- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
- Konu Sahibi Domateskafa
-
Gerekirse tedavi amaçlı da olsa yakın büyük şehirlerden birine gidin gelin.Küçük bir şehirde yaşıyorum ve malesef şu an ki imkanlardan kaynaklı burdan çıkamıyorum
Canım ben de senin gibi aynı sorunu yaşadım. Eşim çok anlayışlıydı şükür ki. Ben hiç doktora filan gitmeden kendim atlattım eşimin de desteği ile. Öncelikle internete yaz kegel egzersizi diye ve sürekli gün içinde yap. Ve korkma gün aşırı dene böyle böyle yeneceksin bak emin ol.Kızlar Merhaba yeni üyeyim yanlışlarım olursa affola.
Esimle 2 yıllık beraberligin ardından Evlendik. Büyük bir askla. Çok şükür hala hersey yolunda ama kimseye anlatamadigim içimde koca bir boşluk var. Vajinusmus. .
Eşim hiç bişey için zorlamadi sağolsun çok da destek verdi ama basaramiyorum. Kadın doğuma da gittim psikoloğa da ama hep hayal kırıklığı.
Eşim sorun etmiyor ama evlilik de bunun önemli olduğu bilincindeyim. Konu doğru yerde mi onu da bilmiyorum ama lütfen bana yardımci olun.
Malesef hiç iliski olmadıHadi ya simdiye kadar da hic iliski olmadı yani
Burda gittiğim tüm doktorlar sadexe parami ve hayallerimi çaldı sanırım gene aynı şeyi yaşamaktan korkuyorumGerekirse tedavi amaçlı da olsa yakın büyük şehirlerden birine gidin gelin.
Burada sizi kim,nasıl tedavi edecek ki?
Çok ama çok teşekkür ederim. En azından birileriyle paylaşmak beni rahatlattiilişki olup olmamasıyla eşinizi kaybetme korkusunu birbirinden ayırın. böyle olursa endişeniz azalır ve bunu yaşamanız kolaylaşır diye düşünüyorum. yapamayacak miyim diye düşünüp dert etmeyin kendinize zaman taniyin . ne güzel eşiniz de anlayışlı.
bu tür şeyler daha çok psikolojik malum.
kendinizi gevsetin
benim de aklım almıyordu nasıl girer orda yer mi var diye ama oluyor işte çok doğal bisi..
O yanımda oldukça dediginiz gibi mahcubiyet oluyor ama gerçekten sağolsun çok destek oluyor.eşinizin size destek olması size moral versin. mahcubiyet duymanız gerekmiyor.
bunu bir sağlık problemi olarak değerlendirin.
tedavisine bakın.
tedavinin sonuç vereceğine inancınız tam olsun.
Amiin sizde Bebeğinizi sağlıcakla kucağıniza alın inşallahBende 1 ay yasadim kim yapmista ölmüs diye diye yendim oyle dusun kafani oraya odaklama jel vs.kullanin ben suan hamileyim dogumdan da korkuyorum ama annem beni evde dogurmus dogururum heralde :) Allah sifa versin insallah
Araştırın,elbet iyi bir doktor bulursunuz.Burda gittiğim tüm doktorlar sadexe parami ve hayallerimi çaldı sanırım gene aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?