Herkese merhaba. 9 aylık evliyim. vajinusmus oldugumu evliliğimin ilk zamanlarında anladım ve 5 haftalık evliyken şehrimde olan bir psikologa gittik eşimle beraber. 2 ay kadar devam ettik artık penis tamamen giriyordu ama bu seferde iç bacaklarımı çok kasıyordum ve eşimi sıkıştırıyordum. ben üstteyken deneyemedim eşim üstteydi. bu şekilde bir süre devam ettik ama sağlıklı bir birliktelik olmuyordu. Bu sefer de psikiyatriye gidelim diye karar aldık, 3-4 ay kadar süreceğini söyledi doktor ve 3.ayın sonundayım Tedavinin en başından başladı parmak egzersizlerini tamamladım, ben üstte penisi aldım ama yine tam anlamıyla güzel bir birliktelik olmuyor. Bu tedaviye inancım kalmadı tedavi daha devam edecekti ama bıraktım bugün. Evliliğimin başından beri baya yol katettim aslında ama artık kavgalarımız oluyor cinselliksizlikten. ben bir an önce iyileşmek istiyorum. Sorunum penis almak değil iç bacaklarımı gevşetmek diye düşünüyorum. Kadın doğuma mı gitmeliyim yoksa fizik tedaviye mi bilmiyorum lütfen yardım edin. istanbula gitmeyi de göze aldım bir an önce sağlıklı birliktelik istiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum sürekli bu durumu düşünüyorum.