Vajinusmus

Eşim çok sabırlı canım ben yapamadığım zaman gerçekten çok üzüldüm gecelerce ağladım en kotusu kimse ile paylasamamk biraz rahatladim aslında burda paylasinca ama sakın şimdiden kendini korkutma canım zaten bizim bu korkularimizin tek sebebi bize hep acicak demeleri.

benm annem ve annenem evlılık ocnesı boyle seyler yapmayalım dıye bıze annemdıyodukı bız ucgunde zorla yaptık esnedıgını battıgını resmen hıssettım enfesım kesıldı vs dıyolar korkudan bugune kadar evlılı kbıle dusunmuyodum :)

İşte bu tür şeyler yüzünden bu durumdayiz doktorun bana söylediği ilk şey bekarken büyüklerin yanımızda acicak yırtılma sesi duydum vs demesi yüzünden bu durumda oluyor gençler dedi gerçekten de çok doğru

Peki siz hiç doktora gittiniz mi ?
Hayır gitmedim. internetten doktor araştırıyordum. baktım bu site var okudum. sayısız doktor makalesi okudum. bu dertten kurtulan insanların yazılarını okudum.bende yapabilirim dedim. ve başladım

bırde cok masturbasyon yparsak cınsel anlamda zevk almazmısız. cunku klıstoral orgazma alısıyoruz dıger turlusu acı verıcı olur dıye dusunup korkuyormusuz

bırde cok masturbasyon yparsak cınsel anlamda zevk almazmısız. cunku klıstoral orgazma alısıyoruz dıger turlusu acı verıcı olur dıye dusunup korkuyormusuz
Geçmişte ki en küçük travma bile neden oluyor canım dediğin gibi bu vajinusmusun o kadar farklı nedenleri var ki

Ankara İstanbul gibi sehirlerde vajinismus uzerine uzman olan kisiler var, yani kadin dogum doktorlari. Mecbur oralara gideceksiniz. Ben Ankarada gittim, sehir disindan gelenleri 3-4 gunde tedavi edip gonderiyorlar. Aslinda cok kolay hallolabilecek bir sey, 3-4 gun çaba gosterin bence evliliginiz icin.

Cised'in internet sitesinde uzmanlarin isimleri oluyor, onlari da inceleyin belki.sizin yasadiginiz yerde de vardir egitim almis uzmanlar

Artık doktora gidip tekrar hayal kırıklığı bile yaşamak istemiyorum

Artık doktora gidip tekrar hayal kırıklığı bile yaşamak istemiyorum
dogru yerlere gittiginizde %100 cozumu olan bir durum. Bosuna evliliginizi yipratmayin, ertelemeyin. Halledince "bu muymus" diyeceksiniz...

Burada okudum yıllar sonra yenen insanlar var. Ama çevremden bir kişi bu yuzden ayrıldı ben eşimi bu yüzden kaybetmekten korkuyorum çünkü gerçekten çok iyi bir insan.
Çok iyi bir insansa bu yüzden kaybetmezsiniz eşinizi merak etmeyin .Beraberce aşarsınız bu sorunu , size destek olur.Google dan size yakın tedavi yerlerine bakın.

Kesinlikle parmak çok rahatsız edici, bu yorumu yazan arkadaşa katılıyorum. Çok bilgim yok ama sanırım vajinismusta kaslar istemsiz kasılıyor ve o bölgeye girişi engelliyor. O yüzden rahat ol vs demenin anlamı yok galiba, o kadar da acılı bi durum değil, hem o heyecan acıyı bastırıyor, sonrası ise yani bir ay sonra vs çok güzel bi olay sevdiğin insanla, inşallah derdinin dermanını bulursun canım, eşinle bağınız daha da kuvvetlenir böylece.

Acıyacak yırtılacak hemde sesi duyulacak dinamit mi patlıyor ayol orda yada balon mu ha birde damarları patlayıp kan revan içinde kalanlar vardı

Korkunuzu yendiğiniz zaman bugünkü halinize şaşıracaksınız. Bu kadar korkunç birşey olsaydı bekar daha 16 17 yaşındaki kızlar kaçak göçek yapmazlardı. Hem oradan çocuk çıkıyor yani o kadar genişleyebiliyor.
İlişkiye girerken kendinizi serbest bırakırsanız su akar yolunu bulur.

Doktora gitseniz sizi motive edecek. Konuşacak, parmak egzersizi mi ne verecek. Sonuçta parmak sizin parmağınız, irade sizin iradeniz, tamamen sizin beyninizde bitiyor.

Ben de toplamda 7 aylık bir vajinismus süreci geçirmiştim.. Ama eşimim desteği çok oldu.. Bana kesinlikle zorla hiçbir şey yapmaya kalkmadı.. Eşinizin size karşı olan tutumu size cesaret versin.. Ayrıca bu keyfi bir durum değil.. Böyle düşünün.. Ben doktora gitmeden kendi kendime telkinler vererek üstesinden geldim..Aşık olduğum adamla sevişeceğim.. Beni kimse zorla evlendirmedi.. Diye diye diyee.. En sonunda oldu.. Ama aceleci olmamak lazım.. Yavaş yavaş.. Eşinizi siz yönlendirin.. Normal pozisyonda olmadı çünkü kontrol bende olmalıydı.. Anlatabiliyor muyum :) sevgiler.. Aşarsınız emin olun.. Bu muymuş len diceksiniz:)

Size katılıyorum. Kontrol kadında olunca kolay oluyor. Bende ilk evlendiğimde 10 gün korktum ama sonra kendime telkin verdim. Uzarsa hastalığa dönüşür diye de korktum. Çok şükür kısa zamanda çözüldü.

Tavsiyem, egzersiz filan değil. En güzel egzersiz yapacağın şeye sahipsin: kocana :)

terapi alın..

Aynen...Evliliğimin en güzel zamanlarını kaçırmışım diyorum şimdi :) 5 yıllık evliyim.. 3.5 yaşında bir oğlum var.. Şu an sorsanız başa dönmek ister miyim? Evet:)

İnşallah çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…