• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinusmus ve yataklari ayirmak..

Açıkça yazmam ayıp olur mu bilemiyorum ama belki bir yardımım olur.
Öncelikle ilişkiye başlamak için sizin iyice uyarılmış olmanız lazım..İyice uyarılmazsanız yeterince ıslanmazsınız ve canınız acıyacak korkusu içine girersiniz,ki canınız da acır..Kuru olursanız canınız acır bu kesin..Bu yüzden ön sevişmenin biraz uzatılması gerekir...Eşinizin size karşı anlayışlı ve sabırlı olması lazım..Sadece kendi zevkini düşünmemesi lazım..Ve çok da acele etmemeli...Bir de kilo olarak,size ağırlığını vermemeli,üzerinize fazlaca abanmamalı.Göbekli falansa o göbek de sizin yeterince uyarılmanızı engelleyebilir...Çok yavaş bir tempoda yavaş yavaş ,sabırlı olarak sizi alıştırması faydalı olabilir..Fazlaca açık yazdım ,kusura bakmayın artık..Umarım zamanla yenersiniz bu durumu,çok geçmiş olsun...

Burda bütün yükü kadına verip, olayı "erkeğini çok bekletme" moduna getiren hanımlar;

Evlenirken "iyi günde, kötü günde...hastalıkta sağlıkta" diye başlayan herkesin bildiği bir cümle var, bilmem anımsayabildiniz mi?

Konu sahibinin de sizin kadar aklı vardır elbet merak etmeyin. Kimse eşini mutsuz etmeyi istemez, kadın içinden çıkamamış siz de yangını nasıl körüklesem çabasına girmişsiniz.

Siz de kadınsınız, evli olmasanız bile bir kadını bir erkekten daha iyi anlıyor olmanız gerekir. Olacaksanız destek olun, KÖSTEK değil.

Basitce bir atasozuyle icimdekini dile getirdim ama, yazdigim sorunum icin gercekten destek olmak icin yazan arkadaslara cok tesekkurler..beni ve benim gibi olanlarin ne yasadigi hakkinda en ufak bir fikri olmayanlar ise, keske hic cevap yazmasaydiniz.cunku yazimda moralmen nasil coktugumden, iyi seyler duymak istedigimden bahsetmistim o icinizdeki kimseyi asla anlayamayacak insancik uyandiysa da cevap yazmadan gecebilirdiniz

.ebis_01 .ispatini sana yapacak degilim ama, cok meraklisin bu konuda istatistik yapmaya diye soyluyorum Kocami severek evlendim..maddi durumumda egitim durumum da gayet iyi.. ordan sadece su yasadigim seyi okuyarak esimi sevmedigim cikarimina seni kendi anlasmali evlilik yapmis sevgisiz yasantin mi getirdi bilmiyorum.(profiline giren herkes bunu kolayca cozebilir)
Neyse beni ilgilendirmez..

Ozetle: gercekten ciddi yorumlar yapan,yasamadiysa bile empati kurup tavsiyelerde bulunan ve moral veren arkadaslarim hepinize tesekkur ederim..

Son düzenleme:
Ayy canım P..s'i görünce olmuyo falan demişsin :D Ben hala görmedim eşimin p..s'ini. Evimiz biraz soğuk yorganı üstümüze çekip yapıyoruz e bide ikimizde utanıyoruz göstermeye :D:D karanlıkta ve yorgan altında yapın, alıştıktan sonra fantazi yaparsınız yav :D

Demekki tek sorun onu görmekten kaynaklanıyor :27:

Şöyle bir yorumlara göz attım da..Bazı kadınlar hemcinslerine karşı ne kadar kaba ve anlayışsızmış !

Vajinusmusun eşini sevmemekle ne alakası var yahu...Onca vajinusmuslu kadın numara mı yapıyor yani ? Sadece sizin gibilerin fesatlığı,edepsizliği ..Lafınızı tartın,insan olun biraz olsun.Çok sinirlendim...

Ben vajinusmustan bahsetmiyorum eylül166, onun varolan ve deli gibi acı cekip kendine eziyet ettiği konudan bahsediyorum.

bakmadım konularına ,demiş ya bir mesajında üniv. de iken başımdan kötü tecrübe geçti diye , o kötü tecrübe kocasıyla geçmemiş ilk sevgilisiyle geçmiş bende üzüldüm kadına ,hala bunu unutamamış diye ,e eşide ona destek olmak yerine karşısında bişeyler yapmış filan oldukça gurur kırıcı ,bu sebepten ben kadına üzüldüm ,tedaviye ihtiaycı olan eşi gibi geldi bu durumda ,neyse sorun yok sanırım artık ,hamileymişte zaten aşmış yani olayı ..

Ben bu durumu yaşamadım ama evlendiğimde vajinismusun bu kadar farkında olsaydım muhtemelen vajinismus olurdum.

