. Ama anestoluda bi ogrensek icim cok rahat edicek
Bence en iyisi zeytin yağı. Çünkü herhangi bir yan etkisini görmedim. Bebeyağı vs. akıntı, kaşıntı yapıyor bende. Zeytin yağı rahatlatıyor bile.

Çok konuştum ama bir şey daha dicem. Ben bu sıkıntıyı yaşarken bu konu başlığında bebek isteyenlere çok kızıyordum. O yüzden lütfen kimse üzülmesin. Allah tedavisi olmayan rahatsızlıklar vermesin bizlere. Egzersizler gerçekten çok önemli. Soru sormak isteyenler özelden de sorabilir. Yardımcı olurum elimden geldiğince

Dimi simdilerde bebek olsada guzel olur diye yaziyoruz burdaki arkadaslarinda cok derdi var. Ama inaninki burda bunlari paylasmazsak arkadaslarimiz fazlasiyla gaza gelip denemeye gecemiycek. Ben en cok dygblue diye bi arkdstan etkilendim. Ilk sayfada konusuyorduk onunla spreyle yenmis ve bebek istiyordu. O olmasaydi bende yapamazdm simdi belki benim sayemde yenen arkadaslar yada yenicek arkadaslar olucak o yuzden mutlulugumuzu paylasmak lazm bebek isteyin gencler :)

Bence en iyisi zeytin yağı. Çünkü herhangi bir yan etkisini görmedim. Bebeyağı vs. akıntı, kaşıntı yapıyor bende. Zeytin yağı rahatlatıyor bile.

Aynen heralde en iyisi zeytinyagi dogal bir kere. :) ama ben su siralar anestolla devam etmekteym

Bide ben hic 30dk uzanip ayaklarimi tavana dikmiyorum yada hemen dus almayin diolar ben aliyorum ne blm bebek icin bisey pek yapmiyorum M monalazo kismet onceden vajiliyken esimle uzerine bosalma yonteminde yapiodm bunlari. Smdi icerde ya takmiom pek bi tuaf oldm diyrum .d

Bide ben hic 30dk uzanip ayaklarimi tavana dikmiyorum yada hemen dus almayin diolar ben aliyorum ne blm bebek icin bisey pek yapmiyorum M monalazo kismet onceden vajiliyken esimle uzerine bosalma yonteminde yapiodm bunlari. Smdi icerde ya takmiom pek bi tuaf oldm diyrum .d
Patate senin için şimdi baktım googleden. Bir doktor, anestol pomadın girişe sürüldüğü için spermleri etkilemeyeceğini yazmış. Zaten içine boşalmıyor mu. Kreme teması olmuyor o zaman. Yani fındık kadar kullanmanın zararı yok. Girişe sürdüğün takdirde.
Anestol kullanıyorum diye kayganlık verecek bir şey sürmeyi ihmal etme. Onun görevi ayrı. :KK200:

Kizlar yine olmadi ya nefes yapiyorum ikiniyorum oncesinde egzersiz de yaptik yanma hissi cok fazla. Cok moralim bozuldu oturdum agliyorum nasi geçecek o noktadan?

Patate senin için şimdi baktım googleden. Bir doktor, anestol pomadın girişe sürüldüğü için spermleri etkilemeyeceğini yazmış. Zaten içine boşalmıyor mu. Kreme teması olmuyor o zaman. Yani fındık kadar kullanmanın zararı yok. Girişe sürdüğün takdirde.
Anestol kullanıyorum diye kayganlık verecek bir şey sürmeyi ihmal etme. Onun görevi ayrı. :KK200:

Ay cok sagol canim kayganlik sorunum yok cunku benim sivim yetiyor esimle bana o esnada bi aci fln olmuyoor rahat oluyorum zatennn cok tsk ederimmm

Kizlar yine olmadi ya nefes yapiyorum ikiniyorum oncesinde egzersiz de yaptik yanma hissi cok fazla. Cok moralim bozuldu oturdum agliyorum nasi geçecek o noktadan?
Ağlama canım. Daha çok egzersiz ve deneme yaptıkca olacak. Yanlış gününe denk gelmiş demek ki. Egzersizlerde kendini çok rahat hissetdiğin zaman, dene yeniden ve yeniden.
Anestol. Yada wemcaine sprey le de deneyebilirsin. Bol zeytin yağı sürmeni de tavsiye ediyorum. Olacak canım. Uğraşıpda başaramayan var mı sitede. Okuyup kendin gör. Sende şimdi başarmış olanlardan farklı değilsin. Moralini asla bozma.

Ağlama canım. Daha çok egzersiz ve deneme yaptıkca olacak. Yanlış gününe denk gelmiş demek ki. Egzersizlerde kendini çok rahat hissetdiğin zaman, dene yeniden ve yeniden.
Anestol. Yada wemcaine sprey le de deneyebilirsin. Bol zeytin yağı sürmeni de tavsiye ediyorum. Olacak canım. Uğraşıpda başaramayan var mı sitede. Okuyup kendin gör. Sende şimdi başarmış olanlardan farklı değilsin. Moralini asla bozma.

