Vajinusmus!

uykulusiirmirage

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
10
3
40
Neler çektim neler yaşadım ve nasıl yendim ...Ben cektim kimseler çekmesin yardım isteyen olursa yazsın bunu kendime borç bilirim Allah yaşamasın kızlar ... Benim şansım iyi bir hekimdi hayatımı kurtardı allah herkesin karşısına iyi insanları cikarsin ... sevgiler

Bende vajinismusum canim nasil yendin
Tatlım ben 4 sen gitmedim hep kaçtım ama yanlış yapmışım evde neler denedim bi bilsen jeller kremler ağrı kesiciler uyusturucu kremler yok ise yaramadı ama bir gün inadı kırdım doktora gittim allah razı olsun kısa bir sürede çözdü sana önerim ara bilgi al zaman kaybetmeden ve git ona onunkadar kibar sakin anlayışlı doktor gormedim ve inan evde tek başına yapabilecegin bir şey değil bu beni dinle git bi bak sitesine ben cektim allah kimseye vermesin Adı .... facebook tada var web sayfasinida incele mutlaka

Son düzenleyen: Moderatör:
s
Masil bi tedavi uyguladi canim ben de cok unlu bi doktora gittim ama aparat sokamadgm icin tedavi olamamdm
sgül uykulusiirmirage katılıyorum git bu hocaya çünkü hep herkese aparat kullanmıyor ne uygunsa onu yapıyor başta aparattan ben çok korkmustum zaten

Masil bi tedavi uyguladi canim ben de cok unlu bi doktora gittim ama aparat sokamadgm icin tedavi olamamdm
Canım herkesin durumuna uygun tedavi uyguluyor hoca birde sen fazla hassasiyet gosteriyorsun anladigim kadarıyla fazla yipranmissin işini askıya alma hergün daha kötüye gidersin aman diyim beni dinle ve ara reyyan hocayı ayrıca inan pahali değil bunun yanında o aparatlardan korkma kendi uzvun gibi hissetmeye çalış bütün güç sende kimse hirpalamiyor Sakin sakin yaparsın ama önce terapi uzman hekim insanlar ve kendi özel tedavileri seni yaniltmasin senin belki durumun farklıdır

Tatlım ben 4 sen gitmedim hep kaçtım ama yanlış yapmışım evde neler denedim bi bilsen jeller kremler ağrı kesiciler uyusturucu kremler yok ise yaramadı ama bir gün inadı kırdım doktora gittim allah razı olsun kısa bir sürede çözdü sana önerim ara bilgi al zaman kaybetmeden ve git ona onunkadar kibar sakin anlayışlı doktor gormedim ve inan evde tek başına yapabilecegin bir şey değil bu beni dinle git bi bak sitesine ben cektim allah kimseye vermesin Adı... facebook tada var web sayfasinida incele mutlaka
burda doktor ısmı ve telefon verecegınıze
keske nasıl yendıgınızı anlatsanız
burda acılmıs bırsuru konu var bunla ılgılı ayrıntısına kadar anlatılırken sızın boyle bırsey yapmanız samımıyetsız geldı uzgunum

Son düzenleyen: Moderatör:
burda doktor ısmı ve telefon verecegınıze
keske nasıl yendıgınızı anlatsanız
burda acılmıs bırsuru konu var bunla ılgılı ayrıntısına kadar anlatılırken sızın boyle bırsey yapmanız samımıyetsız geldı uzgunum
canım sen yendin mi hastalığını uzun süredir burdaymışın niye merak ettim çok mesajın varda