Ama tavsiyem hayal ederek başlayın parmak çübuk egzersizi yaparken bile hayal edin insanın hayal ettiğibir şeyi hayata geçirmesi daha kolay olur , daha açık yazmam gerekirse ilk defa nasıl yenecekseniz onu hayal edin mesela yatağın kenarındasın p....nisi kendi elinle yerleştirip eşinin yardımıyla ittiriyorsun bir yerden sonra bırakıp ıkınmaya başlıyorsun sonra eşine bacaklarını sarıyorsun vs. gibi artık nasıl olacağını düşünüyorsan ama hayal ederek alıştır kendini.

İsterse bir tane kulak çubuğuyla olsun ama sürekli parmak değil aparat vs. yabancı cisime alıştırman lazım sürekli dene
ama hepsinden önce kendini klitoral uyar ve jellen.

Eşinle denemeyapacağın zaman emla krem ve kas gevşeticilerin faydası olur emla krem işe yaramadı diyenler olmuş ağda yaparken kullanıyordum o iş ağdanın acısıyla kıyaslanamaz bile ağdada işe yarıyorsa,,,,

Birde bişey söyliycem bu durumu aşmanın yolu cama yumruk atmak olsa hiç düşünmeden gerilip çakardınya bitane inan onun yüzde biri kadar acı yok hem acısa ne olur acı başladığında kasıklarını elinle tut ıkın

bakmadım konularına ,demiş ya bir mesajında üniv. de iken başımdan kötü tecrübe geçti diye , o kötü tecrübe kocasıyla geçmemiş ilk sevgilisiyle geçmiş bende üzüldüm kadına ,hala bunu unutamamış diye ,e eşide ona destek olmak yerine karşısında bişeyler yapmış filan oldukça gurur kırıcı ,bu sebepten ben kadına üzüldüm ,tedaviye ihtiaycı olan eşi gibi geldi bu durumda ,neyse sorun yok sanırım artık ,hamileymişte zaten aşmış yani olayı ..

Kesinlikle haklısın eşinin tedaviye ihtiyacı var hatta kafasının kırılmasına belki. Ama sevgili pnr kendini sucluyor hersey icin ben de buna kızıyorum. Hatta sinirleniyorum, cok da iyi niyetli bir kızcagız cünkü.

Canım vajınusmus teşhisini kendin kendine koydun sanırım.Her ilişkiye giremeyen vajınusmustur diye birşey yok.Ama eğer kendiniz çözemiyorsanız bir uzman desteği alman lazım.Bu kadar kendine dert edecek bu kadar psikolojik eziyet yaşayacak bir durum değil.Öce eşinle rahatlıkla konuşarak çözmeye çalış,olmazsa dr ahiç vakit kaybetmeden görün.Kendini de hırpalama,devasız dert değil.İnsanız.Herkesin başına gelebilir.

Eşin sana hiç yardımcı olmuyor mu? Bu söylediği laflar falan çok sert gerçekten. Ne demek kıyafet yakışsa nolur çıkarınca yine vajinismus? Acaba sevişirken de bu lafları kadar sert mi? Acaba sen bu yüzden mi korkuyosun? Doktora senin yalnız gitmene bir şey diyor mu? Jinekologa başvur en azından. Vajinismus konusunda uzman bir jinekologdan randevu al hemen. Nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini öğren. Ben de bu sorunu 6 ay kadar yaşadım evlenmeden önce. Eşimle sevgiliyken cinsellik yaşamak istedim. Ben istedim aşırı istiyordum. Her şey harikaydı ama iş oraya gelince tıkandım. Yapamadım. Jinekologa gittim jinekologun konuşması bile rahatlattı beni. Mesela en basidinden vajinanda ilişkiye girmene fiziksel bir engel yok demesi dünyalara bedeldi. Ben hep benim vajinam kapalıymış gibi hissediyodum. Erkek için de kötü bir psikoloji bu. Sabretmesi zor, istenmeme hissi zor. Ama her durumda yanında olmalı. Alkol alıyorsan bu seni daha da rahatlatır. Aşılamayacak şey değil. Eşin doktora gitmese de çözebilirsin. Yeter ki senin gitmene karışmasın.

