• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinusmus ve yataklari ayirmak..

eşinin bu konuda sana destek olması lazım ama neye yarar da soyununca yine ayni vaji olacak diyerek daha çok hevesini kırıyo
yatak ayırarak çözüm bulamazsınız daha çok birbirinizden soğursunuz üstüne gidin korkulcak bişey yok

Ohooo adam sizin keyfinizi mi bekleyecek? Tak etmiş canına git annende kafanı topla falan demiş işte daha ne yapsın? Evlilikte de anlayış bir yere kadardır.Hayal alemlerinde yaşamayın..O prens sen de prensesi değilsin. Ne zamana kadar aşkım,canım,cicim her halinle kabulümsün olayları?
Kapat gözünü,sık dişini bittiiiiiiiiiii.......

Kapa gözünü sık dişini bitti ne ya konu sahibi iğne olmaktan korkmuyor yanlış anladınız heralde :)

Adam sürekli sana suçlu gibi davranacağına o da biraz destek olsa sorunu çözersiniz ama kocan hem topu sana atmış hem de doktora gitmene izin vermiyor anlayamadım yani

Sizin adınıza çok üzüldüm çünkü ataerkilliği öyle benimsemişsini ki eşinizin sizi aşağılamasına, yanınızda olmamasına, ilgisizleşmesine zerre takılıyorsunuz onun bu tavırlarında haklı olduğunu düşünüyorsunuz diyeceğim neredeyse
Ayrıca, ne demek çocuğum ne demek kadın gibi hissetmiyorum sizin cinsiyetiniz belirleyen sevişmek değil, erkeğe karşı yükümlülükleriniz yok onları yerine getirmediniz diye kadın da olamazsınız diye bir şey yok. Vajinusmus aşılması gereken bir problem ama lütfen kendinizi zavallı bir kedi yavrusu gibi acizleştirmeyin. Eşinizin hatasını görün, size destek olmadığı için o erkekliğinden kaybetmiyor da siz kadınlığınızdan mı kaybediyorsunuz. Ne acı, zihniyet ne acı.

ayy bu vajinismus meselesi de abartılıyor cidden eşini sevmeyen kadınlar sırf evli olmak için evleniyorlar sonra o işe gelince ayy vajinismusum diye bahane uyduruyorlar adamlar da anlıyor tabii aptal değiller ya..

ayy bu vajinismus meselesi de abartılıyor cidden eşini sevmeyen kadınlar sırf evli olmak için evleniyorlar sonra o işe gelince ayy vajinismusum diye bahane uyduruyorlar adamlar da anlıyor tabii aptal değiller ya..

Çok bilimsel bir açıklama olmuş:ssz:

Peki bu sırf evlenmiş olmak için evlenen hatunların derdi ne ki parmak egzersizi, doktor neyim uğraşıyorlar:27:

Sevmediği adamla yatmamak işlerine gelmez mi?:27:

Yok artık ya ne ıgrenc yorumlar yapılmış son yorumlarda oyle yazık ya !!! Bayan burada derdını anlatıyor sız daha cok derde sokuyorsunuz !!! Ayıp ya... Yok eşını sevmeyen kadınlar boyle yapıyomus da bılmem ne ?? Ya ne alakası var konuyla yaa !!!! Nasıl bayanlarsınız sız !! Bılerek mı yapıyosunuz anlamıyorum !!! Konu sahıbı : canım benım kendıne güven ve dua et rabbıme !! Unutma sadece ölüme care yoktur !!!

Allah aşkınıza siz bir bayan mısınız?

Böyle cahilce yorumu yaptığınıza inanamıyorum.
Kızın zaten bu konularda morali bozuk iken yaptığınız yoruma bakın.
Ozaman hiçbir hastalık yok herkes biyerinden uyduruyor.kimse hastaneye,doktora gitmesin,başta siz olmak üzere.

Cahilce yazacağınız cevap yerine biraz vajinusmus nedir diye araştırma yapın.
Kendi kafanızdan birşeyler üretmeyin.

bizde öyle bir durum yok fakat ben yatakları ayırmayı düşünüyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
yorgan çekiştirmekten bıktım artık:52:

Dün akşam bir arkadaşta böyle bir konu açmıştı,galiba o 1,5 yıllık evliydi.
Onun konusuna yazdıklarımın aynısını sizin konunuzada yazmak istiyorum.

Bir tanıdığımda vajinusmustu,başaramıycam,benim hiç çocuğum olmuycak diyordu.
Şimdi iki çocuğu var maşallah.korkularınızın üzerine gitmez iseniz çözüme asla ulaşamassınız.
Korkmayın daha dört aylık evlisiniz,bayada ilerleme kat etmişiniz.

Eşiniz gitmek istemiyorsa doktora,siz gidin.eşim gitmiyosa bende gitmem diye asla düşünmeyin.
İkinizde zor bir süreçten geçiyorsunuz,birbirinize daha çok destek olma döneminiz.
Galiba eşinizden o desteğide görememişiniz,ama yılmayın.Başaracağınızı eşinize gösterin.