canım sen yendin mi hastalığını uzun süredir burdaymışın niye merak ettim çok mesajın varda
:)
1 bucuk yıllık evlıyım
evlılıgımın 1. ayı doktora gıttım yapamıyorum sorunum ne dıye
septalı ve cıft cok kalın zarım varmıs normal sekılde mumkun olmayacagını ; kızlık zarımı genel atestezıyle cıkarıp vajınamı genısletmelerı gerektıgını soyledı
amelıyat oldum ; vajınam okadar darmıskı catlamıs bakıre gırıp dogum yapmıs gıbı 5 dıkısle amelıyatdan cıktım
ıyılestım yıne yapamıyorum cunku bu benım daha cok korkmama neden oldu.
bambaska bı doktora gıttım yapamıyorum dıye, ama ısrarla hıc vazgecmedıgımı korkumun acımın hep ustune gıttıgımı soyledım.
sen vajınısmus olsan erteler,denemez,kacardın dedı kendını kasmanın acı cekmenın mutlaka bı sebebı vardır dedı
muayene ettı bana guven acımıcak dedı altdan ultrasonla baktı mantarın enfeksıyonun var dedı vajınal fıtıl verdı bunu yerlestır tedavın bıtsın eger hala ılıskıye gıremezsen gel konusuruz dedı
kayganlastırıcı da verdı
duzenlı ılacımı kullandım, vajınısmuslu halımle fıtılı yerlestırmeyı basardım ( cok zor oldu ama bı sekılde basardım )
ilacım bıttı
hala korkuyorum fıtılı yerlestırmıs olabılmeme ragmen o acıyacak korkusu cunku gercekden acı cektım ve cok kasıyorum kendımı

esım dedıkı, sadece keyfını cıkar ıstesende yapmıcam o işi sen o anı akısına bırak dedı
oyle cılvelesırken :KK70: pıt dıye oluverdı
bıldıgın oldu yanı ve ınan hıc ama hıc acımadı
okadar acımadıkı gırıs gerceklestıgıne ınanamadım...
hepsı bu muymus bu kadarcıkmıymıs dedım.
4. denememızde hamıle kaldım :)

o acı agrı kendını kastıgın kapattıgın ıcın oluyor, gercekden hazır hıssettıgınde sırf o ısı yapmak ıcın degıl kendıne evlılıgıne bu hedıyeyı vermek ıstedıgınde gerceklesıyor.

kızlarrrr 3yıldır burayı takip ediyorum ama dışardan okuyorum ama bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim ben ikihafta önce tedavi olmaya karar verdim ve tavsiye üzerine bir doktora gittim 3günde bitirdik çoooook mutluyum hikayemi yazmak istiyorum ben evleneli 3yılı geçti nerdeyse ve hemşireyim bunu niye belirtiyorum kadın doğumda bile çalıştım yani bilmekle hiç ilgisi yok , ben anatomik olarak fizyolojik olarak herşeyi biliyorum ama yapamıyodum kimseye de diyemiyodum dalga geçerler ya da herkesin yaptığını mı yapamıyorsun derler diye ama bugun olur yarın olur derken 3 yıl geçti birde bakmışım evliliğim elden gidiyor herkes çocuk bekliyor, biz daha işi yapamamışız. neyse bu arada ben herşeyi denedim alkol içen biri değilim ama birileri dedi iç sarhoş yapmayı dene onu bile denedim ama olmadı uyuşturucular kas gevşeticiler daha neler neler ama olmadı ve tedaviye karar vermemle gidip iyileşmem bir oldu arkadaşlar çok mutluyum darısı hepinizin başına

Ben de faydalı olmak için yazmak yazmak yazmak istiyorum; bur da çok konu başlığı var ama keşke olmasa, sanki bilgi kirliliği oluyor, umarım yazılanlar doğru yere ulaşıyordur. En önemli şey kararlı ol, git tedavi merkezi ile görüş, anlat, dinle , başla ,, sonra bitiyor;
Umarım faydalı bilgi verebilirim; Evliliğimizin 7 yılı aşan sürecinde hiç gündeme bile almadığım ama bizi son 1 senedir tam bir uçurumun kenarında kapanda gibi hissettiren vajinusmus sorunum, 3 haftalık bir tedavi ile sona erdi. Doktorumun telkini, yönlendirmesi, benim vazgeçmemem , eşimin desteği gibi şeyler çok önemli idi. Bu benim hikayem, yüzlerce hikaye var, 5-10 tanesine bizzat tanık oldum. AĞlayan yüzler, gülen Gözler gördüm, kimi 1 gün kimi 1 hafta ara ile! Hepsi gerçekti! Umarım kimse bunu ötelenmez ve doğru doktor ile karşılaşır. Ben ilk ve tek seçimimde çok şükür ki doğru bir seçim yaptım Saygın Bey ile tedavi sürecimi tamamladım. SAYGIN MicozkadıoĞLu muayehanesi Kayra BEra da gördüm ki; 1 hafta da çözen 1 ayda da çözen var, sizin isteğiniz ve adet günü gibi durumlar süreyi değiştirebilir. Varsın 1 haftada geçmesin, sorun etmeyin ama aylarca da siz Uzatmayın. TedaviBir gün bile durmayın; Tedaviyi ötelenmeyin, randevularımıza düzenli gidin, yıllarınızı bu sorun ile geçirmeyin , çözün.