Evet.konudan anlasldigi gbi vajinusmusluyum.dort aylik evliyim henuz.kimselere diyemedigim derdim icimde oyle buyukki.esime mahcubiyetim.konu oraya gelmesin dite cabalarim.etrafa yaptigim cok mutlu kadin rollerim..ustelik ilk aydan evliligin nerdeyse tamaminin cinsellikle oldugunu farkedisim..tamam sevgi var sevkat var amw artik onun da uzaklastigini hissediyorum.yapayalnizim.oz ablama acmaya calistim.hadi canim olur mu giriyordur sen anlamiyorsundur defi daha cok coktum.ve birdaha kimseye bahsetmefim.bunlari yazarken agliyorum kucuk bi kiz cocugu gibiym sanki sadece canimi yakacak gibi.. iliskiye girmek istiyorum kadin gibi bile degilim cocugum bn.. icim cok aciyo lutfen sadece iyi seyler soyleyin..esim cok anlayisliydi basta.ama suan o krediyi tukettim.yalniz uyumak istiyo artik.mac izliycm diyo bahane uyduruyo ve bi sekilde ayri yatiyo.annenlerde kal istersen bir hafta felan diyor ben evimi seviyorum ben evimde onunla olmak isyiyorum neden gideyim..daha dort aylik evli biri karisini istemez mi.istemez cunku zaten hicbirsey yapilmiyor bu kadinla(cocukla)..gururum cok incindi dort ayim zehir gibi gecti boyle hayal etmemistim.ona da haksizlik ettigimi biliyorum ama olmuyo neyapsam olmuyo..cocuklari oyle cok seviyorum ki ama ben ANNE olabilecegimi bile bilmiyorum ki daha kadin bile degilim...hicbirsey yapmadim mi?yaptim.burda okudum nette arastirdim parmak egzersizi bile yaptim kendimi zorladim uc ayda iki parmagimi basardim tamam oldu bu sefer diyorum ikna ediyorum ama p..si gorunce hersey basa donuyor.kremler jeller herseyi denefim.evliligim bunun yuzunden bitsjnistemiyorum eskiden hep hayal kurardik birlikte.simdi bi cocuk hayali bile kursak sen su vajini bi yen de once diyor daha kotu oluyorum..iki gece onceyine olmadi kendimi banyoya kapayip saatlerce agladim.kadin degilim cocuk degilim.giydiklerimi bile yakistirmiyorum artik kendime.ki oda yakistirmiyor gibi geliyo.iltifat ederdi onceden.simdi guzelce giyiniyorum.neye yarar da soyununca yine ayni vaji olacak diyor.butun umudum kirildi.doktora gitmeyi kabul etmiyo.nasil surdurecegiz boyle diye dusunmkten kafamin ici kayniyo artik..neolur bi umut biseyler soyleyin.herseyi buna bagliyoruz ki bnce dogru da.o olnayinca biz tam evli bile degiliz.tam degiliz...karamsar negatif biri oldum artik icten gulmuyorum.mutlu bi kadin gorsem imreniyorum ne guzeldir evlilikleri diye..doktora gitneden yenenler neolur nadil oldugunu yazin.bi umut istiyorum hala.

vaginismus,cogunlukla psikolojiktir doktora gitmene gerek kalmadan sen ile çözebilirsin bunu mesela doktorada gitsen sana parmak egzersizi verecek işe önce serçe parmağını sokmakla yapabilirsin,merak etme yapabilirsin ve inan ki acımıyor şakır şakır kanamıyor bunları kafandan at bol şans

Ohooo adam sizin keyfinizi mi bekleyecek? Tak etmiş canına git annende kafanı topla falan demiş işte daha ne yapsın? Evlilikte de anlayış bir yere kadardır.Hayal alemlerinde yaşamayın..O prens sen de prensesi değilsin. Ne zamana kadar aşkım,canım,cicim her halinle kabulümsün olayları?
Kapat gözünü,sık dişini bittiiiiiiiiiii.......

ne kadar acımasız bir yorum bu allah aşkına,bu psikolojikte olsa sağlık sorunu ve bu arkadasta yardım istemiş yardım etmeyecekseniz lütfen daha konu sahibini daha cok rahatsız edecek yorumlar yapmayın ,ayrıca evlilik gibi bir kurumda anlayış sonuna kadar olmalı !siz cinsel ilişkiyi sık dişini kapat gözünü olarak görüyorsanız sizinde bir psikolojik desteğe ihtiyacınız var bana göre çünkü o işler öyle değil!

ayy bu vajinismus meselesi de abartılıyor cidden eşini sevmeyen kadınlar sırf evli olmak için evleniyorlar sonra o işe gelince ayy vajinismusum diye bahane uyduruyorlar adamlar da anlıyor tabii aptal değiller ya..

belli bir süre cinsellik olmazsa boşanma hakkı doğuyor eşlere ;)

kişi ne bilirse kendınden bilirmiş sözü cok doğru bir söz!

ayy bu vajinismus meselesi de abartılıyor cidden eşini sevmeyen kadınlar sırf evli olmak için evleniyorlar sonra o işe gelince ayy vajinismusum diye bahane uyduruyorlar adamlar da anlıyor tabii aptal değiller ya..

ebis anladık sevişiyosun çatır çatır kıskandık tamam. her yerde bu çıkıyo ya :27:

Back