- 19 Aralık 2015
- 10
- 3
- 40
-
- Konu Sahibi uykulusiirmirage
Tatlım ben 4 sen gitmedim hep kaçtım ama yanlış yapmışım evde neler denedim bi bilsen jeller kremler ağrı kesiciler uyusturucu kremler yok ise yaramadı ama bir gün inadı kırdım doktora gittim allah razı olsun kısa bir sürede çözdü sana önerim ara bilgi al zaman kaybetmeden ve git ona onunkadar kibar sakin anlayışlı doktor gormedim ve inan evde tek başına yapabilecegin bir şey değil bu beni dinle git bi bak sitesine ben cektim allah kimseye vermesin Adı .... facebook tada var web sayfasinida incele mutlakaBende vajinismusum canim nasil yendin
sgül uykulusiirmirage katılıyorum git bu hocaya çünkü hep herkese aparat kullanmıyor ne uygunsa onu yapıyor başta aparattan ben çok korkmustum zatenMasil bi tedavi uyguladi canim ben de cok unlu bi doktora gittim ama aparat sokamadgm icin tedavi olamamdm
Canım herkesin durumuna uygun tedavi uyguluyor hoca birde sen fazla hassasiyet gosteriyorsun anladigim kadarıyla fazla yipranmissin işini askıya alma hergün daha kötüye gidersin aman diyim beni dinle ve ara reyyan hocayı ayrıca inan pahali değil bunun yanında o aparatlardan korkma kendi uzvun gibi hissetmeye çalış bütün güç sende kimse hirpalamiyor Sakin sakin yaparsın ama önce terapi uzman hekim insanlar ve kendi özel tedavileri seni yaniltmasin senin belki durumun farklıdırMasil bi tedavi uyguladi canim ben de cok unlu bi doktora gittim ama aparat sokamadgm icin tedavi olamamdm
burda doktor ısmı ve telefon verecegınızeTatlım ben 4 sen gitmedim hep kaçtım ama yanlış yapmışım evde neler denedim bi bilsen jeller kremler ağrı kesiciler uyusturucu kremler yok ise yaramadı ama bir gün inadı kırdım doktora gittim allah razı olsun kısa bir sürede çözdü sana önerim ara bilgi al zaman kaybetmeden ve git ona onunkadar kibar sakin anlayışlı doktor gormedim ve inan evde tek başına yapabilecegin bir şey değil bu beni dinle git bi bak sitesine ben cektim allah kimseye vermesin Adı... facebook tada var web sayfasinida incele mutlaka
canım sen yendin mi hastalığını uzun süredir burdaymışın niye merak ettim çok mesajın vardaburda doktor ısmı ve telefon verecegınıze
keske nasıl yendıgınızı anlatsanız
burda acılmıs bırsuru konu var bunla ılgılı ayrıntısına kadar anlatılırken sızın boyle bırsey yapmanız samımıyetsız geldı uzgunum
:)canım sen yendin mi hastalığını uzun süredir burdaymışın niye merak ettim çok mesajın varda
Neler çektim neler yaşadım ve nasıl yendim ...Ben cektim kimseler çekmesin yardım isteyen olursa yazsın bunu kendime borç bilirim Allah yaşamasın kızlar ... Benim şansım iyi bir hekimdi hayatımı kurtardı allah herkesin karşısına iyi insanları cikarsin ... sevgiler
Ozeldenesaj at canmlütfen bana yardım edin ....................
Neler çektim neler yaşadım ve nasıl yendim ...Ben cektim kimseler çekmesin yardım isteyen olursa yazsın bunu kendime borç bilirim Allah yaşamasın kızlar ... Benim şansım iyi bir hekimdi hayatımı kurtardı allah herkesin karşısına iyi insanları cikarsin ... sevgiler
Ben de faydalı olmak için yazmak yazmak yazmak istiyorum; bur da çok konu başlığı var ama keşke olmasa, sanki bilgi kirliliği oluyor, umarım yazılanlar doğru yere ulaşıyordur. En önemli şey kararlı ol, git tedavi merkezi ile görüş, anlat, dinle , başla ,, sonra bitiyor;
Umarım faydalı bilgi verebilirim; Evliliğimizin 7 yılı aşan sürecinde hiç gündeme bile almadığım ama bizi son 1 senedir tam bir uçurumun kenarında kapanda gibi hissettiren vajinusmus sorunum, 3 haftalık bir tedavi ile sona erdi. Doktorumun telkini, yönlendirmesi, benim vazgeçmemem , eşimin desteği gibi şeyler çok önemli idi. Bu benim hikayem, yüzlerce hikaye var, 5-10 tanesine bizzat tanık oldum. AĞlayan yüzler, gülen Gözler gördüm, kimi 1 gün kimi 1 hafta ara ile! Hepsi gerçekti! Umarım kimse bunu ötelenmez ve doğru doktor ile karşılaşır. Ben ilk ve tek seçimimde çok şükür ki doğru bir seçim yaptım Saygın Bey ile tedavi sürecimi tamamladım. SAYGIN MicozkadıoĞLu muayehanesi Kayra BEra da gördüm ki; 1 hafta da çözen 1 ayda da çözen var, sizin isteğiniz ve adet günü gibi durumlar süreyi değiştirebilir. Varsın 1 haftada geçmesin, sorun etmeyin ama aylarca da siz Uzatmayın. TedaviBir gün bile durmayın; Tedaviyi ötelenmeyin, randevularımıza düzenli gidin, yıllarınızı bu sorun ile geçirmeyin , çözün.