Cok tesekkur ederim mesajin iyi geldi. Ben aceleci davraniyorum galiba biraz. Hizlica yapinca egzersizleri hemen penis denemesine geciyorum. Basi gidiyor o kasta takılıyoruz. Egzersiz miktarimi artirip penis denemesine ara vermeyi konustuk esimle simdi. Aci da degil doğrudan yanma hissediyorum. Anestol surerek deneme yapiyoruz belki sprey de alirim. Sunu merak ediyorum orayi bir kez kalin aparatla bile gecmis olsak o kas alisacak mi buna? Spreysiz kremsiz gececek ki ordan penis? Ne zor is yahu bu bi an once bitse artık

patate patate spreyin yada anestolun cocuk icin bi skintisi yok diye biliyorum ama kayganlastiriyi cocuk dusunenler icin onermiyolar...bebis icin adetten 10 gun sonra faln calismalara agirlik verirsen iliskiden hemen sonra kalkmaz yatarsan en kisa zamanda hayirlisiyla bebis haberini aliriz bence..yumurtlama zamanlarini anliyisan o zmanlara agirlik ver anlamiyosan catladigini yumurtanin ovulasyon testini tavsiye edebilirm...:)

Cok tesekkur ederim mesajin iyi geldi. Ben aceleci davraniyorum galiba biraz. Hizlica yapinca egzersizleri hemen penis denemesine geciyorum. Basi gidiyor o kasta takılıyoruz. Egzersiz miktarimi artirip penis denemesine ara vermeyi konustuk esimle simdi. Aci da degil doğrudan yanma hissediyorum. Anestol surerek deneme yapiyoruz belki sprey de alirim. Sunu merak ediyorum orayi bir kez kalin aparatla bile gecmis olsak o kas alisacak mi buna? Spreysiz kremsiz gececek ki ordan penis? Ne zor is yahu bu bi an once bitse artık
Kasılmamaya alışacaksın. Parmağın içindeyken kegel yap sık bırak. Her seferine daha güçlü sıkıp, bıraktığında da daha fazla gevşeyeceksin. İki parmağını içine aldığında parmağını makas gibi yanlara doğru aç. Yanlara basınç uygula. Girişini esnet. Bunu eşinede yaptır. Aşama aşama kızlık zarın esnemiş olacak. Sende orada hissetdiğin baskı duygusuna alışacaksın. Bolca zeytin yağı kullanmanı tavsiye ediyorum. Yada su bazlı herhangi bir kayganlık verici krem. Bu duygudan bolca egzersiz yaparak kurtulacaksın. İçine parmağını, yada penisi alırken. Burnundan aldığın nefesi, üfleyerek ver. Oradan kalınca bir aparatı geçirebildiğin zaman "aaa burdan bu geçebiliyormuş" diye düşüneceğin için psikolojikman rahatladığından kasılman geçebilir . Yada on çocuk doğurduğu halde , bir kadın yaşadığı cinsel bir travma sonucu senin kadar kasılabilir. Bu tamamen psikolojik bir durum. (10 çocuğu abartmış olabilirim,)
İnan ki endişe edecek bir şeyvyok. Sadece sabırla, egzersizlere dört elle sarıl. Spor yaparkende öyle değil mi. İlk bir hareket yaptığında kasların ağrır. Çalıştıkca kaslar güçlenir ve esnekliği artar. Asla moral bozmak yok canım.

patate patate spreyin yada anestolun cocuk icin bi skintisi yok diye biliyorum ama kayganlastiriyi cocuk dusunenler icin onermiyolar...bebis icin adetten 10 gun sonra faln calismalara agirlik verirsen iliskiden hemen sonra kalkmaz yatarsan en kisa zamanda hayirlisiyla bebis haberini aliriz bence..yumurtlama zamanlarini anliyisan o zmanlara agirlik ver anlamiyosan catladigini yumurtanin ovulasyon testini tavsiye edebilirm...:)

Ay sagol canm icimi rahatlattin. Evet iliskiden sonra kalkiyorum dusa giriyorm bunu yapmamam lazm. Bide anlamiyorum yumurtayi catladigi zamani en iyisi ovalasyon testi. Zaten gun asiri iliski denemesi yapicaz bu ay. Illa bir gunde denk gelir diye dusunuyorum adetim 3 gun once bitti dun ilk denemeyi yaptm bugun bosluk verip yarin yapaym diyorum hadi ins tutar bu ay. Tutmazsada kismet napalm calismalara devam edicem :)

