- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
- Konu Sahibi Domateskafa
-
Evet bunu araştırdım bidakine kas gevisteci ve uyuşturucu krem deneyeceğim umarım bu sefer başarırim dua edin banakas gevşetici içmeyi dene birde canım
inşaallah canım her şey düzelirEvet bunu araştırdım bidakine kas gevisteci ve uyuşturucu krem deneyeceğim umarım bu sefer başarırim dua edin bana
Ben eminim ki sizin gibi değerli insanlar sayesinde kurtulacagimm bundan çok ama çok teşekkür ederimbenim vajinismus olmasa da dediğim gibi gerginliğim korkum vardı. ilk zamanlarda kendimi kastığım için acı hissediyordum . ilişki sırasında eşimin sakince telkin vermesi etkili olmuştu."rahatla gevşe canım" gibi. ilişki öncesi söyleyin eşiniz size o anda rahatlatıcı telkin versin. ama o da gerçekten sakin olarak sözü ve haliyle . ve pozisyon olarak siz üstte de deneyin belki kontrol kendinizde olunca daha rahat hissedersiniz. eğer altta olacaksanız kalçanızın altına yastık koyup deneyin. en çok bu tavsiye ediliyordu.
dayanılmayacak bi acı kesinlikle değil. uyuşturmayan ziyade gözünüzü karartıp ben dur desem de sen durma deyip deneyin bence. sadece baş kısmı kadar biraz deneyin. sonra tekrar denersiniz. ama gözünüzü karartın. acı olsa da ağda yapmıyor musunuz? kaş bıyık almak gibi düşünün. ilk sefer daha fazla hissediyorsunuz acıyı o bolge alışık olmadığı için ve siz o hissi daha önce bilmediğiniz için
ama bu en tabi şey her insan yapıyor. her canlı
bi kadın doğum uzmanı doğumdan korkan kadınların terapisinden bahsederken söyle diyordu.
"biz kadınlara bir şey öğretmiyoruz. yanlış bildiklerini düzeltmeye çalışıyoruz."
yani bu korku kabul edememe çekinme toplumun yanlış öğrettiği ya da psikolojimizin bize zorlastirdiklari. doğal fıtri halde böyle bi sorun yok. o sevgi, heyecan ve o merakla olup bitecek bi an. kolaylastirin gözünüzde. zor bisi değil gerçekten
Inşallah ben de kurtulurum bu illetten çok zor gerçektenbenim vajinismus olmasa da dediğim gibi gerginliğim korkum vardı. ilk zamanlarda kendimi kastığım için acı hissediyordum . ilişki sırasında eşimin sakince telkin vermesi etkili olmuştu."rahatla gevşe canım" gibi. ilişki öncesi söyleyin eşiniz size o anda rahatlatıcı telkin versin. ama o da gerçekten sakin olarak sözü ve haliyle . ve pozisyon olarak siz üstte de deneyin belki kontrol kendinizde olunca daha rahat hissedersiniz. eğer altta olacaksanız kalçanızın altına yastık koyup deneyin. en çok bu tavsiye ediliyordu.
dayanılmayacak bi acı kesinlikle değil. uyuşturmayan ziyade gözünüzü karartıp ben dur desem de sen durma deyip deneyin bence. sadece baş kısmı kadar biraz deneyin. sonra tekrar denersiniz. ama gözünüzü karartın. acı olsa da ağda yapmıyor musunuz? kaş bıyık almak gibi düşünün. ilk sefer daha fazla hissediyorsunuz acıyı o bolge alışık olmadığı için ve siz o hissi daha önce bilmediğiniz için
bi kadın doğum uzmanı doğumdan korkan kadınların terapisinden bahsederken söyle diyordu.
"biz kadınlara bir şey öğretmiyoruz. yanlış bildiklerini düzeltmeye çalışıyoruz."
