Ben de faydalı olmak için yazmak yazmak yazmak istiyorum; bur da çok konu başlığı var ama keşke olmasa, sanki bilgi kirliliği oluyor, umarım yazılanlar doğru yere ulaşıyordur. En önemli şey kararlı ol, git tedavi merkezi ile görüş, anlat, dinle , başla ,, sonra bitiyor;
Umarım faydalı bilgi verebilirim; Evliliğimizin 7 yılı aşan sürecinde hiç gündeme bile almadığım ama bizi son 1 senedir tam bir uçurumun kenarında kapanda gibi hissettiren vajinusmus sorunum, 3 haftalık bir tedavi ile sona erdi. Doktorumun telkini, yönlendirmesi, benim vazgeçmemem , eşimin desteği gibi şeyler çok önemli idi. Bu benim hikayem, yüzlerce hikaye var, 5-10 tanesine bizzat tanık oldum. AĞlayan yüzler, gülen Gözler gördüm, kimi 1 gün kimi 1 hafta ara ile! Hepsi gerçekti! Umarım kimse bunu ötelenmez ve doğru doktor ile karşılaşır. Ben ilk ve tek seçimimde çok şükür ki doğru bir seçim yaptım Saygın Bey ile tedavi sürecimi tamamladım. SAYGIN MicozkadıoĞLu muayehanesi Kayra BEra da gördüm ki; 1 hafta da çözen 1 ayda da çözen var, sizin isteğiniz ve adet günü gibi durumlar süreyi değiştirebilir. Varsın 1 haftada geçmesin, sorun etmeyin ama aylarca da siz Uzatmayın. TedaviBir gün bile durmayın; Tedaviyi ötelenmeyin, randevularımıza düzenli gidin, yıllarınızı bu sorun ile geçirmeyin , çözün.