Kasılmamaya alışacaksın. Parmağın içindeyken kegel yap sık bırak. Her seferine daha güçlü sıkıp, bıraktığında da daha fazla gevşeyeceksin. İki parmağını içine aldığında parmağını makas gibi yanlara doğru aç. Yanlara basınç uygula. Girişini esnet. Bunu eşinede yaptır. Aşama aşama kızlık zarın esnemiş olacak. Sende orada hissetdiğin baskı duygusuna alışacaksın. Bolca zeytin yağı kullanmanı tavsiye ediyorum. Yada su bazlı herhangi bir kayganlık verici krem. Bu duygudan bolca egzersiz yaparak kurtulacaksın. İçine parmağını, yada penisi alırken. Burnundan aldığın nefesi, üfleyerek ver. Oradan kalınca bir aparatı geçirebildiğin zaman "aaa burdan bu geçebiliyormuş" diye düşüneceğin için psikolojikman rahatladığından kasılman geçebilir . Yada on çocuk doğurduğu halde , bir kadın yaşadığı cinsel bir travma sonucu senin kadar kasılabilir. Bu tamamen psikolojik bir durum. (10 çocuğu abartmış olabilirim,)
İnan ki endişe edecek bir şeyvyok. Sadece sabırla, egzersizlere dört elle sarıl. Spor yaparkende öyle değil mi. İlk bir hareket yaptığında kasların ağrır. Çalıştıkca kaslar güçlenir ve esnekliği artar. Asla moral bozmak yok canım.

Kiz 10 cocugu ne abarticaksin benim dayimin esi yengemler 11 kardes . Kadin yani yengemin annesi 11 cocuk dogurmus hepside yasiyo yani masallah. En kucugu 32 yasinda . Biz ufacik biseyi icimize alamioruz millet doguran dogurana. Valla bazen kendime kiziyorum ama iste yapcak bisey yok. Alismak lazimmm :)

Nasil tesekkur edeyim bilemedim. Cok cok sagol yazdiklarini okuyunca moralim tazelendi suan yanma hissetmesem kalkip tekrar deneye egim ama esim izin vermiyor yarini bekle diye durumum normal yani o zaman. Ben dieek paniklemee baslayip olmayacak iste diyerek kalktim. Yaklasik on gundur calisiyorum on gun once parmak bile alamadigimi dusunursek suan penis basini aliyo olmam bile mucize benim için. Yarindan itibaren egzersizlerime esnetme çalışmalarına agirlik vererek devam edicem. Umarim guzel haberler verebilirim. Bebeyagi kullanıyoruz bolca 11 cm lik aparati alabiliyorum ama penis kadar kalin degil yarisi kadar kalinigi. Aparati yavas yavas kalinlastirarak devam ediyim ne zaman ki o hisse alisirim o zaman penise gecerim. Umarim bizim gibi olan herkes en kisa zamanda bu sorunu asar bitirir saglikli bi cinsel hayata sahip olur. Tekrardan tesekkurler

Ay sagol canm icimi rahatlattin. Evet iliskiden sonra kalkiyorum dusa giriyorm bunu yapmamam lazm. Bide anlamiyorum yumurtayi catladigi zamani en iyisi ovalasyon testi. Zaten gun asiri iliski denemesi yapicaz bu ay. Illa bir gunde denk gelir diye dusunuyorum adetim 3 gun once bitti dun ilk denemeyi yaptm bugun bosluk verip yarin yapaym diyorum hadi ins tutar bu ay. Tutmazsada kismet napalm calismalara devam edicem :)

adetin duzenliyse adetinin ilk gununden sonra 14.gun yumurta catliyo duzenli degilse degisebiliyo..catlamaya yakin akinti oluyo ve kasiklarin agriyoo genelde ama ovulasyonla garanti yakalarsin cift cizgiyi gorunce calismalara baslasan her gun degilde iki gunde bir iliski olsa spermlerin kalitesi acisindan bu onemli,bide biraz disini skip birazcik yatarsan :) güzel haberler yakinidr....bide alti na yastik koy giriside kolaylastiriyoo

Vemcain spreyi denedim ben uyuşturuyor sadece baskı hissediyorsun ama ben yine yapamadım daha etkili bildiğiniz birşey var mi nolur yardım kızlar

BAŞARDIM KIZLAR
Kızlar 1yıldır burda sizlerleyim çok kötü anlarım oldu ağladığım boşanmak istediğim yenen arkadaşları okuduğumda nasıl yapıyorlar diye saatlerce düşündüğüm bi bebek gördüğümde iç geçirdiğim hatta hamilelerden nefret ettiğim bile oldu ama son zamanlarda o kadar çok üzerime gelindi ki bende yapacağım dedim ve bu gece wemcaine sprey sayesinde oldu klasik bişey söylüyorum "BUNUN İÇİN Mİ BU KADAR ZAMAN BEKLEDİM" inanın hiç acımadı sadece hafif bi kanamam var. 1yıl boşuna oyalanmışım dedim. Hiç biriniz ertelemeyin.
Sevincimi nasıl paylaşacağımı bilmiyorum :))))) İyi ki varsınız canlarım

Canım başarmana çok sevindim. Tebrik ederim. Darısı tüm arkadaslara inşallah. Bana verdiğin sözü tut :D nickini değiştir ;)

Hanyacığım hoşgeldin. :KK200: inşallah, işinde ve özel hayatında her şey yolunda gidiyordur. :KK200:

Back