yani bu korku kabul edememe çekinme toplumun yanlış öğrettiği ya da psikolojimizin bize zorlastirdiklari. doğal fıtri halde böyle bi sorun yok. o sevgi, heyecan ve o merakla olup bitecek bi an. kolaylastirin gözünüzde. zor bisi değil gerçekten
Inşallah ben de kurtulurum bu illetten çok zor gerçekten
Denemediğim şey kalmadı yıprandım valla anestol pomad aldım eczaneden onu deneyeciz bilmiyorum nolcak çok korkuyorumzorluk olarak düşünmeyin
kendinize kolaylastirin
kendi kafanızda hazırlayın kendinizi
eşinizle bol bol konuşun
sakinlesin ve gözünüzü karartıp deneyin
is tamamen kafada bitiyor .diğer tavsiyeler hep takviye sadece
Denemediğim şey kalmadı yıprandım valla anestol pomad aldım eczaneden onu deneyeciz bilmiyorum nolcak çok korkuyorum
benim vajinismus olmasa da dediğim gibi gerginliğim korkum vardı. ilk zamanlarda kendimi kastığım için acı hissediyordum . ilişki sırasında eşimin sakince telkin vermesi etkili olmuştu."rahatla gevşe canım" gibi. ilişki öncesi söyleyin eşiniz size o anda rahatlatıcı telkin versin. ama o da gerçekten sakin olarak sözü ve haliyle . ve pozisyon olarak siz üstte de deneyin belki kontrol kendinizde olunca daha rahat hissedersiniz. eğer altta olacaksanız kalçanızın altına yastık koyup deneyin. en çok bu tavsiye ediliyordu.
Evet haklısınız gözümüzde büyütüyoruz benim bacaklarım titriyor nefesim kesiliyor eşimi de çok seviyorum 9 aydır tamamen olmadı stresteyim moralim çok bozuk bi anlık cesaret geliyor sonra o esnada sönüyor ve sonu ise hüsran ☹denemediginiz şey cesaret bence ve kendine güven :)
bu acı verse bile bunu istediğinizden emin mısınız? buna karar verin.
bu sizin tercihiniz. eşinizle birlikte olmak istiyorsunuz başta acı verse de. bununla yüzleşecek kadar gücünüz var. buna inanın. ve kendinize güvenin. bunu tabiki yapabilirsiniz.
şimdiye kadar zaman almış olabilir ama kendinizden ümit kesmeyin. insanı bisey çekinmiş olabilirsiniz.
acı yok değil. ama o acıyla da kimse ölmemiştir günlerce hasta yatmamıştır. olup geçiyor geçince de acısı kalmıyor . gözünüzde buyutmeyin
Evet çok doğru ben tüm acılara dayanıyorum bilmiyorum ki iğneden agdadan kaş aldirmaktan hatta bikini bölgesine de ağda yaptırıyorum vücuduma da lazer ama gelin görün ki o işi yapamıyorum anlam veremiyorum gerçektenHatta ağda yaparken bile insanın canı daha çok acıyor. Hatta kaş alınırken bile daha çok acıyor. Normalde kaşlarımı almam bir defa aldırdım, hayret ettim bu kadar acıyorsa kaşını alanlar nasıl dayanıyor diye .
Gerçekten çok sağolun söyledikleriniz motive ediyor insanı kendimle konuşmaktan yoruldum yıprandım kulak çöpüyle denedim oranın açık olduğunu görüyorum ama ilerlemiyor duvar var sanki eşli denemede ise penisvajina girişinde bekliyor ilerlemesine izin veremiyorumyaşadığınız kolay değil gerçekten
yaşadığınızı küçük görmüyorum. aksine ben de benzer s eyler geçirdim sayılır
hafifletin kolaylastirin derken telkin olarak söylüyorum. bunu ancak siz kendiniz yapabilirsiniz
bunu yeterince isteyin kafanızda bitirin. acı da olsa istiyorum deyin . ilişkiyi ben istiyorum . bunda ay oldu eşime ayıp falan diye düşünmeyin ya da artık gider mi gibi olumsuz düşünmeyin. kendinize odaklanin. olumlu telkinlerle yaklaşın
altta olmuyorsa üstte deneyin
badem yağı kullanabilirsiniz
cinsel bölgenizi tanıdınız mı? bazıları dokunamadığını bakamadigini soyluyordu mesela. öyle ise önce kendinizle bunu asmaya çalışın. cinselliginizi sevin kabullenin kucaklayın. bu güzel bişey. hem de çok güzel. harika hazırlanmış bi yemek yemek gibi. siz eşinizle oturmuş masada sohbet ediyorsunuz ikiniz de açsınız ama yemeğe başlayamadınız. masada sohbet muhabbet var ama yemek lazım:)
uzadıkça daha çok uzar
konu gündeminize girmişken harekete geçin
önünüzde güzel günler var