şaka bir yana evlilikte karşılıklı sevgi saygı olduktan sonra aşılmayacak problem yoktur,,umarım arkadaşımız aşar sorunlarını..

keşke bekar olup sevgililieriyle bişeyler yaşayanlar vajinusmus olsa da sonradan üzülcekleri hatalar yapmasalar ne iyi olurdu bence :46: evlenincede çözülüverse ay çokmu zekiyim neyim kendimi çok beğendim şimdi:52::27:

canım sakin ol atlatırsın bi şekilde
ama bir an önce bi doktora başvurun
eşin kendini kötü hissetmeye başlamış sanırım onu istemediğini düşünüyo olabilir
ama birbirinizi seviyosunuz anladığım kadarıyla
bir an önce bi uzmandan yardım almalısın

korkularının üzerine git kendini şartlama yapamicam diye

ama eşine de çok kızdım doğrusu 1 hafta annene git demesi filan hiç hoş olmamış
o ne öyle ya sen git beni rahat bırak takılayım gibisinden sinir oldum cidden

Son düzenleme:

ebis Allah aşkına neden böyle bencilce yorumlar yapıyosun her konuda böylesin ya
marjinal olmaya filan mı çalışıyosun
kız ne kadar sıkıntıda senin söylediğin lafa bak
kadın olduğuna inanasım gelmiyo cidden

Hem durumdan şikayetçi eşiniz hem de doktora gitmeyi kabul etmiyor.
1 hafta git annenlerde kal demeside çok kırıcı ve şüphe uyandırıcı açıkçası.
Kendi kendinize yenemiyorsanız doktorsuz olmaz bu iş.
Çok zor bir durum.
Umarım başarırsınız.

Cok cok tesekkur ederim gercekten..yazinizbana guc verdi.hemen simdi siparis ediyorum kitabi.bunu baskalarinin da yasadigni ve kendisi yendigini bilmek inanmak guc veriyo hemen basliycm kitaba..zevk konusuna gelince bnde hiccc hicc zevk almiyorum onceden bu vaji yokken dokunmasiyla bile etkilenirdim basim donerdi simdi konu o olunca zevku birak kaskatu olutorum oda benim zevk almadiginu bildigi icin ypmk istemiyi.canin yaniyo diyo sen kendini bi kasmasan olck doktorlk bse yok diyo anlayamiyo.hak veriyorum nerden bilsin.vanyoya girip tuvaletini yapar gibi atip gelebilecegin bisey sanuyo bunu.anlayamz bnde anlamazdim insanlarin nasil iliskye giremedgni..parmagima alistigim icin hicc yabanci gelmiyo eldivene iki parmagmi bile gecrp oluyo zevk problemi olck p..ilk oldgunda ama alusinca olmax dye dusunuyorum niye dersenz utaniyorum ama parmgma alstgi icn zevk aldim ondan bir iki sefer o sekil orgaxm bile oldum.ama i p..gelince yokk...

Rica ederim canım insallah bu dertten kurtulursun tamamen psikolojik ben kadın dogumcuya gitmistim bendeki sorun var siksam kendimi bile olmuyor hani biri tecavüz etmeye çalışsa edemez yapısındami birşey var dedim hayır dedi düşün yani yapısınin farklı oldugunu bile dusunmustum ki benim başıma birkere olmak koşuluyla üniversitede kötü birşey geldi onunda etkisi olduğu için hiç yenemem sanıyordum...istanbuldaysan cerrahpasa tip fakültesi sibel dinç var ücretsiz yardımcı oluyor ssk var ise devlethastanesi orasi zaten....umudunu yitirme aynı senn gbiparmak ololunca korkmuyordum.herşey güzeldi ama tam p..s aşamasında kasiyordum olmuyordu ucu zorla giriyordu oda feci bir acıyla..birde sen yenebilmen için p.s ile sen deneme yap kendi elinle p..nisi yerlestir sen ustteyken ilk böyle asabilirsjn ben Oyle yapmstm kendi elinle az az dene olucaktir kitapta o aşamaya gelince bunu yap yeneceksin

keşke bekar olup sevgililieriyle bişeyler yaşayanlar vajinusmus olsa da sonradan üzülcekleri hatalar yapmasalar ne iyi olurdu bence :46: evlenincede çözülüverse ay çokmu zekiyim neyim kendimi çok beğendim şimdi:52::27:

Ben oyle oldum ışte birkere salak gibi eski sevgilimin ısrarı ile denemesine izin verdim ama felâket asi çektiğim halde olmadı gözlerinden yaş geldi bide hakaret etmişti bana salaklik cocukluk ışte ozaman aşk sanıyorduk sonra evlenene kadar asla olmadi evlenincede birbucukay sonra oldu oda tedaviyle...ha buarada ben çok üzüldüm uzulmeseler yazmışsınız ya öyle olmadı halada üzülüyorum konuyu okumussaniz yazdıklarımı gormussunuzdur

Back