Aynen dertlenip kafada buyuttugune degmiyor ben dokunamazken bile nasıl bir anda çözüldü anlamadım varya 3gun rüya gibi sürecti reyyan hocadan hiç ayrılmak istemedim ,şuanda ilişkim çok rahat çok keyif alıyorum ama tedavi öncesi biri bana yapacaksın hatta zevk alacaksın dese inanmazdim artık bebek düşünüp takibimdesin yine gideceğim hocam çok başarılı ve cok iyi

Neler çektim neler yaşadım ve nasıl yendim ...Ben cektim kimseler çekmesin yardım isteyen olursa yazsın bunu kendime borç bilirim Allah yaşamasın kızlar ... Benim şansım iyi bir hekimdi hayatımı kurtardı allah herkesin karşısına iyi insanları cikarsin ... sevgiler

kendimiz yenmek istesek evde nasıl yenebiliriz, aparatları nereden temin ediyoruz, egzersizler nasıl ve hangi sırayla yapıyoruz

Ben de faydalı olmak için yazmak yazmak yazmak istiyorum; bur da çok konu başlığı var ama keşke olmasa, sanki bilgi kirliliği oluyor, umarım yazılanlar doğru yere ulaşıyordur. En önemli şey kararlı ol, git tedavi merkezi ile görüş, anlat, dinle , başla ,, sonra bitiyor;
Umarım faydalı bilgi verebilirim; Evliliğimizin 7 yılı aşan sürecinde hiç gündeme bile almadığım ama bizi son 1 senedir tam bir uçurumun kenarında kapanda gibi hissettiren vajinusmus sorunum, 3 haftalık bir tedavi ile sona erdi. Doktorumun telkini, yönlendirmesi, benim vazgeçmemem , eşimin desteği gibi şeyler çok önemli idi. Bu benim hikayem, yüzlerce hikaye var, 5-10 tanesine bizzat tanık oldum. AĞlayan yüzler, gülen Gözler gördüm, kimi 1 gün kimi 1 hafta ara ile! Hepsi gerçekti! Umarım kimse bunu ötelenmez ve doğru doktor ile karşılaşır. Ben ilk ve tek seçimimde çok şükür ki doğru bir seçim yaptım Saygın Bey ile tedavi sürecimi tamamladım. SAYGIN MicozkadıoĞLu muayehanesi Kayra BEra da gördüm ki; 1 hafta da çözen 1 ayda da çözen var, sizin isteğiniz ve adet günü gibi durumlar süreyi değiştirebilir. Varsın 1 haftada geçmesin, sorun etmeyin ama aylarca da siz Uzatmayın. TedaviBir gün bile durmayın; Tedaviyi ötelenmeyin, randevularımıza düzenli gidin, yıllarınızı bu sorun ile geçirmeyin , çözün.

Merhaba kızlar doktor tedavisi ile vajinusmusu yenenler kaç günde kurtuldu lütfen cevaplayabilir mi?
Bende kendim yenemeyeceğimi düşünüp tedaviye başladım.İlk olarak aparatlarla çalıştım sonra ilişkiyi denedik ama ben hala yapamadığımızı düşünüyorum.Doktorum 10ilişki sonrası tekrar gel dedi ama her denediğimizde hala zorlanıyorum çok umutsuzum lütfen tedavi olup yenenler ne kadar sürede yendiniz?

X