pişmanlıkla geçirmeyin
Evet çok doğru ben tüm acılara dayanıyorum bilmiyorum ki iğneden agdadan kaş aldirmaktan hatta bikini bölgesine de ağda yaptırıyorum vücuduma da lazer ama gelin görün ki o işi yapamıyorum anlam veremiyorum gerçekten
Gerçekten çok sağolun söyledikleriniz motive ediyor insanı kendimle konuşmaktan yoruldum yıprandım kulak çöpüyle denedim oranın açık olduğunu görüyorum ama ilerlemiyor duvar var sanki eşli denemede ise penisvajina girişinde bekliyor ilerlemesine izin veremiyorum
Evet jinekologa gittim kontrol etti herhangi anatomik bir sorun yok dedi ilişki yaşamak için ben de umutlandım arka arkaya afedersiniz ama hergün denedik ama içine bi türlü girmedi hep sürtünerek oldu eşimin penisi yara oldu derisi soyulmaya başladı ve bir hafta yanıma yaklaşmak istemedi psikolojik olarak çok sarsıldım ve vicdan azabı çektim cinsel terapistim de hazza zevke odaklan diyor ama valla mümkün değil olmuyor yapamıyorum eşim de artık başlamak istemiyor gibi ilişkiye ben de artık geceler olmasın durumuna geldim sevdiğim adamla yatağa girmek işkenceye dönmüştü resmen evliliği böyle hayal etmemiştim kardeş hayal kırıklığı yaşadın ve eşime de yasatiyorum suçluluk psikolojisine girmek çok kötü ve zor valla yaşamayan bilemezişte o duvar zihinsel
tamamen sizle alakalı
eğer kadın doğum doktoru sizi gördü de biyoloji sorun yok diyorsa durum bundan ibaret
Allahin izniyle kimseye hükmedemez insan anca kendisinden başka :)
yapabilirsiniz
emin olun yapabilirsiniz
zihninizi ikna edin başta ama ilişkide zihni komple atin . acı korkusunu atın. endişeyi atin. dalın içine.. ben ilk zamanlar acısa da devam etmek istiyordum merak ettiğimden ve işi uzatmak istemediğimden. zamanla azalarak bitecek çünkü. ertelemek işkence sadece
Evet çok güzel ifade etmişsiniz bunu beynime kabullendirmek neden bu kadar zor hep bunu düşünüyorum kimseye de anlatamıyorum strese girdimÇünkü kendinizi kasıyorsunuz. Mesela bir elinizi sımsıkı yumruk yapın diğer el parmağınızı yumruğun içine sokmaya çalışın. Çok zorlanırsınız. Hatta parmağınızı çok zorlarsanız diğer elin içine girerken tırnağınız elinizi çizer yaralar, parmağınız incinebilir. Ama elinizi yumuşak tutup yumruk yaparsanız parmağınız kolayca açabilir. Aradaki fark bu.
Strese girmeyin. Size özelden mesaj attım.Evet çok güzel ifade etmişsiniz bunu beynime kabullendirmek neden bu kadar zor hep bunu düşünüyorum kimseye de anlatamıyorum strese girdim
Evet jinekologa gittim kontrol etti herhangi anatomik bir sorun yok dedi ilişki yaşamak için ben de umutlandım arka arkaya afedersiniz ama hergün denedik ama içine bi türlü girmedi hep sürtünerek oldu eşimin penisi yara oldu derisi soyulmaya başladı ve bir hafta yanıma yaklaşmak istemedi psikolojik olarak çok sarsıldım ve vicdan azabı çektim cinsel terapistim de hazza zevke odaklan diyor ama valla mümkün değil olmuyor yapamıyorum eşim de artık başlamak istemiyor gibi ilişkiye ben de artık geceler olmasın durumuna geldim sevdiğim adamla yatağa girmek işkenceye dönmüştü resmen evliliği böyle hayal etmemiştim kardeş hayal kırıklığı yaşadın ve eşime de yasatiyorum suçluluk psikolojisine girmek çok kötü ve zor valla yaşamayan bilemez
Valla hep en başa dönüyoruz sil baştan başlıyorum deneme sonraları hep hüsran gerçekten umudum tükeniyor artıkkendinizi bu sıkıntı ile tanımlamayın
böyle bisi size uğramış olabilir sıkıntısını da yaşıyor olabilirsiniz ama o sizin parçanız ya da siz değil
geldiği gibi geçecek bi mesele
tecrübe ettiniz
olmuyor olmadı olmayacak demeyin
şimdiye kadar olmadı AMA ŞIMDI deyin bundan sonra deyin
gecmis önünüze engel olmasin
bu gün e kadarki denemeleri ayrı tutun sıfırdan başlayın. kendinize bu hakki verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?